logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار شهرستان سامان:

هویت و آزادی ره آورد انقلاب برای مردم است

هویت و آزادی ره آورد انقلاب برای مردم است
فرماندار شهرستان سامان با بیان اینکه امروز شاهد دستاوردهای فروانی در کشور هستیم، عنوان کرد: تداوم انقلاب در راستای این است که خدمات دولت در سطح کشور و شهرستان ها هدایت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار سامان ما، سعید صالحی فرماندار شهرستان سامان در جشن انقلاب سالمندان در سالن شهرداری با بیان اینکه هویت و آزادی ره آورد انقلاب برای مردم است، اظهار داشت: امروز همه امکانات، زیرساخت های اجتماعی و خدماتی و... همه از ره آوردهای انقلاب است.

سعید صالحی با بیان اینکه امروز شاهد دستاوردهای فروانی در کشور هستیم، عنوان کرد: تداوم انقلاب در راستای این است که خدمات دولت در سطح کشور و شهرستان ها هدایت شود.

وی با اشاره بر اینکه در حال حاضر در شهرستان سامان شاهد رقابت دستگاه های اجرایی هستیم، بیان داشت: امروز شتاب های فروانی د رتوسعه شهرستان را شاهد هستیم که همه این ها توسط مدیران شهرستان در سطح شهرستان در حال اجرا است.

شهرستان سامان در راستای کاهش فلج مغزی رتبه اول را دارا است

رئیس بهزیستی شهرستان سامان در این مراسم با بیان اینکه در شهرستان سامان در حال حاضر هیچ گونه مورد فلج مغزی کودک (ناشنوا و نابینا) وجود ندارد، اظهار داشت: در حال حاضر شهرستان سامان رتبه اول را در این زمینه دارا است.

صدیقه عسگری افزود: آگاه سازی ها که در بین زوجین و خانواده ها صورت گرفته است در سطح شهرستان موجب کاهش ۸۰ درصدی فلج مغزی است.

در کنترل پیشگری از آسیب های اجتماعی خانواده نهاد اول است

عسگری با بیان اینکه در حال حاضر پیشگیری از آسیب ها اجتماعی است که اولین نهاد کنترل کننده خانواده است، بیان داشت: خانواده و تربیت دینی، معنوی و نقش مفاهیم دینی در کاهش آسیب های اجتماعی بسیار موثر است.

وی با بیان اینکه در پیشگیری از آسیب های اجتماعی مهارت نه گفتن به واکنش های منفی است، بیان داشت: خانواده ها باید به فرزندان خود مهارت نه گفتن را آموزش دهند.

عسگری با اشاره بر اینکه در بحث توانمندی ها در ایجاد اشتغال تسهیلات خوبی را در اختیار بهزیستی شهرستان سامان اختصاص داده شده است، تصریح کرد: با اعطای پنج میلیارد ریال تسهیلات برای ۷۰ نفر از مددجویان این شهرستان اشتغال ایجاد شده است.

وی تاکید کرد: حدود ۱۵ میلیارد ریال اعتبار از طریق استان برای یارانه مراکز سالمندان و معلولان ذهنی و کلیه مراکزی که در تحت بهزیستی شهرستان سامان هستند اعطاء شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما,
,
,
,
, ان در سطح شهرستان در حال اجرا است., ان در سطح شهرستان در حال اجرا است.,
,
, شهرستان سامان در راستای کاهش فلج مغزی رتبه اول را دارا است, شهرستان سامان در راستای کاهش فلج مغزی رتبه اول را دارا است,
,
,
,
,
,
, در کنترل پیشگری از آسیب های اجتماعی خانواده نهاد اول است, در کنترل پیشگری از آسیب های اجتماعی خانواده نهاد اول است,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه