logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نواختن زنگ انقلاب با دستان پر مهر پدر شهید در دیلم

نواختن زنگ انقلاب با دستان پر مهر پدر شهید در دیلم
همزمان با اولین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی طی مراسمی در آموزشگاه شهید باقرپور با حضور امام جمعه، فرماندار و مدیران و رؤسای ادارات شهرستان، زنگ انقلاب رأس ساعت 9:33 دقیقه با دستان گرم پدر شهید قنبری نواخته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر دیلم، در ابتدای این مراسم عباس امید، مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیلم، ضمن خیر مقدم به مسئولین و تقدیر از بانیان این مراسم، سی و هشتمین بهار انفلاب را به ملت ایران و به خصوص فرهنگیان تبریک گفت و عنوان کرد: ما  آرامش امروزمان را مدیون خون شهدا هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر دیلم،,

 

,

پس از آن حجت الاسلام و المسلمین حسینی بوشهری، امام جمعه شهرستان، به ذکر خاطراتی از امام(ره) و شجاعت های ایشان در دوران طاغوت پرداخت و به یکپارچگی ملت ایران و اطاعت محض همه مسئولین و مردم از رهبری اشاره کرد و مردم را پشتوانه نظام دانست و آنها را حامیان حقیقی انفلاب و باعث پیشرفت کشور معرفی نمود.

,

, ,

حسینی بوشهری همچنین جوانان و به خصوص دانش آموزان را به سفارش امام (ره) یعنی تحصیل، تهذیب و ورزش توصیه نمود.

,

 

,

در ادامه مراسم، زنگ انقلاب توسط پدر شهید قنبری به صدا درآمد و در آخر همه مسئولین به سمت مرقد شهدای گمنام حرکت کردند تا تجدید بیعتی با آرمان های امام و شهدا داشته باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه