مدیر توزیع برق سرخه تشریح کرد؛
عملکرد مدیریت توزیع برق شهرستان سرخه قبل و بعد از انقلاب
مدیر توزیع برق سرخه به تشریح عملکرد این مدیریت در قبل و بعد از انقلاب پرداخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای سرخه، مهدی پاک طینت در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه ضمن تبریک ایام الله مبارک دهه فجر در سی و هشتمین فجر پیروزی به تشریح عملکرد مدیریت توزیع برق شهرستان سرخه مربوط به قبل و بعد از انقلاب اسلامی ایران تا کنون پرداخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه, ندای سرخه,وی با اشاره به شرح خدمات مختلف این مدیریت افزود: در خصوص احداث شبکه هوایی قبل از انقلاب در سرخه 29 کیلومتر بوده است که از دستاوردهای پس از انقلاب اسلامی تا کنون احداث این شبکه به 568 کیلومتر بوده است؛ یعنی 95 درصد عملکرد پس از انقلاب پیشرفت فیزیکی داشته است.
,مدیر توزیع برق شهرستان سرخه در خصوص احداث شبکه زمینی نیز گفت قبل از انقلاب 2 کیلومتر و پس از انقلاب 9 کیلومتر بوده است با رشدی 82 درصدی.
,پاک طینت در خصوص نصب پست های توزیع نیز گفت: در این بخش نیز با رشدی 96 درصدی مواجه بودیم را که قبل از انقلاب تنها 14 و پس از انقلاب 311 پست توزیع نصب شده است.
,وی با اشاره به رشد 96 درصدی ظرفیت پست های توزیع پس از پیروزی انقلاب گفت: ظرفیت پست های توزیع برق قبل از انقلاب 3 مگا ولت آمپر و پس از انقلاب57 مگا ولت بوده است.
,مدیر توزیع برق شهرستان سرخه گفت: در خصوص جذب مشترک جدید نیز با رشدی 82 درصدی پس از انقلاب مواجه بوده ایم که باید گفت جذب مشترک قبل از انقلاب یک هزار و 590 بوده و این میزان پس از انقلاب به 7 هزار و 459 مشترک افزایش یافته است.
,پاک طینت خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب تنها دو روستای از توابع شهرستان سرخه برقدار شده اند که تعداد آنها بعد از انقلاب با رشدی 88 درصدی 14 روستا بوده است.
,وی با اشاره به نصب انشعاب برق چاه های آب کشاورزی نیز گفت: میزان انشعاب قبل از انقلاب 1 چاه آب کشاورزی بوده است در حالی که با پس از انقلاب در 107 حلقه چاه آب کشاورزی انشعاب برق نصب شده است که به میزان 99 درصد رشد در این بخش ثبت شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه