دو عضو هیئت علمی دانشگاه دامغان به مرتبه استادی و دانشیاری ارتقاء یافتند
هیئت ممیزه دانشگاه های منطقه البرز جنوبی با ارتقای مرتبه علمی عضو هیئت علمی دانشکده شیمی از دانشیاری به استادی و عضو هیئت علمی دانشکده زیست شناسی از استادیاری به دانشیاری موافقت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان؛ هیئت ممیزه دانشگاه های منطقه البرز جنوبی با ارتقای مرتبه علمی دکتر داود عاجلو، عضو هیئت علمی دانشکده شیمی از دانشیاری به استادی و دکتر محمود اله دادی سلمانی، عضو هیئت علمی دانشکده زیست شناسی از استادیاری به دانشیاری موافقت به عمل آمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک دامغان؛ , تیتریک دامغان؛ , تیتریک دامغان,داود عاجلو که از سال 1380 در دانشگاه دامغان شروع به فعالیت کرده از دانشگاه تربیت مدرس در رشته شیمی فیزیک فارغ التحصیل شده است.
,از جمله فعالیت های علمی-پژوهشی وی می توان به ارائه 55 مقاله علمی-پژوهشی (که از این تعداد 50 مقاله در مجلات کیفی ISIبوده است) اشاره نمود و تاکنون راهنمایی 40 دانشجوی کارشناسی ارشد و 3 دانشجوی دکتری را بر عهده داشته است.
, ISI,عمده ی کارهای پژوهشی وی در زمینه های بیوشیمی فیزیک، بررسی ساختار و فعالیت ماکرومولکول های زیستی از نظر تجربی و محاسباتی و طراحی دارو می باشد.
,برخی از فعالیت های اجرایی عاجلو نیز ریاست دانشکده شیمی بمدت دو سال، معاونت دانشکده شیمی حدودپنج سال، مدیر گروه شیمی فیزیک حدود ده سال عضو انجمن بیوشیمی فیزیک و انجمن شیمی ایران می باشد.
,وی ترجمه 4 کتاب تخصصی شیمی، انجام 4 طرح پژوهشی داخل دانشگاه و دبیری 2 همایش را نیز در کارنامه خود دارد.
,محمود اله دادی فارغ التحصیل رشته فیزیولوژی از دانشگاه تربیت مدرس می باشد و فعالیت خود را در دانشگاه دامغان از سال 1387 آغاز کرده است؛ از جمله فعالیت های علمی-پژوهشی وی می توان به ارائه 39 مقاله علمی-پژوهشی (که از این تعداد 21 مقاله در مجلات کیفی ISIبوده است) اشاره نمود.
, ISI,این عضو هیأت علمی دانشکده زیست شناسی تاکنون راهنمایی 11 دانشجوی کارشناسی ارشد را بر عهده داشته است و در حال حاضر راهنمایی 3 دانشجوی دکتری را برعهده دارد.
,عمده ی کارهای پژوهشی وی در زمینه های یادگیری، حافظه، استرس و صرع بوده است. مطالعه نقش سیستم اورکسینرژیک و گیرنده های آن بخصوص در هیپوکامپ بر صرع زایی و آسیب های ناشی از استرس و رابطه تشنج و استرس از جمله فعالیت های حاضر ایشان می باشد.
,از جمله فعالیت های اجرایی اله دادی می توان به معاونت دانشکده زیست شناسی، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه دامغان در بازه ی زمانی سال های 1389 تا زمان حاضر اشاره کرد.
,ضمنا وی طی سال های گذشته در برنامه های متعددی همچون Young Investigator Programو Neuroscience Schoolدر کشورهای مختلفی از جمله سنگاپور، هند و ایتالیا حضور داشته اند و از سال 1393 به عنوان مدرس مدرسه بین المللی IBROتهران مشغول فعالیت می باشند.
, Young Investigator Program, Neuroscience School, IBRO,

انتهای پیام /

انتهای پیام /,

انتهای پیام /,
, ]
ارسال دیدگاه