logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

​گلزار شهدای زاهدان میزبان "میهمانی لاله ها" شد

​گلزار شهدای زاهدان میزبان "میهمانی لاله ها" شد
همزمان با سراسر کشور، عصرامروز گلزار شهدای زاهدان با حضور مردم و مسئولین و خانواده های شهدا گلباران شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس اجتماعی عصرهامون، عصر اولین پنج شنبه از دهه مبارک فجر، مراسم یادواره شهدای انقلاب و میهمانی لاله ها همزمان با سراسر کشور در گلزار شهدای شهرستان زاهدان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

عباس پالاش مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گفت: این مراسم همزمان در 19 هزار گلزار شهدا در سراسر کشور و نیز 321 گلزار شهدای استان سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است که 620 شهید انقلاب و دفاع مقدس در گزار شهدای زاهدان آرمیده اند.
در ادامه این مراسم با نامه خوانی فرزند شهید فدایی به پدرش و نیز مداحی مداح اهل بین علی طاهری دنبال شد.
آیت الله خزائلی استاد حوزه و دانشگاه در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تجلیل از مقام شامخ این بزرگواران به ایراد خاطراتی از دوران جنگ تحمیلی و نیز روایت ورود امام خمینی (ره ) به میهن در 12 بهمن ماه سال 57 و نیز سیر و مراحل برچیده شدن رژیم طاغوت توسط این امام بزرگوار پرداخت.
آیت الله خزائلی بقای انقلاب اسلامی ایران را بر سه اصل مهم ، رهبری، مردم و شهدا دانست و بیان کرد: در این استان یک چیز وجود دارد که هم شیعه و سنی و هم فارس و بلوچ و همه به اتفاق آن را قبول دارند و آن نعمت امنیت است.
وی ضمن تقدیر و گرامیداشت مقام نیروهای نظامی و انتظامی، بخ نقش تاثیر گذار آن ها در امنیت جامعه اشاره کرد.
وی با خطاب به مسئولین گفت: سعی کنیم در هر مقام و مسئولیتی هستیم کارخودمان را درست انجام دهیم.


انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه