۲۲۰ نفر از دانش آموزان دامغانی به اردوی راهیان نور اعزام شدند
کاروان راهیان نور دانش آموزی دامغان برای زیارت یادمان های شهدای دفاع مقدس به جنوب کشور اعزام شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان ؛ صبح امروز بزرگترین کاروان دانش آموزی استان سمنان به مناطق جنگی راهیان نور اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک دامغان,حسن کاتبی در این خصوص به خبرنگار تیتریک گفت : اردوهای راهیان نور ، احیاکننده فرهنگ شهادت، مقاومت و به شکل کلی احیاگر گفتمان انقلاب اسلامی است.
,مدیر آموزش و پرورش دامغان تصریح کرد: امروز که در تمام اطراف جمهوری اسلامی جنگ و ناامنی بیداد می کند، اردوهای راهیان نور می تواند مسبب شکر این نعمت مجهول، یعنی امنیت موجود در نظام جمهوری اسلامی را بجا آورده و از آن پاسداری کند.
,وی اضافه نمود: راهیان نور همچون رژه جنگی و مایه قدرت نمایی نظام اسلامی در برابر جهان سلطه است.
,وی با اشاره به آثار تربیتی سفر به سرزمین های نور، هدف از اعزام دانش آموزان به سفر معنوی راهیان نور را ترویج فرهنگ مقاومت و حفظ روحیه ایثار و ایستادگیدر مقابل هجمه های دشمن دانست و گفت: راهیان نور به عنوان قرارگاه فرهنگی در مقابله با جنگ نرم دشمن انجام وظیفه می کنند و همچنین تولید قدرت ملی و مردمی از نتایج بازدید آثار دفاع مقدس است .
,کاتبی در خاتمه گفت: برای پربار تر شدن این سفر روحانی، همراه هر اتوبوس یک راوی و یک روحانی اعزام می شود که زائران سرزمین نور را با مناطق و عملیات هایی که در این سرزمین ها انجام شده آشنا می کنند.
,220 نفر از شرکت کنندگان در این سفر چهار روزه از مناطق عملیاتی جنوب کشور از جمله شلمچه،هوزه،فتح المبین،اروندرود و عملیات واالفجر 4 بازدید می کنند و در رزمایش میدانی و معراج الشهدا اهواز نیز حاضر خواهند شد.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, ,
انتهای پیام /
, انتهای پیام /, انتهای پیام /]
ارسال دیدگاه