logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گفت و گو با اسماعیل طحان عکاسی از دیار سرخه؛

عکاسی؛داشتن نگاهی متفاوت به دنیای پیرامون است

عکاسی؛داشتن نگاهی متفاوت به دنیای پیرامون است
اسماعیل طحان عکاس هنرمندی از دیار سرخه است که می گوید: عکاسی؛ داشتن نگاهی متفاوت به دنیای پیرامون است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای سرخه، اسماعیل طحان در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه، در حاشیه برپایی نمایشگاه عکس «نگاه من» در مجتمع فرهنگی هنری باران شهرستان سرخه که همزمان با آغاز دهه فجر افتتاح و تاپایان بهمن ما نیز دایر است؛ اظهار داشت: آغاز فعالیت هنری ام از سال 1389 در زمینه تئاتر  بوده که در کنار هنر تئاتر به عکاسی نیز مشغول بوده ام.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه،, ندای سرخه،,

وی بیان داشت: عکاسی را به صورت خود آموز و بامطالعه کتاب های مربوط به عکاسی عکاسی را فراگرفتم و در ابتدا به صورت نیمه حرفه ای عکاسی می کردم و اکنون مدت یک سال است که به صورت حرفه ای این رشته را دنبال میکنم.

,

طحان این جوان هنرمند سرخه با اشاره به اینکه درحال حاضر محصل در پیش دانشگاهی هنر است، بیان داشت: آینده ای که در این رشته می بینم، همه بستگی به خودم دارد؛ عکاسی دنیای بسیار متفاوتی دارد ؛ در هنرهای تجسمی زمانی در این رشته یک فرد هنرمند موفق خواهد بودکه چشمان خودش را آموزش دهد.

,

وی خاطرنشان کرد: دو سال است که عضو شورای مرکزی انجمن رسالت قلم هستم.

,

طحان به برخی مقام هایی که کسب کرده است نیز اشاره ای داشت و گفت: کسب مقام سوم در "جشنواره عکس پاسداران" در سال 91؛ کسب  رتبه نخست "تئاتر صحنه ایی دانش آموزی استان" در سال92 و 93، کسب رتبه سوم "جشنواره عکس دانش آموزی استان" در سال 93،  کسب رتبه اول جشنواره  "عکس دانش آموزی استان"در سال 94 از جمله این مقام ها بوده است.

,

وی از دیگر عناوین و مقام های کسب شده خود را کسب رتبه برگزیده عکس جشنواره "او مارامیبیند"  استان تهران در سال 95،   کسب رتبه برگزیده عکس جشنواره "نماد های  اوج و نشانه های عروج"؛  کسب رتبه اول در جشنواره عکس "سرزمین مادری من"؛   گواهی شرکت در نمایشگاه عکس گروهی 19 August، گواهی شرکت در نمایشگاه عکس گروهی "العطش" ،  گواهی شرکت درهشتمین جشنواره دوسالانه هنرهای تجسمی  بسیج استان سمنان و کسب رتبه چهارم مسابقه علمی کاربردی استان و راهیایی به کشور بیان کرد.

, August,

در این جا برخی از عکس های این هنرمند جوان را مشاهده کنید.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه