در جشن کارگری دهه فجر بیان شد؛
فرماندار شیشلیک خور ورامین مشکلات کارگران را مربوط به آغاز ریاست جمهوری رهبر معظم انقلاب دانست
فرماندار شیشلیک خور ورامین در جشن کارگری دهه فجر که با حضور کارگران برگزار شده بود، مشکلات کارگران را مربوط به مسئولین سال ۶۱ دانست در حالی که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۶۱ به عنوان رئیس جمهور وقت فعالیت خود را آغاز کرده بودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورامین ما: روز گذشته به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر جشن کارگری در سالن اجتماعات کارخانه لبنیات وارنا ورامین برگزار شد که مسئولین مختلف شهرستان از جمله فرماندار شهرستان ورامین در این جلسه حضور پیدا کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,سخنران معروف ورامین که به واسطه شیشلیک خور بودنش در کل کشور مشهور شده است، در جلسه روز گذشته سخنان مختلف دیگری داشت که به نظر می آید اگر عموم مردم در مورد این سخنان گهربار و ارزنده اطلاعاتی کسب کنند جای لفتش خالی نماند.
,در این جلسه که حاضرین از قشر کارگر بوده و در سال های فعالیت دولت تدبیر و امید به خصوص ماه های گذشته مشقت های بسیار زیادی در عرصه های مختلف به خصوص زمینه معیشت کشیده اند، با نگاه های خود خواسته های بسیار زیادی از مسئولین شهرستان به خصوص نماینده دولت تدبیر و امید داشتند تا تدبیری توسط وی اندیشیده شود تا امید به خانه های این کارگران باز گردد اما نه تنها پاسخ مناسبی نگرفتند، بلکه فرماندار خود را از مشکلات موجود تبرئه کرد.
,فرماندار ورامین که در این زمان ها پشت تریبون فریادهای حق به جانب سر می دهد برای فرار از این مخمصه نیز فریاد وا غربتا سر داد تا جایی که کارگران بیرون سالن جلسات نیز آماده برای گریستن بودند زیرا فرماندار به جای اینکه از برنامه های در دست اقدام برای رفع مشکلات و همچنین آمارهایی در خصوص فعالیت های انجام شده برای برون رفت از مشکلات معیشتی کارگران ارائه کند، با آنها هم ناله شد و اعلام کرد که کارگران بسیار مشکل دارند و این مشکلات باید برطرف شود.
,با این حال که رکود موجود در کشور و همچنین واردات بی رویه محصولات مختلف از جمله پوب بستنی که رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران قبل از فرماندار از آن انتقاد کرده بود، کمر تولیدکنندگان داخلی را شکسته است، نماینده دولت تدبیر و امید با تدابیر بسیار حساب شده در فراری رو به جلو وضعیت بسیار وخیم کارگاه های تولیدی را ناشی از عدم مدیریت مناسب صاحبان صنایع دانست و اعلام کرد اگر کارفرمایان به کارگران خود رسیدگی کنند آن زمان است که کارگران نیز مشتاقانه به انجام وظیفه خواهند پرداخت.
,جناب آقای یوسفی معروف به فرماندار شیشلیک خور در قسمتی دیگر از فرمایشات خود از واحدهای تولیدی تقدسی در جایگاه تقدس مسجد درست کردند که جدای از اینکه این تشبیه وی درست است یا خیر؛ از نماینده عالی دولت یازدهم در شهرستان ورامین اعلام می کنیم که چند مسجد به دلیل سیاست های دولت از بین رفته است و دولت تدبیر و امید در شهرستان ورامین چند مسجد(واحد تولیدی) توانسته است دایر کند؟
,نماینده دولت تدبیر و امید در شهرستان ورامین در قسمت دیگری از سخنان خود به جای آنکه اعلام کند برای انجام روال اداری جهت ثبت شهرک صنعتی خیرآباد چه تدبیری اندیشیده و اقداماتی انجام داده و چه نتیجه ای گرفته است، با فریادهای پی در پی از مسئولین شهرستانی خواست که پیگیر این مسئله شوند در صورتی که در مرحله اول برای رفع مشکلات این شهرک صنعتی بزرگ خود فرماندار باید ورود پیدا کرده و اقداماتی را انجام دهد.
,اما مطلبی که بسیار جای تامل داشته و نمی توان به راحتی از کنار آن گذشت این است که فرماندار شیشلیک خور ورامین که مدعی است سوار بر خودروی خوب هم می شود و از گفتن آن ترسی ندارد، در قسمتی از سخنرانی خود اعلام کرد مشکلات معیشتی کارگران باید از سال ۱۳۶۱ برطرف می شد.
,زمانی که ورقی در تاریخ نه چندان دور می زنیم می بینیم که در شهریور ماه سال ۱۳۶۰ حادثه تروریستی رخ داد و پس از آن نیز انتخابات زود هنگامی انجام شد که در نتیجه آن انتخابات رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای(مدظله العالی) در آن سال به عنوان رئیس جمهور وقت انتخاب شد که سال ۱۳۶۱ ابتدای ریاست جمهوری رهبر فرزانه و هوشمند بوده است.
,فرماندار شیشلیکی ورامین در حالی مشکلات معیشتی امروز کارگران را به گردن دولت سوم می اندازد که رهبر معظم انقلاب اسلامی طی سال های گذشته بارها و بارها اعلام کرده اند که تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی و جنگ اقتصادی امروز کشور اجرای اقتصاد مقاومتی است زیرا در کشور پتانسیل های بسیار خوب علمی، انسانی و طبیعی وجود دارد ولی هم فکران و مسئولین فرماندار ورامین هیچ زمانی این راهبرد رهبر فرزانه انقلاب را درک نکرده و به مرحله اجرا نگذاشته اند.
,یوسفی در قسمت دیگری از کلام های گهربار خود به مقوله آموزش و پرورش پرداخت و اعلام کرد اگر می خواهیم جامعه ای رو به پیشرفت داشته باشیم باید آموزش و پرورش خود را قوی کنیم و برای انجام این امر نیز باید معیشت معلمان را بهبود بخشیم.
,خطاب به آقای نماینده عالی دولت تدبیر و امید در شهرستان ورامین اعلام می کنیم که تدابیر مسئولین بالا دستی شما بر این بود که ۱۶ هزار ملیارد تومان از سرمایه همین معلمین عزیز که فرمودید باید آینده سازان را تربیت کنند را به تعداد محدودی دادند و پس از آنکه دزدی های این عزیزان مشخص شد، رئیس جمهور دولت تدبیر و امید در مجلس شورای اسلامی حاضر شده و اعلام کرد که این مبالغ وام معوق است و با این کلام امید را در بین معلمان عزیز کم کردند.
,البته باد این جلسه که به میتینگ تبلیغاتی دولتی ها تبدیل شده بود شورای شهر ورامین را نیز در نوردید و فرماندار در خصوص وضعیت معیشت معلمین از شورای شهر ورامین خواست که مشکلات مسکن مهر فرهنگیان را برطرف کنند در صورتی که خود شخص نماینده دولت یازدهم در جریان ماجراهای به وجود آمده برای این واحدهای مسکونی بوده و می داند که برای تحویل این واحدهای مسکونی اقداماتی انجام شود که هیچ ارتباطی با شورای شهر ورامین ندارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه