مسئول نمایندگی میراث فرهنگی سرایان خبرداد

برگزاری دومین دوره آموزش تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در روستای بغداده

برگزاری دومین دوره آموزش تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در روستای بغداده
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی وگردشگری شهرستان سرایان از برگزاری دومین دوره آموزشی تراش سنگهای قیمتی ونیمه قیمتی ادر روستای بغداده این شهرستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد عرب مسئول مسئول نمایندگی میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان سرایان در گفتگو با سرایان بیدار، گفت: زبان صنایع دستی زبان آرامش است نقشها و طرحهای صنایع دستی همه خطوط آرامش بخش و دلنشینی دارند و انسان صنعتی امروز به استفاده از اینها نیاز دارد تا راحت فکر کند و بهتر بیاندیشد و وقتی بهتر بیاندیشد می‌تواند مشکلات را بهتر حل کند و استفاده از این ابزار یعنی آموزش همیشگی آرامش در خانه و کار و نباید آن را از نظر دور کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرایان بیدار,

اشتغال خانگی تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی یک حرفه هنری است که نیازمند علاقه ، ذوق و خلاقیت می باشد.

,

وی افزود: توسعه مشاغل خانگی در زمینه صنایع دستی از جمله طرح‌هایی است که در چند سال گذشته مد نظر بوده که در میان رشته های صنایع دستی مختلف ، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمـــــــتی از جمله مشاغل و رشته هایی است که فرد می‌تواند این کسب و کار را با حداقل هزینه درمنزل خود راه‌‌اندازی کند.

,

به گفته عرب : وجود منابع غنی سنگ های قیمتی در سطح شهرستان و بومی بودن مواد اولیه از جمله امتیازات این رشته می باشد و با توجه به اهمیت ترویج ، گسترش مشاغل و کارگاههای تولیدی خانگی و قراردادن سیاست توسعه کارگاه‌های آموزشی ، فعالیت های آموزشی میراث فرهنگی شهرستان معطوف به رشته های بومی و دارای توجیه اقتصادی بوده که در همین راستا دومین دوره  آموزش تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در روستای بغداده شهرستان سرایان

,

دو دوره آموزشی با مجموع22 هنرآموز برگزار گردیده است.

,

عرب عنوان کرد در پایان دوره آموزشی نیز آزمون علمی و عملی از هنرآموزان گرفته شده و در صورت قبولی به آنان گواهی آموزشی و در صورت علاقه هنرآموز به ایجاد اشتغال در این حیطه به وی تسهیلات کم بهره برای تاسیس کارگاه اعطا خواهد گردید.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه