رئیس شورای عالی استانها:
مدیریت شهید چمران، مدیریتی آمیخته با اصول تربیتی بود
رئیس شورای عالی استانها گفت: مدیریت جهادی شهید چمران مدیریت دستوری چنین کن و چنان کن نبوده است و بر اساس علم و ایمان استوار بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس، مهدی چمران امشب در در نهمین همایش «مثل چمران» در دانشگاه شهید بهشتی مشهد با اشاره به مدیریت جهادی شهید چمران اظهار کرد: مدیریت ایشان یک مدیریت اداری نبود بلکه مدیریتی همراه با تربیت انسانها و آمیخته با اصول تربیتی بود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس,,
وی با بیان اینکه مدیریت جهادی شهید چمران از یتیمان لبنان جوانان مقاومت اسلامی را ساخت، ابراز کرد: اقدامات جهادی شهید چمران در لبنان هسته اولیه مقاومت اسلامی شد.
,,
چمران خاطرنشان کرد: ایشان میتوانست در آمریکا زندگی خوبی داشته باشد چون یک دانشمند نمونه و کمنظیر بود اما وی مدتها با خانواده خود در کاروانها زندگی میکرد چون قصد داشت در زمینه کارهای جهادی فعالیت کند.
,,
وی پایه های اصلی حرکت و مدیریت جهادی را نیت خالص، ارتباط باخدا، خشوع در برابر پروردگار بیان و اظهار کرد: اگر این روحیه به وجود آمد خداوند در همه میدان ها اعم از مدیریت کشور و مدیریت علمی، سیاسی، اجتماعی و تعاملات جهانی کمک خواهد کرد و راه ها را بر روی بندگان خود خواهد گشود.
,,
عضو شورای شهر تهران ایمان را نخستین پایه حرکت جهادی شهید چمران دانست و اظهار کرد: مدیریت جهادی شهید چمران علاوه بر اعتقادات دینی براساس علم استوار بود و علم او با اخلاص و خلوص و تقوایش هماهنگ بود.
,,
چمران با بیان اینکه مدیریت جهادی شهید چمران در زمان جنگ تحمیلی مدیریتی ۱۰۰ درصد بوده است، افزود: ایشان در زمان جنگ، ستاد جنگهای نامنظم را تشکیل دادند و هر فرمانی که میداد نخستین کسی که اجرا میکرد خود ایشان بود.
,,
عضو شورای شهر تهران در پایان خاطرنشان کرد: مدیریت شهید چمران مدیریت دستوری که بگوید چنین کن و چنان کن نبوده است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه