بیانیه جمعی از فعالین اصلاح طلب نسبت به اقدام حزب اراده ملت؛
"راه اصلاح" را از "اصلاح طلبان" جدا میدانیم/هیچ ارتباط معناداری میان مطالبات مردم و عملکرد اصلاح طلبان نیست
در این بیانیه آمده است: جناح بندی های فعلی موجب تنش های سیاسی و اجتماعی شده و مکانیسم سیاسی را از وظایف اصلی، پیگیری دغدغه های مردم، ایجاد رفاه و توسعه دور کرده و به درگیریهای جناحی مشغول نموده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زیتون، جمعی از فعالین اصلاح طلب و اعضای ستاد انتخاباتی روحانی با ارسال بیانیه ای به تحریریه زیتون، حمایت خود را نسبت به جدایی حزب اراده ملت از تشکیلات اصلاح طلب ابراز کردند. متن بیانیه به شرح ذیل می باشد:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون, جمعی از فعالین اصلاح طلب و اعضای ستاد انتخاباتی روحانی با ارسال بیانیه ای به تحریریه زیتون، حمایت خود را نسبت به جدایی حزب اراده ملت از تشکیلات اصلاح طلب ابراز کردند. متن بیانیه به شرح ذیل می باشد:,بسم االله الرحمن الرحیم
,«وَ الَّذِینَ اجْتَنَبُواْ الطَّغُوتَ أَن یَعْبُدُوهَا وَ أَنَابُواْ إِلىَ اللَّهِ لَهُمُ الْبُشْرَى فَبَشِّرْ عِبَادِ * الَّذینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولئِکَ الَّذینَ هَداهُمُ اللَّهُ وَ أُولئِکَ هُمْ أُولُوا الْأَلْبابِ» الزمر: ۱۷و۱۸
, «وَ الَّذِینَ اجْتَنَبُواْ الطَّغُوتَ أَن یَعْبُدُوهَا وَ أَنَابُواْ إِلىَ اللَّهِ لَهُمُ الْبُشْرَى فَبَشِّرْ عِبَادِ * الَّذینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولئِکَ الَّذینَ هَداهُمُ اللَّهُ وَ أُولئِکَ هُمْ أُولُوا الْأَلْبابِ»,"راه اصلاح" را از "اصلاح طلبان" جدا میدانیم
,همان گونه که بر همگان آشکار است، دوم خرداد سال 76 نشانگر تبلور خواست مردم برای ظهور جریانی در عرصه سیاسی – اجتماعی ایران به منظور انجام اصلاحاتی در کارکردها، رویه ها و عملکردهای معیوب و رفع نقصانات سیستم مدیریتی کشوربود.
,در حالیکه عده ای با توسل به شگردهای سیاسی آن هم با رویکردهای ابزار انگارانه به این اعتماد و مطالبه ی عمومی و نیز با اتکاء به تحلیل ها و تبیین های ساختارانگارانه، با بی توجهی به فاصله ها و تبعیض ها در تخصیص های ارزش های درآمدی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، منطقه ای، جنسی، سنی، محلی، هویتی و مهارتی، تلاش کردند تا از طریق نظریه های غیر واقعی خویش، شکاف های کاذب دو قطبی گری اجتماعی و سیاسی را در درون سیستم تفسیر و تجویز نمایند و از این طریق قطب حاکمیت و مردم را خلق نموده و خود را نماینده ی مردم بنمایانند.
,برخی از این عده نیز توانستند تا بدینوسیله، به قول خودشان به سهم خود در اقتدار دست یافته و به رانت های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی دسترسی پیدا کنند. بعضی از این ها هم با تکیه بر ورشکست گان سیاسی دوران انقلاب اسلامی، تلاش نمودند تا با توسل به "اندیشه های ناسیونالیستی" واپسگرایانه ی دوران رژیم گذشته، و با شعار به ظاهر "ملی-مذهبی"، ترجیح نهایی خود را "ملیت" قرار داده و از میان این تناقض آشکار، در مسیر جاه طلبی ها وقدرت طلبی ها، خود را نماینده طیف ایرانیت علیه اسلامیت نشان داده برای خود پشتوانه های داخلی و خارجی فراهم کنند. تعدادی هم استراتژی "فشار از پائین" را محملی برای معامله های رانتی خود قرار داده و سعی کردند تا در ذهن های ناصادقانه ی خود نظام جمهوری اسلامی را در بین خود قسمت کرده و صاحب سهم خویش شوند، بی آنکه توجهی به پایمال شدن حقوق اقشار و طیف های مختلف مردم و جوانان و دانشجویان زیر این فشارها داشته باشند.
,علی رغم آنکه "اصلاح گری" در همه جای جهان موضوعی درون سیستمی شناخته شده است، لیکن تحلیل های متناقض برخی از اصلاح طلبان حال حاضر، سبب شده است تا اصلاح طلبی را بعنوان پدیده ای در برابر حکومت قرار دهند.
,با این اوصاف در مجموع نمی توان هیچ ارتباط معناداری میان مطالبات واقعی مردم خصوصا اقشار فقیر، حاشیه نشین، محروم، هویت طلب، دلسوزان محیط زیست، خیرخواهان اجتماعی، اخلاق گرایان و... با عملکردهای "اصلاح طلبان" در عرصه های "حزب گرایی های محفلی" و "باند بازی های سیاسی" و " رانت خواری های اقتصادی"، یافت.
,لذا امضاء کنندگان ذیل که سال ها در احزاب سیاسی، تشکل های دانشجویی و ستادهای انتخاباتی اصلاح طلبان دلسوزانه فعالیت داشته اند با حمایت کامل از اقدامات شجاعانه ی جوانان وارسته و شایسته ی تشکیلات آذربایجان شرقی "حزب اراده ملت"، و با وقوف کامل به واقعیت های فوق الذکر، و با تاکید موکد بر اینکه، تئوری "امت اسلامی" عامل اساسی وحدت بخش هویت های مختلف مذهبی، قومی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، مدنی و... می باشد و با اذعان به اینکه "جمهوری اسلامی" موضوع تمدن سازی و عامل همگرایی، مشارکت ساز و توسعه بخش مردم ایران است و با باور به اینکه اصلاح طلبان موجود و مدعی در استان، مطلقا قادر به نمایندگی "اصلاحات کارکردی" مورد نظر همه ی مردم نیستند، جناح بندیهای فعلی را که موجب تنش های سیاسی و اجتماعی در جامعه شده و مکانیسم سیاسی را از وظایف اصلی و پیگیری دغدغه های مردم و ایجاد رفاه و توسعه دور و به درگیریهای جناحی مشغول نموده، به صلاح جامعه ندانسته و روند فعلی را ادامه سیاست های مرکزگرایانه جناحی و مطالبات مطرح شده از سوی هر دو قطب را خواسته های جناحی و معطوف به قشر خاصی دانسته که موجب انباشت سرمایه در مرکز و محرومیت مضاعف بخش عظیمی از جامعه از توسعه و رفاه برخلاف اصول قانون اساسی گردیده فلذا مشتاقانه در راستای بوجود آمدن تشکل های دلسوز و واقعی در راستای اصلاحات مورد خواست مردم و نظام، گام های جدی و اساسی خود را بر خواهیم داشت.
,والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
,,
حجت الاسلام شیخ یونس حسین زاده (رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در آذربایجان غربی، مشاور حقوقی ستاد مرکزی روحانی و وکیل پایه یک دادگستری)
آصف حاجی زاده (عضو سابق جبهه ی مشارکت استان آذربایجان شرقی، عضو (موسس) ادوار تحکیم وحدت استان آذربایجان شرقی و بخشدار دوران اصلاحات)
محرم پاشاپور (قائم مقام ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 در استان آذربایجان غربی، وکیل پایه یک دادگستری)
امین جهانی(عضو هیئت اجرایی موقت حزب اراده ملت ایران در تبریز)
مرتضی جعفرپور
مقصود عهدی
ابراهیم جعفری
فرهاد غنی افشرد
محمدعلی طالبی
صابر زمینی
علی خانی
قادر شیرمان
علی خدایی
ایرج غفارزاده
علی جعفری فرد
جمیل امامی
شهاب حسینی
شاهین محسن زاده
مهدی آقایی
آصف حاجی زاده (عضو سابق جبهه ی مشارکت استان آذربایجان شرقی، عضو (موسس) ادوار تحکیم وحدت استان آذربایجان شرقی و بخشدار دوران اصلاحات)
محرم پاشاپور (قائم مقام ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 در استان آذربایجان غربی، وکیل پایه یک دادگستری)
امین جهانی(عضو هیئت اجرایی موقت حزب اراده ملت ایران در تبریز)
مرتضی جعفرپور
مقصود عهدی
ابراهیم جعفری
فرهاد غنی افشرد
محمدعلی طالبی
صابر زمینی
علی خانی
قادر شیرمان
علی خدایی
ایرج غفارزاده
علی جعفری فرد
جمیل امامی
شهاب حسینی
شاهین محسن زاده
مهدی آقایی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه