مدیر روابط عمومی فوریت های پزشکی تربت حیدریه:
سانحه رانندگی در محور تربت حیدریه به رشتخوار ۲ کشته بر جای گذاشت
مدیر روابط عمومی مرکز حوادث و فوریت های پزشکی تربت حیدریه اعلام کرد: برخورد خودروی سمند با مزدا دو کابین عصر امروز در محور تربت حیریه به رشتخوار حوالی پل مورشک 2 کشته و 4 مصدوم بر جای گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید برات زاده مدیر روابط عمومی مرکز حوادث و فوریت های پزشکی تربت حیدریه در گفت و گو با تابان تربت، اعلام کرد: این سانحه در ساعت 14:28 دقیقه عصر امروز به مرکز اطلاعات اورژانس گزارش داده شد که بلافاصله آمبولانس های پایگاه امام رضا(ع) و 2 شهری به محل حادثه اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,وی افزود: در این سانحه مرگبار دو زن 25 و 35 ساله به علت شدت جراحات وارده در دم جان باختند و 4 مصدوم دیگر سانحه که سه مرد و یک زن بودند به بیمارستان نهم دی منتقل شدند.
,بنا به گفته مدیر روابط عمومی مرکز حوادث و فوریت های پزشکی تربت حیدریه، حال یکی از مصدومان( زن 29 ساله) وخیم گزارش شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه