logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همزمان با دهه فجر

مزار شهدای قرچک گلباران و عطرافشانی شد

مزار شهدای قرچک گلباران و عطرافشانی شد
همزمان با ایام‌الله دهه فجر و با هدف تجدید بیعت با آرمان‌های شهدا مزار شهدای شهرستان قرچک با حضور امام جمعه، معاونان فرماندار، بخشدار، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، رئیس و اعضای شورای شهر، مسئولان ادارات و خانواده معظم شهدا عطر افشانی و گلباران شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  تهران نیوز ، همزمان با ایام‌الله دهه فجر و با هدف تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل(ره) و شهدای انقلاب مزار شهدای روستاهای، ولی‌آباد،  داودآباد، شهدای گمنام و امامزاده بی‌بی زبیده(س) شهرستان قرچک با حضور حجت الاسلام و المسلمین سماعیلی امام جمعه، علیرضا جعفری معاون فرماندار، حسین عباسی بخشدار، آزمان کادری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، رئیس و اعضای شورای شهر، مسئولان ادارات و خانواده معظم شهدا عطر افشانی و گلباران شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

امام جمعه، مسئولان و مردم شهید پرور شهرستان قرچک با نثار شاخه‌های گل بار دیگر با آرمان‌های والای شهدای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس تجدید پیمان کرده و خاطره حماسه‌سازی‌ها و ایثارگری‌های شهدای والامقام را گرامی داشتند.

,

مردم ولایت‌مدار و متدین شهرستان قرچک با حضور پرشور خود در این مراسم یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی ایران را گرامی داشتند.

,

آیین میهمانی لاله‌ها و گلباران و عطرافشانی مزار شهدا هر ساله در نخستین پنجشنبه دهه مبارک فجر با حضور پرشور مسوولین خانواده معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران و آحاد مختلف مردم در گلستانهای شهدای ایران اسلامی برگزار می‌شود.

,

به گزارش تهران نیوز ، در شهرستان قرچک نیز همزمان با سراسر کشور از ساعت ۱۴ میزبان خیل عظیم مردم غیور این شهرستان و عاشقان راه ایثار و  شهادت بود.

, تهران نیوز,

گفتنی است، در این مراسم توسط آزمان کادری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قرچک پیام سید محمد علی شهیدی معاون رئیس‌جمهور ایران و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت عطر افشانی مزار شهدا قرائت شد.

,

انتهای پیام/م 20

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه