فرماندار ثلاث باباجانی؛
۱۷ پروژه با ۱۴ میلیارد تومان اعتبار در دهه فجر امسال افتتاح می شود
فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی گفت: در دهه فجر ۱۷ طرح در حوزه های مختلف با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا فرماندار ثلاث باباجانی در گفتگو با خبرنگار شاخ شمیران فرا رسیدن دهه مبارک فجر را به ملت سربلند و سرافراز ایران اسلامی تبریک گفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخ شمیران,,
علی اکبر اکبری گفت: دهه فجر نماد پیروزی بر ظلم و ستم و است و در این دهه مبارک است که انقلاب اسلامی با مجاهدت و رشادت های جوانان و مبارزین انقلابی به ثمر نشست.
,,
اکبری افزود: انقلاب اسلامی نیز در این همه ساله با گرامی داشت این دهه خدمات ارایه شده را استحضار صاحبان اصلی و ولی نعمتان انقلاب یعنی مردم خواهد رساند.
,,
وی گفت: در دهه فجر امسال ۱۷ پروژه با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان در حوزه های مختلف به افتتاح و به بهره بر داری خواهد رسید .
,,
فرماندار ثلاث باباجانی بیان داشت: این طرح ها در حوزه های مختلف عمرانی، راه، آب آشامیدنی، بهداشت و درمان و ... است .
,,
علی اکبر اکبری اظهار داشت: ان شاءالله با همراهی و همدلی با هم بتوانیم محرومیت های این نقطه محروم و مرزی را رفع کنیم .
,,
وی در پایان برای همه ی مردم کشور به ویژه مردم ثلاث باباجانی آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه