عضوشورای فرهنگی واجتماعی زنان:
مستعمره شدن ایران با اجرای برنامه توسعه پایدار/ اگر بنا بود که به چنین توسعه پایداری برسیم نیازی به انقلاب نبود
دکتر کبری خزعلی در گفتگو با خبرنگار آرمان زنان، با اشاره به تصویب برنامه ششم توسعه در مجلس شورای اسلامی به برخی نواقص این برنامه در حوزه زنان و خانواده اشاره و اظهار کرد: متاسفانه طبق این برنامه ما مطیع ساختاری هستیم که غرب برای ما تنظیم کرده، از سیاست ها تا پایش و نظارت را به آن ها سپردیم و فقط برای آن ها برنامه های عملی را که در این اسناد و معاهدات و نشست ها می دهند اجرا می کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آرمان زنان، دکتر کبری خزعلی با اشاره به تصویب برنامه ششم توسعه در مجلس شورای اسلامی به برخی نواقص این برنامه در حوزه زنان و خانواده اشاره و اظهار کرد: برنامه های توسعه باید به صورت کشوری مطابق سیاست ها و مصوبات نظام و منافع ملی و اسلامی تصویب شوند و برنامه ها باید بر اساس سیاست های کلان، ابلاغ و اجرا شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان زنان,* عوامل نفوذی یا مرعوب غرب سعی در انحراف مسئولان و تصمیم گیران اصلی نظام دارند
,وی افزود: متاسفانه اخیرا در برنامه ریزی های کشور سعی می شود مطابق با سیاست های جهانی باشد به نحوی که برخی دانشگاهیان می گویند گویی ما مستعمره هستیم، برخی کارشناسان و تصمیم سازان سیاست ها را از غرب می گیرند و بعد برآورد می کنند که چقدر از این سیاست ها با شرایط داخلی مطابقت دارد و پس از آن سیاست های داخلی خود را با سیاست های غرب همسو می کنند. البته این یک قاعده حقوقی است که اگر نسبت به معاهده های بین المللی بدون شرط ملحق شویم باید آن را اصلی و قانون داخلی را با آن منطبق کنیم یا تغییر دهیم ولی ما متعهد نشده ایم.
,رئیس سابق شورای فرهنگی و اجتماعی زنان بیان کرد: اینکه چرا مسئولان سیاست های کلان داخلی را آنگونه که باید در عمل انتخاب نمی کنند به تصمیم سازی کارشناسان و برخی مدیران میانی برمی گردد که بعضاً از عوامل نفوذی یا مرعوب غرب هستند و سعی در انحراف مسئولان و تصمیم گیران اصلی نظام دارند و آنها در عین تقید به اسلام به دلیل کارشناسی انحرافی مجبور می شوند یا حتی متوجه نمی شوند و در این شرایط می بینیم که الگو از آن طرف است.
,* رویکرد فمینیستی در برنامه توسعه پایدار مشهود است
,وی ادامه داد: برنامه توسعه پایدار که در ماده ۱۱۶ برنامه ششم نفوذ کرده نیز با یبان نوع برنامه ریزان در ارتباط است و یک بسته کاملی است که ۱۷ هدف و فقط ۱۶۹ شاخص برای نحوه دقیق اجرای آن وجود دارد که هم سیاست ها، هم برنامه ها، هم روش های اجرا و هم شاخص هایی برای سنجش دارد و از برنامه اسلامی و ملی باید همسو با آن انتخاب شود.
,خزعلی بیان کرد: در این ماده گفته شده است که در فرآیند توسعه پایدار با اعمال رویکرد عدالت جنسیتی کلیه نقش ها و برنامه های زنان باید تغییر کند. در این بسته برنامه کامل و الگویی وجود دارد که فرهنگ سکولار بر جامعه حاکم می شود، لذا اسلام زدایی به نام توانمندسازی و برابری جنسیتی به عنوان عدالت مطرح و اجرای کامل رویکرد فمینیستی در برنامه توسعه پایدار مشهود است.
,عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان تشریح کرد: باید بدانیم که این برابری جنسیتی به معنای عدالت نیست چرا که ما خود عدالت جنسیتی را قبول داریم و همانطور که شهید مطهری فرمودند معتقدیم زن و مرد از نظر حقوق انسانی برابر هستند و عدالت این است که هر کدام از دو جنس با حفظ تفاوت ها مطابق نقش آفرینی خودشان از آخرین امکانات استفاده کنند اما نگاه و رویکرد مادی غربی به مسئله تشابه و تساوی زن و مرد این است که مرد موجود کامل است و زن باید مطابق و همانند او باشد و در تقلید از او «مردواره» شود تا آدم شود که متاسفانه برنامه توسعه پایدار این نگاه برابری جنسیتی و مشابه مرد شدن را در جامعه ما پیاده می کند.
,* نگرانی از تصویب برنامه توسعه پایدار توسط شورای نگهبان
,وی اضافه کرد: اگر در عمل و اجرا برنامه توسعه پایدار به عنوان برنامه اصلی کشور که در لایه های پنهان قانون نهاده شده است به تصویب شورای نگهبان برسد نگران کننده خواهد بود؛ چرا که مشابه همان چیزی است که برای آموزش استفاده کردند که در عمل می خواهند کشور متعهد به اجرای سیاست ها و برنامه های بین المللی مغایر با اهداف و سیاست های اسلامی، ایرانی و ملی شود.
,* فتنه با نفوذ در برنامه های مجلس و دولت جای خود را باز می کند
,خزعلی بیان کرد: برنامه آموزشی که در حال حاضر به عنوان برنامه ۲۰۳۰ معروف است می گوید که همه سیاست گذاری ها، برنامه ریزی ها، اجرا و شاخص های پایش و نظارت در امر آموزش از آغاز تربیت کودک تا دانشگاه ها باید برای تغییر باشد و این همان چیزی است که در فتنه هم در کف خیابان می گفتند انتخابات بهانه است و اصل نظام نشانه است و معتقد بودند باید اصل نظام را عوض کنیم و اسلام را برداریم؛ حالا می خواهند از طرق مختلف این مسئله را در متن برنامه ها و سیاست ها قرار دهند و این همان فتنه است که سعی در نفوذ درون برنامه های مجلس و درون دولت دارد و این گونه در لایه های برنامه ها دارد جای خود را باز می کند.
,وی تصریح کرد: اصل تغییر که سازمان ملل و برنامه توسعه پایدار به دنبال آن است، در آموزش معلمان و مربیان کتاب های درسی، طرز فکر بچه ها و تربیت جوانان برنامه ریزی شده تا به آن ها الگو بدهند.
,* اگر بنا بود که به چنین توسعه پایداری برسیم نیازی به انقلاب نبود
,عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان با بیان اینکه باید پرسید خون جوانان ما که برای رسیدن به انقلاب اسلامی شهید شدند برای چه هدفی بود، گفت: اگر بنا بود که به چنین توسعه پایداری برسیم نیازی به انقلاب نبود و در قبل از انقلاب نیز این برنامه ها به شدت در کشور پیاده می شد و شاه ملعون وعده رسیدن به دروازه تمدن بزرگ را با تقلید از غرب و مستعمره کردن ایران برای دول فخیمه داده بود.
,* مستعمره شدن ایران با اجرای برنامه توسعه پایدار
,وی با بیان اینکه برنامه توسعه پایدار شاه کلیدی است که بسته فرهنگی آموزشی در درون دارد، ادامه داد: در هدف چهارم آن یعنی بخش آموزشی برنامه توسعه پایدار به نام برنامه اقدام و عمل ۲۰۳۰ برخی مسئولان بدون بهره وری از کارشناسان متعهد تعهد داده اند و باید به مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی پاسخگو باشند چرا که خلاف قانون اساسی تعهد داده اند و با وجود اسناد بالادستی نظام در حالی که ما خود سند مهندسی فرهنگی، نقشه جامع علمی و طرح تحول بنیادین نظام آموزشی را داریم چرا باید همه برنامه های آموزش و پرورش خود را مطابق سند توسعه پایدار تطبیق دهیم تا هر کدام از برنامه های ملی و ایرانی با آنها همسو است عملی شود.
,وی ادامه داد: این به معنای تحت سلطه قرار گرفتن ما است که انشالله هرگز عملی نخواهد شد، زیرا در سند ۲۰۳۰ تصریح می کند که این برنامه در راستای دگرگون ساختن جهان با همکاری شرکایی چون یونیسف، بانک جهانی، برنامه توسعه ملل متحد، صندوق جمعیت آژانس سازمان ملل متحد تنظیم شده و دولت ها موظفند تا اهداف جهانی را در اهداف، سیاست ها، طرح ها و اقدامات ملی و چرخه سیاستگذاری و سازماندهی نظام آموزشی خود ادغام کنند!! مگر ممکن است که مسئولین عالی رتبه و به ویژه ریاست جمهوری که سال ها در شورای عالی امنیت مراقبت امنیت و تمامیت نظام و ارزش های آن بوده اند بگذارند با تعهداتی از این دست در استقلال و تمامیت انقلاب خدشه ای وارد شود.
,خزعلی اضافه کرد: نمایندگان مجلس باید به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند و شورای نگهبان که چشم بیدار و امید نظارتی همه نظام است بر آن نظارت کند تا انشالله این نقشه متوقف شود و بتوانیم به سمت سیاست های مستقل جمهوری اسلامی مطابق قانون اساسی و شعارهای «نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی» حفظ و ارتقاء آرمان و «استقلال آزادی جمهوری اسلامی» حرکت کنیم.
,* سیاست گذاری ورای سه قوه و از شئون رهبری است
,وی بیان کرد: اشکال بعدی برنامه توسعه پایدار این است که نویسندگان این ماده قانونی گویی توجه نداشته و دقت نکرده اند چرا که سیاست گذاری ورای سه قوه است و از شئون رهبری است در حالی که آن ها گفته اند همه دستگاه ها حتی مجریان جزء در شهرستان-ها موظفند خودشان به طور مستقل این رویکرد را در سیاست گذاری، برنامه ریزی و طرح ها، خود اعمال و اجرا کرده و خودشان هم بر نتایج تصمیمات خود نظارت کنند و در نهایت گزارش این فعالیت ها را به دولت بدهند و در مرحله نهایی به سازمان ملل تقدیم شود.
,رئیس سابق و عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان افزود: اما در رابطه با اینکه این فعالیت ها مطابق با کدام شاخص باشد گفتند بعدها ستاد ملی زن و خانواده ریاست جمهوری شاخص ها را می نویسد، البته تهیه شاخص از وظایف سال ها قبل آنها بوده تا به شورای عالی ارسال کنند و بعد از تصویب لازم الاجراست و امروز با گذشت ۴ سال هنوز شاخص ها نوشته نشده است اما در عمل در دستگاه ها از سه ماه پیش گزارش اجرا را خواسته اند آن هم مطابق الگوی برابری جنسیتی و مردواره شدن زن و گویی تدوین قانون و مصوبات نظام نقش بر کاغذ است و تصمیمات در جای دیگر گرفته شده است.
,* مگر ما عامل اجرای منویات اربابان آمریکایی آژانس ها هستیم؟
,وی ابراز کرد: متاسفانه طبق این برنامه ما مطیع ساختاری هستیم که غرب برای ما تنظیم کرده، از سیاست ها تا پایش و نظارت را به آن ها سپردیم و فقط برای آن ها برنامه های عملی را که در این اسناد و معاهدات و نشست ها می دهند اجرا می کنیم و گزارش می دهیم، آیا ما عامل اجرای منویات اربابان آمریکایی آژانس ها هستیم مگر اوباما علناً با ارائه سند همه آژانس های سازمان ملل را عامل پنتاگون معرفی نکرد؟ چرا باید رهنمودهای یونسکو عیناً کپی برداری شود.
,* کاهش ازدواج و افزایش طلاق با اجرای برنامه توسعه پایدار
,خزعلی به موضوع رشد ازدواج و کاهش طلاق در برنامه ششم توسعه نیز گریزی زد و گفت: علی رغم برنامه ریزی مناسب در مواد ذیربط، اما ماده ۹۰ زمینه کاهش ازدواج و افزایش طلاق را فراهم تر می سازد، زیرا از یک طرف با الزام همه ازدواج ها به غربالگری ژنتیک و نبود امکانات آن در کشور زمینه قانونی بودن و ثبت ازدواج را محدود می کند و از طرف دیگر در رابطه با ثبت طلاق مبلغی را نصیب بهزیستی می گرداند که این حق ثبت از طریق مشاوره ها می تواند افزایش یابد و زمینه تشویق به طلاق می شود.
,وی افزود: در برنامه برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان نیز که در بند ۵ برنامه توسعه وجود دارد مجدداً به موضوع برابری جنسیتی و به ویژه اجرای طرح صهیونیستی به ظاهر تنظیم خانواده، برای کاهش جمعیت مسلمانان اشاره شده است.
,* شیوع مفاسد و آسیب های اجتماعی در برخی مواد برنامه ششم توسعه
,رئیس سابق و عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان با اشاره به ماده ۹۱ و ۹۲ این برنامه گفت: این برنامه به توسعه سیاست کنترل جمعیت می انجامد که آن را با راهکارهای به ظاهر بهداشتی و علمی جایگزین کردند که یکی از این راهکارها کاهش شاخص مرگ و میر مادران از ۱۸ به ۱۵ درصد هزار بارداری است که نتیجه آن تلاش برای توسعه برنامه پیشگیری از بارداری به منظور کاهش زایمان خواهد بود.
,وی اضافه کرد: همچنین طبق این برنامه باید باز هم با توزیع رایگان و توسعه خدمات کنترل کننده جمعیت مردم به روش گذشته که خلاف قانون نظام و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری است کاهش جمعیت ادامه می یابد و امروز با عنوان غربالگری شکایات مردمی از دستور سقط عمدی با این عنوان به شدت دریافت می شود که برخی از مراکز با کمترین احتمال خطر دستور سقط نمی دهند و مادرانی که متعهدند اطاعت نمی کنند فرزندانی سالم و کامل به دنیا می آورند می بایست مسئولان متعهد برای شکایات رسیدگی و با این مراکز برخورد نمایند.
,وی تاکید کرد: در برخی مواد برنامه ششم توسعه که در راستای توسعه پایدار است با ایجاد فضای سبک زندگی غربی شاهد افزایش طلاق، کاهش ازدواج و شیوع مفاسد و آسیب های اجتماعی خواهیم بود و در آن به نام باروری سالم و فاصله گذاری و غربالگری و… برنامه تنظیم خانواده حفظ می شود ولی از بیمه ناباروری و … خبری نیست.
,* برخی عوامل دشمن با دستکاری در آمار و در برنامه ریزی و اجرا زمینه نفوذ را فراهم می کنند
,خزعلی به جوانان توصیه کرد که به سراغ تحلیل صحیح مسائل بروند و گفت: اگر در بحث مقابله نفوذ فرهنگی جوانان پای کار باشند و متعهدانه حضور داشته باشند ۹ دی فرهنگی همراه با حفظ استقلال کشور به وجود خواهد آمد و زنان و دختران ما که مانع نفوذ و حضور دوباره شاهدخت ها و الگوسازی و والاحضرت هایی چون اشرف دختر رضاخان بر مقدرات خود می شوند الگویی چون زهرای اطهر دارند.
,وی خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری از شهریور سال گذشته تاکنون بارها بر مسئله نفوذ تاکید کرده اند و آن را حتی در خانه مرجع عالیقدر تقلید در عراق مثال زدند و مطلعیم که برای انقلاب ما قبل از دوران اصلاحات، آمریکا برنامه نفوذ در مراکز حساس و بیوت و منازل مسئولان عالی رتبه را فراهم و سعی در تغییر در حد خود و فرزندانشان را اعلام کرده است گرچه به حمدالله هنوز توفیق زیادی به دست نیاورده است و امید است برخی از آقازاده های لغزیده نیز به دامن اسلام برگردند اما به هر حال جوانان باید با این مسئله که برخی عوامل دشمن با دستکاری در آمار و در برنامه ریزی و اجرا زمینه نفوذ را فراهم می کنند، آشنا شوند تا دقیقاً طبق رهنمودهای معظم له در پیشگیری و خنثی سازی نفوذ عمل و اقدام نمایند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه