مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی:

مشکلات آبی در سال های آینده خود را نمایان خواهند کرد/برای جلوگیری از خشکسالی باید مفاهیم زیست محیطی را برای مردم تبیین کرد

مشکلات آبی در سال های آینده خود را نمایان خواهند کرد/برای جلوگیری از خشکسالی باید مفاهیم زیست محیطی را برای مردم تبیین کرد
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: مشکلات کم آبی در سال های آینده به خوبی خود را نمایان خواهند ساخت که دشت نیشابور و شکاف های بالای 15کیلومتر آن حاصل فرونشست سفره های آب زیرزمینی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، همزمان با دومین روز از ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی؛ با حضور مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری و تنی چند از مسئولان شهرستان نیشابور؛ سیستم تصفیه خانه دامداری کشت و صنعت هلال افتتاح و به بهره برداری رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز,
صالحی مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در این مراسم با تبریک ایام دهه مبارک فجر ضمن اشاره به شرایط سخت کنونی و کمبود نزولات جوی اظهار کرد: خشکسالی و سفره های آب زیرزمینی از مشکلات و از مسائل زیست محیطی پنهان است که در اطراف ما وجود دارد.
,
صالحیان با اشاره به اینکه این مشکلات در سال های آینده به خوبی خود را نمایان خواهند ساخت تصریح کرد: دشت نیشابور و شکاف های بالای 15کیلومتر که حاصل فرونشست سفره های آب زیرزمینی است از این جمله اند.
,
وی ایجاد تصفیه خانه و خارج کردن چاه ها را از مدار بهره برداری کمک به دیرتر نمایان شدن این شکست زیست محیطی دانست و افزود: ما باید با دست خودمان حافظ منافع زیست محیطی باشیم، کشوری هستیم که از سالیان دور توانسته ایم این مسائل را با حفر قنوات مدیریت کنیم.
,
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد: با همکاری و مساعدت سازمان های مردمی بتوانیم مفاهیم زیست محیطی رابرای آحاد جامعه تبیین کنیم تا منابع آبی و سایر منابع حفظ شوند.
,
گفتنی است هزینه اجرای این پروژه با رقم 3میلیارد وپانصد میلیارد ریال، ورودی و خروجی 200متر مکعب فاضلاب با روش تصفیه فیزیکی، بیولوزیک و شیمیایی با حضور مسئولان استانی و شهرستان افتتاح و به بهره برداری رسید.
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه