به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر شرق جمشید رخشانی نسب فرماندار زهک در این مراسم گفت:یکی از مسئولیت های مهمی که بر عهده ی ما است پاسداشت خون شهداست چرا که این انقلاب ثمره ی خون این عزیزان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر شرق,فرماندار زهک ضمن تاکید بر تقویت روحیه ی بسیجی مسئولین گفت:مدیران اجرایی شهرستان زهک با تجدید بیعت با شهدا و با حضور خود اعلام کردند که با تمام همت و کوشش خود صادقانه خدمت گزار انقلاب و کشور و مردم خواهند بود.
,رخشانی نسب در ادامه بیان کرد:شهدا با مبارزه ی انقلابی خود درس ایثار و مقاومت را به ما آموختند و امروز وظیفه ی ما حفظ میراثی است که آنها از خود به یادگار گذاشتند.
,وی بابیان اهمیت دهه مبارک فجر گفت:این ایام یادآور روحیه ی استکبار ستیزی مردم است و با گرامیداشت آن فرصتی برای مرور خاطرات انقلابی بوجود می آید.
,فرماندار زهک همچنین گفت:دهه فجر نشان از پیروزی و بهار انقلاب در دل زمستان دارد و این پیروزی نتیجه ی یک بیعت تاریخی و انقلابی بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه