در شورای شهر زاهدان عنوان شد؛
تصویب طرح پیشگیری از سرقت منازل و اماکن تجاری/ حمیدیان: کشف 71 درصدی سرقت در استان
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: طی 10 ماه نخست سال 71 درصد سرقت ها کشف شده و در این راستا 4 باند سرقت در زاهدان دستگیر شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دادمردان، شب گذشته کارگروه پیشگیری از سرقت در شورای شهر زاهدان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دادمردان,در این جلسه محمدعلی حمیدیان اظهار داشت: سرقت از با سابقه ترین جرایم مطرح در بشریت است که علاوه بر سابقه طولانی نیز از از جرائم پر تکرار کشور محسوب میشود.
,معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان ادامه داد: سرقت از جمله جرایم بسیار مهم و حساس حکومت ها بوده واست و در همه کشور ها به مقتضی آهنگ اقتصادی و سیاسی ممالک این جرم وجود داشته است.
,وی افزود: با توجه به اینکه شیوه های سرقت با گذشت زمان متفاوت می شود مبارزه با آنها نیز به طبع سخت تر می شود و نیز به ساز وکارهای علمی دارد.
,رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب شهرستان زاهدان با اشاره به اینکه علل و انگیزه های ارتکاب سرقت در افراد متفاوت است، بیان کرد: آمار سرقت مسلحانه در سیستان و بلوچستان 67 درصد کاهش یافته است.
,وی تصریح کرد: طی 10 ماه نخست سال 71 درصد سرقت ها کشف شده و در این راستا 4 باند سرقت در زاهدان دستگیر شدند.
,
حمیدیان با بیان اینکه سند جامع دوربین های مدار بسته باید در استان استارت بخورد، خاطر نشان کرد: اگر شهر پوشش الکترونیکی داشته باشد خلافکاران احساس نا امنی می کنند.
این مسئول در پایان با اشاره به بحث ایمن سازی ساختمان ها در برابر سرقت گفت: اگر ساختمان ها برای دریافت پایان کار خود نیاز به ایمن سازی ساختمان داشته باشند در این راستا با کاهش قابل توجه ای سرقت روبه رو خواهیم شد.
,
گفتنی است که طرح پیشگیری از سرقت منازل و اماکن تجاری با حداکثر آرا در 19 بند به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان و پلیس آگاهی استان به تصویب رسید.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه