خلاصه بیانات ائمه جمعه استان مرکزی

طرح جدید ترامپ، ژستی جدید برای پنهان‌کردن استیصال آمریکا/ ۲۲ بهمن صحنه نمایش اقتدار ملت ایران اسلامی/ هیچ‌کسی حق مذاکره پیرامون قدرت موشکی ایران را ندارد

طرح جدید ترامپ، ژستی جدید برای پنهان‌کردن استیصال آمریکا/ ۲۲ بهمن صحنه نمایش اقتدار ملت ایران اسلامی/ هیچ‌کسی حق مذاکره پیرامون قدرت موشکی ایران را ندارد
ائمه جمعه استان مرکزی در خطبه های نماز جمعه امروز با اشاره به طرح جدید ترامپ مبنی بر منع ورود ۷ کشور مسلمان از جمله ایران به آمریکا، این اقدام را ناشی از استیصال آمریکا دانستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ ائمه جمعه استان مرکزی در خطبه های نماز جمعه امروز با اشاره به طرح جدید ترامپ مبنی بر منع ورود ۷ کشور مسلمان از جمله ایران به آمریکا، این اقدام را ناشی از فروپاشی نظام سرمایه داری آمریکا دانستند و از مسئولان دولتی و مجلس کشور خواستند تا موضع گیری مناسبی در برابر این طرح داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

خطیبان جمعه استان مرکزی در بخشی دیگر از سخنان خود به ولادت با سعادت حضرت زینب(س) نیز اشاره کردند و به بیان اهمیت و نقش به سزای پرستاران در حفظ سلامت جامعه پرداختند.

ائمه جمعه استان همچنین با بیان اظهارات مقامات امریکایی در خصوص توان موشکی ایران، این اظهارات را به شدت محکوم و اعلام کردند که توان موشکی ایران به منظور افزایش قدرت دفاعی ایران است و به هیچ وجه قابل مذاکره نیست.

بخشی از سخنان ائمه جمعه استان نیز به سالروز پرشکوه پیروزی انقلاب اسلامی اختصاص یافت و این خطیبان با دعوت از عموم مردم، بر لزوم برپایی باشکوه جشن ۲۲ بهمن اختصاص یافت.

تشییع پیکر آتش نشانان شهید حادثه پلاسکو، مبارزه جدی با اختلاس های میلیاردی، بیان مسائل شهرستان از دیگر مسائل مطروحه در خطبه های نماز جمعه استان بود.

در ادامه خلاصه بیانات ائمه جمعه شهرستان های استان آمده است. برای مشاهده مشروح بیانات بر روی تیتر همان بخش کلیک کنید.

آیت الله دری نجف آبادی:

قدرت دفاعی ایران قابل مذاکره نیست/ راهپیمایی ۲۲ بهمن؛ تجدید بیعت مردم با آرمان‌های انقلاب

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اینکه قدرت دفاعی ایران قابل مذاکره نیست گفت: قدرت دفاعی کشور متعلق به ملت، استقلال و عظمت ایران است و هیچ کس حق ندارد در خصوص توان موشکی کشور مذاکره کند.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از اراک امروز؛آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در خطبه های این هفته نماز جمعه اراک به ولادت حضرت زینب(س) اشاره کرد و با بیان اینکه بانوان باید حضرت زینب(س) را الگوی خود قرار دهند، اظهار کرد: احیای نقش زنان در جامعه یکی از کارهای بزرگ انقلاب اسلامی است.

هویت خانواده ایرانی؛ الگویی در مقابل فرهنگ غرب

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: امروز به برکت انقلاب اسلامی ایران بانوان در کشور جایگاه خود را پیدا کرده اند و در عرصه های مختلف مدیریتی و خدمت به مردم و نظام حضور دارند و در این راستا نقش موثری را ایفا می کنند.

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/8180aef33ab59f243122565b88d19a8d6b4.jpg src=../uploads/images/8180aef33ab59f243122565b88d19a8d6b4.jpg

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه هویت خانواده های ایرانی بر گرفته از زندگی امام علی(ع) و حضرت فاطمه (س) و سایر ائمه اطهار است بیان کرد: امروز هویت خانواده های ایرانی به عنوان یک الگو در برابر فرهنگ غرب قرار گرفته است.

تهدیدهای بچه گانه آمریکا تاثیری در آرمان های مردم ایران ندارد

دری نجف آبادی به در پیش بودن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه تجدید بیعت مردم با آرمان های امام(ره)، رهبری و شهدا و نشان دادن وحدت و انسجام ملی است.

امام جمعه اراک با اشاره به اینکه امروز ملت ایران هوشیار و آگاهانه در همه صحنه ها حضور دارد ادامه داد: امریکا بداند که با تهدیدهای بچه گانه نمی تواند مردم ایران را بترساند و مردم را از اهداف نظام دور کند.

هیچ کس حق مذاکره پیرامون قدرت موشکی ایران را ندارد

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اینکه قدرت دفاعی ایران قابل مذاکره نیست گفت: قدرت دفاعی کشور متعلق به ملت، استقلال و عظمت ایران است نه به اجازه اسرائیل و امریکا. هیچ کس حق ندارد در داخل و خارج از کشور در خصوص توان موشکی کشور مذاکره کند.

امام جمعه آشتیان:

نفوذ در گلوگاه تصمیم گیری کشور، برنامه جدید استکبار/ ایران در موضوع دفاعی خود مذاکره نمی کند

امام جمعه آشتیان گفت: برنامه امروز دشمنان و در رأس آن استکبار جهانی نفوذ در گلوگاه تصمیم گیری کشور ما است.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سفیر آشتیان حجت الاسلام غلامرضا نیشابوری، امام جمعه آشتیان در خطبه های نمازجمعه این شهرستان ضمن تبریک دهه فجر گفت: در زمانیکه ابر قدرت شرق و غرب دنیا را بین خود تقسیم  کرده بودند و کشور مستقلی پیدا نمی شد انقلاب اسلامی ایران ظهور کرد و این معادله را بهم زد. از مهمترین ویژگی انقلاب ما مردمی بودن آن است به همین دلیل دشمنان با به راه انداختن جنگ نرم و سخت درصدد از کار انداختن موتور انقلاب هستند.

ضعف نظام سرمایه داری غرب؛ پشت پرده عدم صدور ویزا برای ایرانیان

خطیب جمعه آشتیان طرح عدم صدور ویزا برای ایرانی ها را نشانه ضعف و پوسیدگی نظام سرمایه داری غرب دانست و افزود: ژست رئیس جمهوری آمریکا حاکی از بن بست و استیصال سیاستهای استکباری آمریکاست.

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/php3bb31f9990a5e4f294171443819808a3.jpeg src=../uploads/images/php3bb31f9990a5e4f294171443819808a3.jpeg

وی براندازی نرم و نفوذ در گلوگاه تصمیم گیری نظام اسلامی را نقشه جدید دشمنان دانسته و اظهار کرد: آنها بهترین زمان برای اجرای توطئه های خود را در انتخابات می دانند و دنبال آنند که فضای کشور را دو قطبی کنند و ما باید بدانیم دشمن دست از دشمنی بر نداشته و به دنبال فتنه های جدید است.

نیشابوری در پاسخ به تهدید آمریکایی ها نسبت به برنامه موشکی ایران نیز گفت: برنامه های موشکی ما با هیچ یک از قطعنامه های شورای امنیت منافات ندارد زیرا هیچ یک از تسلیحات ما دارای کلاهک هسته ای نیست و جنبه دفاعی دارد.

مشت گره کرده مردم ایران در ۲۲ بهمن ماه، پاسخ محکمی به یاوه گویی های آمریکا

امام جمعه آشتیان ادامه داد: ایران در موضوع دفاعی خود مذاکره نمی کند و ما هر سلاحی را که بتوانیم و نیاز داشته باشیم می سازیم و از هیچ کس اجازه نمی گیریم و به رجز خوانی های احمقانه آمریکا توجه نمی کنیم. این جنجالهای آمریکا به خاطر وحشت از قدرت موشکی ایران است و همسایگان ما بدانند که قدرت موشکی و نظامی ما هیچ گونه تهدید علیه آنان نیست.

نیشابوری با دعوت از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: ملت ایران پاسخ یاوه گویی ها مقامات آمریکا را روز ۲۲ بهمن با مشت محکم خود خواهند داد.

وی در ادامه با تبریک روز پرستار افزود: مجموعه کادر پزشکی و پرستاری تامین کننده نعمت بزرگ سلامت اند و اگر پرستار دلسوز و مهربان در کنار بیمار نباشد معالجه پزشک کم تاثیر خواهد بود.

امام جمعه محلات بیان کرد؛

استثناشدن عربستان، عنصر اصلی حادثه یازده سپتامبر از طرح منع ورود به آمریکا/ چگونه کودک ۵ ساله ایرانی عامل ناامن محسوب می شود؟

امام جمعه محلات گفت: چگونه می‌توان قبول کرد ورود اتباع عربستان به عنوان مادر تروریسم به آمریکا آزاد ولی حضور یک کودک ۵ ساله ایرانی به آمریکا عاملی برای ناامنی باشد.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از صبح محلات، حجت الاسلام مهدی ربانی امام جمعه محلات در خطبه‌های نماز جمعه این هفته محلات ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: زنان با ایمان و مسلمان ایران در نهضت انقلاب اسلامی نقشی مهم و اساسی و در تمام صحنه‌ها حضوری پر شور و تاثیرگذاری داشته اند و پس از پیروزی انقلاب نیز زنان در تمامی عرصه‌های فرهنگی، سیاسی و علمی نقشی بسزا ایفا کردند و امروز هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند اسلام ناب محمدی با حضور زنان در عرصه‌های مختلف مخالف است.

وی با اشاره به ایجاد تحولی عظیم از حضور زنان در عرصه‌های مختلف در جامعه پس از پیروزی انقلاب بیان کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر بر اثر تبلیغات مسموم غرب بخشی از زنان در جامعه اسلامی از وظیفه اصلی خود یعنی تربیت فرزند و تربیت نسل آینده غافل شده‌اند.

ربانی همچنین افزود: وظیفه زنان کسب درآمد برای خانه و خانواده نیست ولی متاسفانه بخشی از زنان جامعه امروز به این سمت حرکت کرده‌اند.

امام جمعه محلات همچنین اظهار کرد: ما مخالف حضور بانوان در جامعه نیستیم اما دولت‌ها می‌توانند برای کمک به بنیان خانواده‌ها با تصویب قوانینی ساعات کار بانوان در هفته را کاهش دهند تا بانوان بتوانند به وظیفه اصلی خود در خانه و خانواده رسیدگی بهتری داشته باشند.

در بازخوانی انقلاب باید به دستاوردهای انقلاب توجه ویژه داشته باشیم

وی ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی پدیده‌ای بزرگ و شگفت انگیز طی قرن‌های اخیر بود و در بازخوانی انقلاب اسلامی باید ضمن دیدن نقاط ضعف به دستاوردهای آن به صورت ویژه توجه داشته باشیم.

عربستان مادر تروریست در منطقه است

امام جمعه محلات با اشاره به قانون جدید ممنوعیت ورود اتباع چند کشور اسلامی به آمریکا بیان کرد: این در حالی است که عربستان به عنوان مادر تروریسم جهانی نقش روشن و شفافی در حوادث یازده سپتامبر داشته است از این قانون مستثنا شده است.

وی با اشاره به نقش آفرینی گسترده عربستان در ناامنی بسیاری از کشورهای منطقه اظهار کرد: چگونه می‌توان قبول کرد ورود اتباع عربستان به آمریکا باعث ناامنی نباشد ولی ورود یک کودک ۵ ساله ایرانی به عربستان به عنوان یک تهدید امنیتی شناخته شود.

امام جمعه محلات در خاتمه با اشاره به راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن خاطر نشان کرد: حضور پر شور و حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن یک امر مهم و نشانه‌ای بر زنده ماندن و پویایی انقلاب است.

امام جمعه ساوه بیان کرد؛

اظهارات ضدایرانی ترامپ و درهای گشوده کشور برای فعالیت شرکت های نفتی آمریکایی!

امام جمعه ساوه گفت: بعضی مسئولین باوجود اقدام ضدایرانی ترامپ در ممنوع کردن ورود ایرانیها بعد از سه سال مذاکره و توافق برجام هنوز به آمریکا خوشبین هستند و می گویند برای فعالیت شرکتهای نفتی آمریکایی محدودیتی نمی گذاریم.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از نارخبر، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی امام جمعه ساوه در خطبه های نمازجمعه این شهر گفت: بعضی مسئولین باوجود اقدام ضدایرانی ترامپ در ممنوع کردن ورود ایرانیها بعد از سه سال مذاکره و توافق برجام هنوز به آمریکا خوشبین هستند و میگویند برای فعالیت شرکتهای نفتی آمریکایی محدودیتی نمی گذاریم.

وی افزود: آقای رئیس جمهور را دوست داریم می خواهیم قوی باشد ولی به اشتباه خود در مذاکره به آمریکا اعتراف کند، حتی روزنامه تایمز نوشت ترامپ روزنه های ممکن برای بهبود روابط را از بین برد.

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/2.J2011dc788f1d65f0c8b7c7886ddc2af1.jpg src=../uploads/images/2.J2011dc788f1d65f0c8b7c7886ddc2af1.jpg

حسینی خطاب به ترامپ بیان کرد: ملت ایران همه گزینه های زیر و روی میز شما را دیده است ولی یادتان نرود که وقتی دریادلان سپاه ایران اسلامی، تفنگداران شما را در دریا دستگیر کردند، نظامیان شما شلوار خود را خیس کرده بودند پس بدانید به کوچکترین تهدید شما پاسخ کوبنده ای داده می شود.

وی با اشاره به سخنان رییس جمهور افزود: تحلیل درستی کردند و گفتند چهره واقعی آمریکا را مردم ایران شناختند، آنها می گفتند ما با نظام ایران مشکل داریم ولی دوست مردم ایران هستیم که ترامپ با ممنوع کردن ورود ایرانیان چهره اصلی آمریکا را نشان داد.

چرا چپاول گران بیت المال ذخیره نظام و مظلوم عنوان می شوند

امام جمعه ساوه با انتقاد از چپاول گران بیت المال اظهار کرد: برای مردم سوال است چرا عده خاصی دستشان در جیب بیت المال است و چرا مسئولین به آنها می گویند دخیره نظام یا چرا آقای پزشکیان نماینده مجلس می گوید که اینها مظلوم هستند.

وی افزود: مقصر ما هستیم که نمایندگان و مسئولینی را بر سرکار گذاشتیم که چند هزار میلیارد تومان از صندوق ذخیره فرهنگیان برای خود برداشتند.

حسینی باتبریک میلاد حضرت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: به واقع ایشان زینت پدر بودند هم در زمان حیات پدر بزرگوارشان امام علی(ع) در مدینه و هم در کوفه و شام که نقش اصلی انتقال پیام قیام امام حسین(ع) را برعهده داشتند.

در انقلاب اسلامی ارزش های دینی و انسانی حاکم شد

خطیب نمازجمعه ساوه دهه فجر را ایام الله عنوان و بیان کرد: در انقلاب اسلامی ارزش های دینی و انسانی حاکم شد درباره خدمتگزاری به مردم هم با وجود انتقادهایی که به دولت های مختلف است ولی انصافا هرکدام کم و زیاد خدمت کردند.

وی با اشاره به توقع مردم برای خدمت بیشتر تصریح کرد: فانوس آباد، شهرک علوی و سایر محلات ساوه مشکلاتی دارند باید حل شود عده ای از مردم به دفترم آمدند و می خواستند از وام های میلیاردی صفردرصد سود هم به آنها مقداری بدهند تا بتوانند بابت بهره مندی از آب بپردازند.

وی با دعوت از  مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن افزود: مردم با حضور خود مانع از زیاده خواهی دشمن می شوند.

امام جمعه شازند:

ممنوعیت ورود مسلمانان به امریکا، بیانگر اسلام ستیزی ترامپ/۲۲ بهمن ماه، روز قدرت نمایی ملت ایران است

امام جمعه شازند به دستور رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت ورود مسلمانان ۷ کشور به آمریکا اشاره و اظهار کرد: این اقدام دولت جدید ترامپ در ممنوعیت ورود مسلمانان به امریکا، نقض اشکار حقوق بشر و نشان دهنده اسلام ستیزی وی است.

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از پایگاه خبری شازند ما، حجت الاسلام موسوی امام جمعه شازند در خطبه های این هفته نماز عبادی سیاسی جمعه این شهر گفت: یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های جوانان ما اشتغال و ازدواج است که در رفع این دغدغه باید فضایی را فراهم کنیم تا هم زمینه و بستر اشتغال و هم ازدواج راحت جوانان فراهم آمده و در نقطه مقابل آسیب‌ها و تهدیدهای اجتماعی به حداقل برسد.

موسوی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: مهمترین ویژگی های شخصیتی حضرت زینب(س) صبر و حفظ حیا در مواجهه با مشکلات زندگی بود و پرستاران باید در برخورد با بیماران، این ویژگی را سرمشق خود قرار دهند.

وی در ادامه به دستور رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت ورود مسلمانان ۷ کشور به آمریکا اشاره و اظهار کرد: این اقدام دولت جدید ترامپ در ممنوعیت ورود مسلمانان به امریکا، نقض اشکار حقوق بشر و نشان دهنده اسلام ستیزی وی است.

موسوی با بیان اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه، روز قدرت نمایی ملت ایران است اضافه کرد: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پشتوانه ای برای نظام است و با این حضور پیامی را به دنیا می دهد که ملت ما حضور گسترده در همه صحنه ها خواهند داشت.

امام جمعه خمین:

مجلس و دولت ایران باید در برابر اظهارت ترامپ موضع گیری کنند

امام جمعه خمین گفت: مجلس عراق ورود آمریکایی‌ها را به کشور عراق ممنوع کرده است، دولت و مجلس ما نیز باید در برابر این اظهارات بیهوده موضع گیری خوبی داشته باشند تا چنین حرف‌هایی زده نشود.

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از پایگاه خبری خمین نیوز، سیدعلی حسینی، امام جمعه شهرستان خمین در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به اظهارات ترامپ گفت: مجلس عراق ورود آمریکایی‌ها را به کشور عراق ممنوع کرده است، دولت و مجلس ما نیز باید در برابر این اظهارات بیهوده موضع گیری خوبی داشته باشند تا چنین حرف‌هایی زده نشود.

وی همچنین با اشاره به تشییع با شکوه پیکر شهدای آتش نشان گفت: این شهدا از جان خود گذشتند و سوختند تا جان و مال مردم را نجات دهند که نشان از ایثار و شجاعت آنها است.

حسینی ادامه داد: آنها نشان دادند که امام(ره) و رهبر معظم انقلاب، سربازان انقلابی زیادی دارند که حاضرند به خاطر این مردم جان خود را فدا کنند و دشمنان از چنین جوانان و مردمی وحشت دارد و جرأت هیچگونه حرکتی در برابر جمهوری اسلامی ایران را ندارد و این را باید دانست که این چنین جوانانی در کشور ما هستند که دشمن را پشیمان کرده است نه برجام.

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/1444b9e97c067b66842cf20a447b5f0797e.png src=../uploads/images/1444b9e97c067b66842cf20a447b5f0797e.png

امام جمعه خمین گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران شیرین ترین لحظه برای مردم بود و این یکی از ارزش‌هایی است که باید حفظ شود.

حسینی افزود: متاسفانه مسئولین و دولت به جای اینکه چنین ارزش‌هایی را حفظ کنند، به بهانه شاد کردن جوانان کنسرت‌هایی را اجرا می‌کنند که این امر راه حل مشکلات جوانان نیست.

وی گفت: این میزها، سمت‌ها و تریبون‌ها به برکت خون شهدا است و باید بدانیم که شهدا چه راهی را رفته‌اند و وظیفه ما در مقابل آنها چیست.

امام جمعه خمین با تاکید بر رفع جدی و اساسی مشکلات مردم ادامه داد: بیکاری به عنوان معضلی برای جامعه باید بر طرف شود و اشتغال برای جوانان بوجود آورد.

تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام به دستور امام(ره)، میلاد حضرت زینب(س)، پیشروی مردم یمن، روز حفاظت سپاه پاسداران و شهادت حضرت زهرا(س) از جمله موضوعات مطروحه در خطبه های نمازجمعه این هفته خمین بود.

امام جمعه موقت فرمهین:

لزوم فضاسازی شهر متناسب با سالروز فجر انقلاب/اقتصاد پویا بدون توجه به فرهنگ اصیل اسلامی محقق نمی شود

امام جمعه موقت فرمهین گفت: اهمیت توجه به برگزاری هر چه با شکوه‌تر برنامه‌های دهه فجر به شدت احساس می‌شود و لازم است تمام مردم، مسئولین و ادارات شهرستان به آن نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از فراهان خبر؛ حجت الاسلام محمدرضا نعمتی نیا، امام جمعه موقت فرمهین در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به مقام علمی حضرت زینب(س) گفت: زینب کبری(س) کسی است که طبق بیان امام سجاد(ع) ظاهراً به مقام شامخ ولایت بار یافته است، کسی که بدون تعلیم عالم بشود، معلمش بلا واسطه خداست.

وی حضرت زینب را پرستار نهضت و انقلاب حسینی دانست و افزود: زینب(س) نقش نگهداری از قیام خون بار حسینی را بر عهده داشت که قطعا اگر او این بار را بر دوش نمی گرفت، خون حسین(ع) پایمال می شد.

نعمتی نیا با اشاره به روز پرستار اظهار کرد: پرستار متعهد باید با صبر و حوصله، برای انجام خدمتش تحمل هر نوع ناملایمات بنماید و چنین کاری از عهده هر کس برنمی آید.

امام جمعه موقت فرمهین دهه فجر را غلبه نور ایمان بر ظلم شاهنشاهی دانست و ادامه داد: انقلاب اسلامی ما انقلابی الهی، اسلامی و مردمی نشات گرفته از انقلاب حسینی است، وحدت و یکپارچگی مردم و پیروی از ولایت رمز ماندگاری انقلاب اسلامی ایران است.

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/vhb253297fc7f9ffa700f68a0b88c7a1d12.jpg src=../uploads/images/vhb253297fc7f9ffa700f68a0b88c7a1d12.jpg

وی گفت: امام خمینی(ره) به عنوان‌ نظریه‌پرداز نهضت‌ اسلامی‌ و بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ‌توانست نقش رهبری را به بهترین شکل ممکن در تاریخ ایران و حتی جهان روشن سازد، پیروزی انقلاب اسلامی ‌نتیجه نقش مؤثر رهبری در هدایت خیزش مردمی ‌و عبور از حوادث سخت و گوناگون در طول دوران شکل‌گیری، پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی‌بوده است.

وی تداوم انقلاب را در سایه وحدت و تبعیت از ولایت دانست و افزود: در چنین شرایطی استراتژی ها و تاکتیک های دشمنان در منطقه جهت فروپاشی نظام جمهوری اسلامی،حفظ و تقویت اتحاد ملت لازمه پیشرفت و عظمت ملت ایران است.

دوری اقتصاد از اهداف توسعه پایدار حاصل بی توجهی به فرهنگ اسلامی

نعمتی نیا با اشاره به فرارسیدن ایام فاطمیه گفت: احیای ایام فاطمیه؛ یعنی احیای همه ی ارزش ها و وظیفه ی همه ی مسئولین شهر، هیئت های مذهبی و کسانی که می توانند کاری انجام دهند این است که در احیای این ایام دریغ نکنند.

امام جمعه موقت فرمهین با بیان اینکه دهه فجر باید فضای فرهنگی متناسب با خود را داشته باشد، اظهار کرد: در حال حاضر فضاسازی در فراهان پررنگ نیست و می طلبد تا به این دهه با توجه به ظرفیت های خوب فرهنگی و هنری به طور شایسته به آن پرداخته شود.

امام جمعه موقت فرمهین از تلاش های فرماندار شهرستان در راستای پویایی اقتصاد شهرستان تقدیر کرد و گفت: فرهنگ همراه همیشگی اقتصاد بوده است، بدون توجه به فرهنگ، اقتصاد نیز به اهداف توسعه پایدار نمی رسد.

وی گفت: ما بر این باوریم که حیات اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در گرو حیات اخلاق و اعتقادات است پس براین اساس اقتصاد ما بدون اخلاق و اعتقاد نمی تواند اقتصادی زنده، پویا و برتر باشد.

امام جمعه دلیجان:

۲۲ بهمن صحنه نمایش اقتدار ملت شهیدپرور ایران اسلامی/قدرت نظامی امروز ایران مایه هراس دشمن

خطیب جمعه دلیجان گفت: قدرت نظامی ایران امروز استکبار جهانی را به وحشت انداخته است.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از پیام دلیجان؛ حجت الاسلام محمدتقی کرامتی امام جمعه دلیجان در خطبه‌های این هفته نماز جمعه دلیجان با اشاره به سالروز ولادت باسعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: ولایت پذیری، صبر و استقامت در برابر سختی ها از جمله بارزترین خصوصیات حضرت زینب(س) بود. در جریان انقلاب نیز زنان جامعه با الگوبرداری از حضرت زینب(س) در صحنه انقلاب اسلامی حضور گسترده ای را داشته اند.

وی ادامه داد: امروز بانوان در سایه نظام جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف حضور دارند که از جمله این نقش ها، نقش پرستاری است که مسئولان باید به این قشر توجه بیشتری داشته باشند.

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/1444beef1ad82e67ffd4e87c047a78f7466.jpg src=../uploads/images/1444beef1ad82e67ffd4e87c047a78f7466.jpg

امام جمعه دلیجان اضافه کرد: مردم با بصیریت ایران اسلامی با حضور گسترده خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر اتحاد و وحدت ملی را دشمنان نشان خواهند داد.

وی با بیان اینکه اقتدار نظام جمهوری اسلامی در داشتن نیروهای مسلح و تجهیز شدن در برابر استکبار جهانی است، گفت: در این راستا امروز نیز توان نظامی و موشکی ایران اسلامی باید تقویت و مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه جاورسیان:

دستور ترامپ مبنی بر منع ورود اتباع کشورهای اسلامی فقط یک بازی سیاسی است

امام جمعه شهر جاورسیان گفت: حضور مردم در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن فرصتی برای اعلام حضور و تجدید عهد با آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از  پایگاه خبری نسیم خنداب، حجت‌الاسلام علیرضا احمدی، امام جمعه‌ جاورسیان در خطبه های نماز جمعه این شهرستان ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار را به این قشر زحمت‌کش تبریک گفت و به این مناسبت، به تبیین برخی خصائص و ویژگی‌های بانوی بزرگ اسلام پرداخت.

امام جمعه‌ی جاورسیان تأکید کرد: زندگی فردی و اجتماعی آحاد جامعه در تمام ابعاد و زمینه‌ها باید بر اساس آموزه‌های، رفتاری اهل بیت(ع) طراحی و تنظیم گردد و از پیروی رسوم اشتباه که عده‌ای جاهل پایه‌گذار آن بودند پرهیز شود.

حجت‌الاسلام احمدی، با استناد به فرمایشات بنیانگدار جمهوری اسلامی ایران، رمز شکل‌گیری و پیروزی انقلاب اسلامی را تغییر رویکرد مردم از روحیه‌ ظلم‌پذیری به ظلم‌ستیزی دانست و تأکید کرد: این روحیه باید زنده بماند تا انقلاب بیمه باشد.

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/14842fef02ed76b077fdcd4e5e7043c372f.jpg src=../uploads/images/14842fef02ed76b077fdcd4e5e7043c372f.jpg

امام جمعه‌ی جاورسیان، حضور مردم در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن را فرصتی برای اعلام حضور و تجدید عهد با آرمان‌های انقلاب اسلامی برشمرد.

حجت الاسلام احمدی در واکنش به دستور ترامپ رئیس جمهوری تازه‌کار آمریکا مبنی بر به تعلیق درآوردن ورود اتباع  ۷ کشور اسلامی از جمله ایران به کشور آمریکا، گفت: قطعاً این تصمیم به دلیل ترس از ورود نیروهای داعش به ایالات متحده است و در نظر گرفتن این حکم برای تمام اتباع ۶ کشور و ضمیمه کردن ایران فقط صحنه سازی و بازی سیاسی است.

خطیب جمعه جاورسیان در ادامه، پیام رهبر انقلاب در واکنش به حادثه‌ی پلاسکو، را حاوی چهار محور عمده معرفی کرد: پرهیز از حاشیه‌سازی، لزوم توجه مسؤلان به وظایف اصلی، تقدیر از حماسه‌آفرینان، تقدیر از همدردی مردم قدرشناس از جمله محورهای مهم این پیام بود.

حجت الاسلام احمدی در پایان، درگذشت نابهنگام حسن جوهرچی بازیگر نام‌آشنا و ارزشی سینما و تلوزیون را به جامعه‌ی هنرمندان تسلیت گفت.

امام جمعه خنداب:

ملت ایران با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمنان را ناامید می‌کنند

امام جمعه خنداب گفت: مردم ایران با حضور هر چه باشکوه تر خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن با دیگر پشتیبانی خود را از خط امام، انقلاب و رهبری و آرمان های امام و شهدا اثبات می‌کنند.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، حجت‌الاسلام مجدی‌زاده کرمانی امام جمعه شهر خنداب در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خنداب گفت: مردم ایران با حضور هر چه باشکوهتر در راهپیمایی ۲۲ بهمن مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی خواهند زد و ثابت میکنند، همواره پشتیبان خط امام، انقلاب و رهبری هستند و از آرمان های امام و شهدا دفاع می کنند.

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/148edc153483c082bfd2e65910878b035bb.jpg src=../uploads/images/148edc153483c082bfd2e65910878b035bb.jpg

وی افزود: در روزهای آینده با همکاری و مساعدت های مردمی کار ساخت مصلی شهرستان خنداب آغاز می شود.

خطیب جمعه شهر خنداب، با اشاره به درخواست مردم شهرستان برای احداث بیمارستان هسته ای گفت: در جلساتی با حضور مسئولین موضوع مطرح شد ولی آنان ساخت این بیمارستان را به صلاح شهرستان خنداب نمی دانند.

وی در پایان افزود: مسئولین معتقدند این بیمارستان باید در مرکز استان و در کنار یک بیمارستان مجهز ساخته شود تا ضمن زیر پوشش قرار دادن چند استان مجاور، زمینه مناسب برای ارائه خدمات به مشکلات سوختگی و ارجاع به مراکز درمانی بهتر را فراهم سازد.

خطیب جمعه زرندیه:

جمهوری اسلامی ایران الگوی مقاومت و حق طلبی/عشق به حضرت زینب(س) مرز نمی‌شناسد

امام جمعه زرندیه گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی به الگوی مقاومت و ایستادگی و الگوی حق طلبی و دفاع از حقوق مسلمانان تبدیل شده است.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از زر خبر، حجت الاسلام حسین ابراهیمی امام جمعه زرندیه در خطبه های این هفته نماز عبادی سیاسی جمعه این شهرستان ضمن تبریک به مناسبت ایام‌الله دهه فجر و روز میلاد باسعادت بزرگ بانوی صحرای کربلا گفت: پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا، پرچم‌دار نهضت پس از شهادت حسین(ع) است.

وی با اشاره به علت نامگذاری این روز به نام روز پرستار گفت: علت نامگذاری این روز به نام «روز پرستار» این است که حضرت زینب پرستاری امام زمانش امام سجاد(ع) و دیگر بیماران و مصیبت زدگان اهل بیت(ع) را برعهده داشت و در کنار این وظیفه، رسالت مهم نگهداری و تبلیغ از نهضت حسینی را به خوبی انجام داد.

حجت‌الاسلام ابراهیمی تصریح کرد: جوانان مسلمان شیعه و سنی از کشورهای اسلامی به محبت این بانوی بزرگوار سال‌هاست که با گروه های تروریستی به سرکردگی آمریکا می جنگند.

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/IMG0ebb3c9a4d9a52862f32dc5f5a61c3d1.jpg src=../uploads/images/IMG0ebb3c9a4d9a52862f32dc5f5a61c3d1.jpg

امام جمعه زرندیه در بخشی از سخنان خود به ایام الله فجر اشاره کرد و گفت: ملت بزرگ ایران اسلامی به برکت انقلاب اسلامی ،شخصیت اسلامی و ملی یافت؛ ملتی که در زمان طاغوت پلی برای آمریکا در رسیدن به اهداف شوم شده بود امروز به برکت انقلاب اسلامی به الگوی مقاومت و ایستادگی و الگوی حق طلبی و دفاع از حقوق مسلمانان تبدیل شده است.

آمریکا با همه ادعای خود از اقتدار ایران وحشت دارد

وی افزود: انقلاب اسلامی چنان عظمتی و اقتداری در جهان به ملت ایران بخشیده است که آمریکا با همه ادعای ابرقدرتی خود از کودک ۵ساله ایرانی تبار وحشت دارد  و در مقابل عظمت ملت ایران احساس حقارت می کند.

حجت‌الاسلام ابراهیمی ادامه داد: همین احساس حقارت باعث شده تا رئیس جمهور جدید آمریکا ممنوعیت مهاجرت  چند کشور از جمله ایران را به این کشور ممنوع کند. همه ملت می داند که آمریکا شیطان بزرگ است و رفتن به خانه شیطان بزرگ آرزوی ایرانی ها نیست.

انتهای پیام/ک

,

خطیبان جمعه استان مرکزی در بخشی دیگر از سخنان خود به ولادت با سعادت حضرت زینب(س) نیز اشاره کردند و به بیان اهمیت و نقش به سزای پرستاران در حفظ سلامت جامعه پرداختند.

,

ائمه جمعه استان همچنین با بیان اظهارات مقامات امریکایی در خصوص توان موشکی ایران، این اظهارات را به شدت محکوم و اعلام کردند که توان موشکی ایران به منظور افزایش قدرت دفاعی ایران است و به هیچ وجه قابل مذاکره نیست.

,

بخشی از سخنان ائمه جمعه استان نیز به سالروز پرشکوه پیروزی انقلاب اسلامی اختصاص یافت و این خطیبان با دعوت از عموم مردم، بر لزوم برپایی باشکوه جشن ۲۲ بهمن اختصاص یافت.

,

تشییع پیکر آتش نشانان شهید حادثه پلاسکو، مبارزه جدی با اختلاس های میلیاردی، بیان مسائل شهرستان از دیگر مسائل مطروحه در خطبه های نماز جمعه استان بود.

,

در ادامه خلاصه بیانات ائمه جمعه شهرستان های استان آمده است. برای مشاهده مشروح بیانات بر روی تیتر همان بخش کلیک کنید.

,

آیت الله دری نجف آبادی:

,

قدرت دفاعی ایران قابل مذاکره نیست/ راهپیمایی ۲۲ بهمن؛ تجدید بیعت مردم با آرمان‌های انقلاب

, قدرت دفاعی ایران قابل مذاکره نیست/ راهپیمایی ۲۲ بهمن؛ تجدید بیعت مردم با آرمان‌های انقلاب,

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اینکه قدرت دفاعی ایران قابل مذاکره نیست گفت: قدرت دفاعی کشور متعلق به ملت، استقلال و عظمت ایران است و هیچ کس حق ندارد در خصوص توان موشکی کشور مذاکره کند.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از اراک امروز؛آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در خطبه های این هفته نماز جمعه اراک به ولادت حضرت زینب(س) اشاره کرد و با بیان اینکه بانوان باید حضرت زینب(س) را الگوی خود قرار دهند، اظهار کرد: احیای نقش زنان در جامعه یکی از کارهای بزرگ انقلاب اسلامی است.

, دیار آفتاب, اراک امروز,

هویت خانواده ایرانی؛ الگویی در مقابل فرهنگ غرب

, هویت خانواده ایرانی؛ الگویی در مقابل فرهنگ غرب, هویت خانواده ایرانی؛ الگویی در مقابل فرهنگ غرب,

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: امروز به برکت انقلاب اسلامی ایران بانوان در کشور جایگاه خود را پیدا کرده اند و در عرصه های مختلف مدیریتی و خدمت به مردم و نظام حضور دارند و در این راستا نقش موثری را ایفا می کنند.

,

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/8180aef33ab59f243122565b88d19a8d6b4.jpg src=../uploads/images/8180aef33ab59f243122565b88d19a8d6b4.jpg

, http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/8180aef33ab59f243122565b88d19a8d6b4.jpg src=../uploads/images/8180aef33ab59f243122565b88d19a8d6b4.jpg,

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه هویت خانواده های ایرانی بر گرفته از زندگی امام علی(ع) و حضرت فاطمه (س) و سایر ائمه اطهار است بیان کرد: امروز هویت خانواده های ایرانی به عنوان یک الگو در برابر فرهنگ غرب قرار گرفته است.

,

تهدیدهای بچه گانه آمریکا تاثیری در آرمان های مردم ایران ندارد

, تهدیدهای بچه گانه آمریکا تاثیری در آرمان های مردم ایران ندارد, تهدیدهای بچه گانه آمریکا تاثیری در آرمان های مردم ایران ندارد,

دری نجف آبادی به در پیش بودن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه تجدید بیعت مردم با آرمان های امام(ره)، رهبری و شهدا و نشان دادن وحدت و انسجام ملی است.

,

امام جمعه اراک با اشاره به اینکه امروز ملت ایران هوشیار و آگاهانه در همه صحنه ها حضور دارد ادامه داد: امریکا بداند که با تهدیدهای بچه گانه نمی تواند مردم ایران را بترساند و مردم را از اهداف نظام دور کند.

,

هیچ کس حق مذاکره پیرامون قدرت موشکی ایران را ندارد

, هیچ کس حق مذاکره پیرامون قدرت موشکی ایران را ندارد, هیچ کس حق مذاکره پیرامون قدرت موشکی ایران را ندارد,

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اینکه قدرت دفاعی ایران قابل مذاکره نیست گفت: قدرت دفاعی کشور متعلق به ملت، استقلال و عظمت ایران است نه به اجازه اسرائیل و امریکا. هیچ کس حق ندارد در داخل و خارج از کشور در خصوص توان موشکی کشور مذاکره کند.

,

امام جمعه آشتیان:

,

نفوذ در گلوگاه تصمیم گیری کشور، برنامه جدید استکبار/ ایران در موضوع دفاعی خود مذاکره نمی کند

, نفوذ در گلوگاه تصمیم گیری کشور، برنامه جدید استکبار/ ایران در موضوع دفاعی خود مذاکره نمی کند,

امام جمعه آشتیان گفت: برنامه امروز دشمنان و در رأس آن استکبار جهانی نفوذ در گلوگاه تصمیم گیری کشور ما است.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سفیر آشتیان حجت الاسلام غلامرضا نیشابوری، امام جمعه آشتیان در خطبه های نمازجمعه این شهرستان ضمن تبریک دهه فجر گفت: در زمانیکه ابر قدرت شرق و غرب دنیا را بین خود تقسیم  کرده بودند و کشور مستقلی پیدا نمی شد انقلاب اسلامی ایران ظهور کرد و این معادله را بهم زد. از مهمترین ویژگی انقلاب ما مردمی بودن آن است به همین دلیل دشمنان با به راه انداختن جنگ نرم و سخت درصدد از کار انداختن موتور انقلاب هستند.

, دیار آفتاب, سفیر آشتیان, سفیر آشتیان,

ضعف نظام سرمایه داری غرب؛ پشت پرده عدم صدور ویزا برای ایرانیان

, ضعف نظام سرمایه داری غرب؛ پشت پرده عدم صدور ویزا برای ایرانیان, ضعف نظام سرمایه داری غرب؛ پشت پرده عدم صدور ویزا برای ایرانیان,

خطیب جمعه آشتیان طرح عدم صدور ویزا برای ایرانی ها را نشانه ضعف و پوسیدگی نظام سرمایه داری غرب دانست و افزود: ژست رئیس جمهوری آمریکا حاکی از بن بست و استیصال سیاستهای استکباری آمریکاست.

,

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/php3bb31f9990a5e4f294171443819808a3.jpeg src=../uploads/images/php3bb31f9990a5e4f294171443819808a3.jpeg

, http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/php3bb31f9990a5e4f294171443819808a3.jpeg src=../uploads/images/php3bb31f9990a5e4f294171443819808a3.jpeg,

وی براندازی نرم و نفوذ در گلوگاه تصمیم گیری نظام اسلامی را نقشه جدید دشمنان دانسته و اظهار کرد: آنها بهترین زمان برای اجرای توطئه های خود را در انتخابات می دانند و دنبال آنند که فضای کشور را دو قطبی کنند و ما باید بدانیم دشمن دست از دشمنی بر نداشته و به دنبال فتنه های جدید است.

,

نیشابوری در پاسخ به تهدید آمریکایی ها نسبت به برنامه موشکی ایران نیز گفت: برنامه های موشکی ما با هیچ یک از قطعنامه های شورای امنیت منافات ندارد زیرا هیچ یک از تسلیحات ما دارای کلاهک هسته ای نیست و جنبه دفاعی دارد.

,

مشت گره کرده مردم ایران در ۲۲ بهمن ماه، پاسخ محکمی به یاوه گویی های آمریکا

, مشت گره کرده مردم ایران در ۲۲ بهمن ماه، پاسخ محکمی به یاوه گویی های آمریکا, مشت گره کرده مردم ایران در ۲۲ بهمن ماه، پاسخ محکمی به یاوه گویی های آمریکا,

امام جمعه آشتیان ادامه داد: ایران در موضوع دفاعی خود مذاکره نمی کند و ما هر سلاحی را که بتوانیم و نیاز داشته باشیم می سازیم و از هیچ کس اجازه نمی گیریم و به رجز خوانی های احمقانه آمریکا توجه نمی کنیم. این جنجالهای آمریکا به خاطر وحشت از قدرت موشکی ایران است و همسایگان ما بدانند که قدرت موشکی و نظامی ما هیچ گونه تهدید علیه آنان نیست.

,

نیشابوری با دعوت از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: ملت ایران پاسخ یاوه گویی ها مقامات آمریکا را روز ۲۲ بهمن با مشت محکم خود خواهند داد.

,

وی در ادامه با تبریک روز پرستار افزود: مجموعه کادر پزشکی و پرستاری تامین کننده نعمت بزرگ سلامت اند و اگر پرستار دلسوز و مهربان در کنار بیمار نباشد معالجه پزشک کم تاثیر خواهد بود.

,

امام جمعه محلات بیان کرد؛

,

استثناشدن عربستان، عنصر اصلی حادثه یازده سپتامبر از طرح منع ورود به آمریکا/ چگونه کودک ۵ ساله ایرانی عامل ناامن محسوب می شود؟

, استثناشدن عربستان، عنصر اصلی حادثه یازده سپتامبر از طرح منع ورود به آمریکا/ چگونه کودک ۵ ساله ایرانی عامل ناامن محسوب می شود؟,

امام جمعه محلات گفت: چگونه می‌توان قبول کرد ورود اتباع عربستان به عنوان مادر تروریسم به آمریکا آزاد ولی حضور یک کودک ۵ ساله ایرانی به آمریکا عاملی برای ناامنی باشد.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از صبح محلات، حجت الاسلام مهدی ربانی امام جمعه محلات در خطبه‌های نماز جمعه این هفته محلات ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: زنان با ایمان و مسلمان ایران در نهضت انقلاب اسلامی نقشی مهم و اساسی و در تمام صحنه‌ها حضوری پر شور و تاثیرگذاری داشته اند و پس از پیروزی انقلاب نیز زنان در تمامی عرصه‌های فرهنگی، سیاسی و علمی نقشی بسزا ایفا کردند و امروز هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند اسلام ناب محمدی با حضور زنان در عرصه‌های مختلف مخالف است.

, دیار آفتاب, صبح محلات, صبح محلات, صبح محلات,

, ,

وی با اشاره به ایجاد تحولی عظیم از حضور زنان در عرصه‌های مختلف در جامعه پس از پیروزی انقلاب بیان کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر بر اثر تبلیغات مسموم غرب بخشی از زنان در جامعه اسلامی از وظیفه اصلی خود یعنی تربیت فرزند و تربیت نسل آینده غافل شده‌اند.

,

ربانی همچنین افزود: وظیفه زنان کسب درآمد برای خانه و خانواده نیست ولی متاسفانه بخشی از زنان جامعه امروز به این سمت حرکت کرده‌اند.

,

امام جمعه محلات همچنین اظهار کرد: ما مخالف حضور بانوان در جامعه نیستیم اما دولت‌ها می‌توانند برای کمک به بنیان خانواده‌ها با تصویب قوانینی ساعات کار بانوان در هفته را کاهش دهند تا بانوان بتوانند به وظیفه اصلی خود در خانه و خانواده رسیدگی بهتری داشته باشند.

,

در بازخوانی انقلاب باید به دستاوردهای انقلاب توجه ویژه داشته باشیم

, در بازخوانی انقلاب باید به دستاوردهای انقلاب توجه ویژه داشته باشیم, در بازخوانی انقلاب باید به دستاوردهای انقلاب توجه ویژه داشته باشیم, در بازخوانی انقلاب باید به دستاوردهای انقلاب توجه ویژه داشته باشیم,

وی ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی پدیده‌ای بزرگ و شگفت انگیز طی قرن‌های اخیر بود و در بازخوانی انقلاب اسلامی باید ضمن دیدن نقاط ضعف به دستاوردهای آن به صورت ویژه توجه داشته باشیم.

,

عربستان مادر تروریست در منطقه است

, عربستان مادر تروریست در منطقه است, عربستان مادر تروریست در منطقه است, عربستان مادر تروریست در منطقه است,

امام جمعه محلات با اشاره به قانون جدید ممنوعیت ورود اتباع چند کشور اسلامی به آمریکا بیان کرد: این در حالی است که عربستان به عنوان مادر تروریسم جهانی نقش روشن و شفافی در حوادث یازده سپتامبر داشته است از این قانون مستثنا شده است.

,

وی با اشاره به نقش آفرینی گسترده عربستان در ناامنی بسیاری از کشورهای منطقه اظهار کرد: چگونه می‌توان قبول کرد ورود اتباع عربستان به آمریکا باعث ناامنی نباشد ولی ورود یک کودک ۵ ساله ایرانی به عربستان به عنوان یک تهدید امنیتی شناخته شود.

,

امام جمعه محلات در خاتمه با اشاره به راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن خاطر نشان کرد: حضور پر شور و حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن یک امر مهم و نشانه‌ای بر زنده ماندن و پویایی انقلاب است.

,

امام جمعه ساوه بیان کرد؛

,

اظهارات ضدایرانی ترامپ و درهای گشوده کشور برای فعالیت شرکت های نفتی آمریکایی!

, اظهارات ضدایرانی ترامپ و درهای گشوده کشور برای فعالیت شرکت های نفتی آمریکایی!,

امام جمعه ساوه گفت: بعضی مسئولین باوجود اقدام ضدایرانی ترامپ در ممنوع کردن ورود ایرانیها بعد از سه سال مذاکره و توافق برجام هنوز به آمریکا خوشبین هستند و می گویند برای فعالیت شرکتهای نفتی آمریکایی محدودیتی نمی گذاریم.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از نارخبر، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی امام جمعه ساوه در خطبه های نمازجمعه این شهر گفت: بعضی مسئولین باوجود اقدام ضدایرانی ترامپ در ممنوع کردن ورود ایرانیها بعد از سه سال مذاکره و توافق برجام هنوز به آمریکا خوشبین هستند و میگویند برای فعالیت شرکتهای نفتی آمریکایی محدودیتی نمی گذاریم.

, دیار آفتاب, نارخبر،, نارخبر،,

وی افزود: آقای رئیس جمهور را دوست داریم می خواهیم قوی باشد ولی به اشتباه خود در مذاکره به آمریکا اعتراف کند، حتی روزنامه تایمز نوشت ترامپ روزنه های ممکن برای بهبود روابط را از بین برد.

,

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/2.J2011dc788f1d65f0c8b7c7886ddc2af1.jpg src=../uploads/images/2.J2011dc788f1d65f0c8b7c7886ddc2af1.jpg

, http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/2.J2011dc788f1d65f0c8b7c7886ddc2af1.jpg src=../uploads/images/2.J2011dc788f1d65f0c8b7c7886ddc2af1.jpg,

حسینی خطاب به ترامپ بیان کرد: ملت ایران همه گزینه های زیر و روی میز شما را دیده است ولی یادتان نرود که وقتی دریادلان سپاه ایران اسلامی، تفنگداران شما را در دریا دستگیر کردند، نظامیان شما شلوار خود را خیس کرده بودند پس بدانید به کوچکترین تهدید شما پاسخ کوبنده ای داده می شود.

,

وی با اشاره به سخنان رییس جمهور افزود: تحلیل درستی کردند و گفتند چهره واقعی آمریکا را مردم ایران شناختند، آنها می گفتند ما با نظام ایران مشکل داریم ولی دوست مردم ایران هستیم که ترامپ با ممنوع کردن ورود ایرانیان چهره اصلی آمریکا را نشان داد.

,

چرا چپاول گران بیت المال ذخیره نظام و مظلوم عنوان می شوند

, چرا چپاول گران بیت المال ذخیره نظام و مظلوم عنوان می شوند, چرا چپاول گران بیت المال ذخیره نظام و مظلوم عنوان می شوند,

امام جمعه ساوه با انتقاد از چپاول گران بیت المال اظهار کرد: برای مردم سوال است چرا عده خاصی دستشان در جیب بیت المال است و چرا مسئولین به آنها می گویند دخیره نظام یا چرا آقای پزشکیان نماینده مجلس می گوید که اینها مظلوم هستند.

,

وی افزود: مقصر ما هستیم که نمایندگان و مسئولینی را بر سرکار گذاشتیم که چند هزار میلیارد تومان از صندوق ذخیره فرهنگیان برای خود برداشتند.

,

حسینی باتبریک میلاد حضرت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: به واقع ایشان زینت پدر بودند هم در زمان حیات پدر بزرگوارشان امام علی(ع) در مدینه و هم در کوفه و شام که نقش اصلی انتقال پیام قیام امام حسین(ع) را برعهده داشتند.

,

در انقلاب اسلامی ارزش های دینی و انسانی حاکم شد

, در انقلاب اسلامی ارزش های دینی و انسانی حاکم شد, در انقلاب اسلامی ارزش های دینی و انسانی حاکم شد,

خطیب نمازجمعه ساوه دهه فجر را ایام الله عنوان و بیان کرد: در انقلاب اسلامی ارزش های دینی و انسانی حاکم شد درباره خدمتگزاری به مردم هم با وجود انتقادهایی که به دولت های مختلف است ولی انصافا هرکدام کم و زیاد خدمت کردند.

,

وی با اشاره به توقع مردم برای خدمت بیشتر تصریح کرد: فانوس آباد، شهرک علوی و سایر محلات ساوه مشکلاتی دارند باید حل شود عده ای از مردم به دفترم آمدند و می خواستند از وام های میلیاردی صفردرصد سود هم به آنها مقداری بدهند تا بتوانند بابت بهره مندی از آب بپردازند.

,

وی با دعوت از  مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن افزود: مردم با حضور خود مانع از زیاده خواهی دشمن می شوند.

,

امام جمعه شازند:

,

ممنوعیت ورود مسلمانان به امریکا، بیانگر اسلام ستیزی ترامپ/۲۲ بهمن ماه، روز قدرت نمایی ملت ایران است

, ممنوعیت ورود مسلمانان به امریکا، بیانگر اسلام ستیزی ترامپ/۲۲ بهمن ماه، روز قدرت نمایی ملت ایران است,

امام جمعه شازند به دستور رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت ورود مسلمانان ۷ کشور به آمریکا اشاره و اظهار کرد: این اقدام دولت جدید ترامپ در ممنوعیت ورود مسلمانان به امریکا، نقض اشکار حقوق بشر و نشان دهنده اسلام ستیزی وی است.

,

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از پایگاه خبری شازند ما، حجت الاسلام موسوی امام جمعه شازند در خطبه های این هفته نماز عبادی سیاسی جمعه این شهر گفت: یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های جوانان ما اشتغال و ازدواج است که در رفع این دغدغه باید فضایی را فراهم کنیم تا هم زمینه و بستر اشتغال و هم ازدواج راحت جوانان فراهم آمده و در نقطه مقابل آسیب‌ها و تهدیدهای اجتماعی به حداقل برسد.

, دیار آفتاب, شازند ما, شازند ما,

موسوی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: مهمترین ویژگی های شخصیتی حضرت زینب(س) صبر و حفظ حیا در مواجهه با مشکلات زندگی بود و پرستاران باید در برخورد با بیماران، این ویژگی را سرمشق خود قرار دهند.

,

, ,

وی در ادامه به دستور رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت ورود مسلمانان ۷ کشور به آمریکا اشاره و اظهار کرد: این اقدام دولت جدید ترامپ در ممنوعیت ورود مسلمانان به امریکا، نقض اشکار حقوق بشر و نشان دهنده اسلام ستیزی وی است.

,

موسوی با بیان اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه، روز قدرت نمایی ملت ایران است اضافه کرد: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پشتوانه ای برای نظام است و با این حضور پیامی را به دنیا می دهد که ملت ما حضور گسترده در همه صحنه ها خواهند داشت.

,

امام جمعه خمین:

,

مجلس و دولت ایران باید در برابر اظهارت ترامپ موضع گیری کنند

, مجلس و دولت ایران باید در برابر اظهارت ترامپ موضع گیری کنند,

امام جمعه خمین گفت: مجلس عراق ورود آمریکایی‌ها را به کشور عراق ممنوع کرده است، دولت و مجلس ما نیز باید در برابر این اظهارات بیهوده موضع گیری خوبی داشته باشند تا چنین حرف‌هایی زده نشود.

,

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از پایگاه خبری خمین نیوز، سیدعلی حسینی، امام جمعه شهرستان خمین در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به اظهارات ترامپ گفت: مجلس عراق ورود آمریکایی‌ها را به کشور عراق ممنوع کرده است، دولت و مجلس ما نیز باید در برابر این اظهارات بیهوده موضع گیری خوبی داشته باشند تا چنین حرف‌هایی زده نشود.

, دیار آفتاب, پایگاه خبری خمین نیوز،,

وی همچنین با اشاره به تشییع با شکوه پیکر شهدای آتش نشان گفت: این شهدا از جان خود گذشتند و سوختند تا جان و مال مردم را نجات دهند که نشان از ایثار و شجاعت آنها است.

,

حسینی ادامه داد: آنها نشان دادند که امام(ره) و رهبر معظم انقلاب، سربازان انقلابی زیادی دارند که حاضرند به خاطر این مردم جان خود را فدا کنند و دشمنان از چنین جوانان و مردمی وحشت دارد و جرأت هیچگونه حرکتی در برابر جمهوری اسلامی ایران را ندارد و این را باید دانست که این چنین جوانانی در کشور ما هستند که دشمن را پشیمان کرده است نه برجام.

,

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/1444b9e97c067b66842cf20a447b5f0797e.png src=../uploads/images/1444b9e97c067b66842cf20a447b5f0797e.png

, http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/1444b9e97c067b66842cf20a447b5f0797e.png src=../uploads/images/1444b9e97c067b66842cf20a447b5f0797e.png,

امام جمعه خمین گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران شیرین ترین لحظه برای مردم بود و این یکی از ارزش‌هایی است که باید حفظ شود.

,

حسینی افزود: متاسفانه مسئولین و دولت به جای اینکه چنین ارزش‌هایی را حفظ کنند، به بهانه شاد کردن جوانان کنسرت‌هایی را اجرا می‌کنند که این امر راه حل مشکلات جوانان نیست.

,

وی گفت: این میزها، سمت‌ها و تریبون‌ها به برکت خون شهدا است و باید بدانیم که شهدا چه راهی را رفته‌اند و وظیفه ما در مقابل آنها چیست.

,

امام جمعه خمین با تاکید بر رفع جدی و اساسی مشکلات مردم ادامه داد: بیکاری به عنوان معضلی برای جامعه باید بر طرف شود و اشتغال برای جوانان بوجود آورد.

,

تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام به دستور امام(ره)، میلاد حضرت زینب(س)، پیشروی مردم یمن، روز حفاظت سپاه پاسداران و شهادت حضرت زهرا(س) از جمله موضوعات مطروحه در خطبه های نمازجمعه این هفته خمین بود.

,

امام جمعه موقت فرمهین:

,

لزوم فضاسازی شهر متناسب با سالروز فجر انقلاب/اقتصاد پویا بدون توجه به فرهنگ اصیل اسلامی محقق نمی شود

, لزوم فضاسازی شهر متناسب با سالروز فجر انقلاب/اقتصاد پویا بدون توجه به فرهنگ اصیل اسلامی محقق نمی شود,

امام جمعه موقت فرمهین گفت: اهمیت توجه به برگزاری هر چه با شکوه‌تر برنامه‌های دهه فجر به شدت احساس می‌شود و لازم است تمام مردم، مسئولین و ادارات شهرستان به آن نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از فراهان خبر؛ حجت الاسلام محمدرضا نعمتی نیا، امام جمعه موقت فرمهین در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به مقام علمی حضرت زینب(س) گفت: زینب کبری(س) کسی است که طبق بیان امام سجاد(ع) ظاهراً به مقام شامخ ولایت بار یافته است، کسی که بدون تعلیم عالم بشود، معلمش بلا واسطه خداست.

, دیار آفتاب, فراهان خبر, فراهان خبر,

وی حضرت زینب را پرستار نهضت و انقلاب حسینی دانست و افزود: زینب(س) نقش نگهداری از قیام خون بار حسینی را بر عهده داشت که قطعا اگر او این بار را بر دوش نمی گرفت، خون حسین(ع) پایمال می شد.

,

نعمتی نیا با اشاره به روز پرستار اظهار کرد: پرستار متعهد باید با صبر و حوصله، برای انجام خدمتش تحمل هر نوع ناملایمات بنماید و چنین کاری از عهده هر کس برنمی آید.

,

امام جمعه موقت فرمهین دهه فجر را غلبه نور ایمان بر ظلم شاهنشاهی دانست و ادامه داد: انقلاب اسلامی ما انقلابی الهی، اسلامی و مردمی نشات گرفته از انقلاب حسینی است، وحدت و یکپارچگی مردم و پیروی از ولایت رمز ماندگاری انقلاب اسلامی ایران است.

,

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/vhb253297fc7f9ffa700f68a0b88c7a1d12.jpg src=../uploads/images/vhb253297fc7f9ffa700f68a0b88c7a1d12.jpg

, http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/vhb253297fc7f9ffa700f68a0b88c7a1d12.jpg src=../uploads/images/vhb253297fc7f9ffa700f68a0b88c7a1d12.jpg,

وی گفت: امام خمینی(ره) به عنوان‌ نظریه‌پرداز نهضت‌ اسلامی‌ و بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ‌توانست نقش رهبری را به بهترین شکل ممکن در تاریخ ایران و حتی جهان روشن سازد، پیروزی انقلاب اسلامی ‌نتیجه نقش مؤثر رهبری در هدایت خیزش مردمی ‌و عبور از حوادث سخت و گوناگون در طول دوران شکل‌گیری، پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی‌بوده است.

,

وی تداوم انقلاب را در سایه وحدت و تبعیت از ولایت دانست و افزود: در چنین شرایطی استراتژی ها و تاکتیک های دشمنان در منطقه جهت فروپاشی نظام جمهوری اسلامی،حفظ و تقویت اتحاد ملت لازمه پیشرفت و عظمت ملت ایران است.

,

دوری اقتصاد از اهداف توسعه پایدار حاصل بی توجهی به فرهنگ اسلامی

, دوری اقتصاد از اهداف توسعه پایدار حاصل بی توجهی به فرهنگ اسلامی, دوری اقتصاد از اهداف توسعه پایدار حاصل بی توجهی به فرهنگ اسلامی,

نعمتی نیا با اشاره به فرارسیدن ایام فاطمیه گفت: احیای ایام فاطمیه؛ یعنی احیای همه ی ارزش ها و وظیفه ی همه ی مسئولین شهر، هیئت های مذهبی و کسانی که می توانند کاری انجام دهند این است که در احیای این ایام دریغ نکنند.

,

امام جمعه موقت فرمهین با بیان اینکه دهه فجر باید فضای فرهنگی متناسب با خود را داشته باشد، اظهار کرد: در حال حاضر فضاسازی در فراهان پررنگ نیست و می طلبد تا به این دهه با توجه به ظرفیت های خوب فرهنگی و هنری به طور شایسته به آن پرداخته شود.

,

امام جمعه موقت فرمهین از تلاش های فرماندار شهرستان در راستای پویایی اقتصاد شهرستان تقدیر کرد و گفت: فرهنگ همراه همیشگی اقتصاد بوده است، بدون توجه به فرهنگ، اقتصاد نیز به اهداف توسعه پایدار نمی رسد.

,

وی گفت: ما بر این باوریم که حیات اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در گرو حیات اخلاق و اعتقادات است پس براین اساس اقتصاد ما بدون اخلاق و اعتقاد نمی تواند اقتصادی زنده، پویا و برتر باشد.

,

امام جمعه دلیجان:

,

۲۲ بهمن صحنه نمایش اقتدار ملت شهیدپرور ایران اسلامی/قدرت نظامی امروز ایران مایه هراس دشمن

, ۲۲ بهمن صحنه نمایش اقتدار ملت شهیدپرور ایران اسلامی/قدرت نظامی امروز ایران مایه هراس دشمن,

خطیب جمعه دلیجان گفت: قدرت نظامی ایران امروز استکبار جهانی را به وحشت انداخته است.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از پیام دلیجان؛ حجت الاسلام محمدتقی کرامتی امام جمعه دلیجان در خطبه‌های این هفته نماز جمعه دلیجان با اشاره به سالروز ولادت باسعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: ولایت پذیری، صبر و استقامت در برابر سختی ها از جمله بارزترین خصوصیات حضرت زینب(س) بود. در جریان انقلاب نیز زنان جامعه با الگوبرداری از حضرت زینب(س) در صحنه انقلاب اسلامی حضور گسترده ای را داشته اند.

, دیار آفتاب, پیام دلیجان؛,

وی ادامه داد: امروز بانوان در سایه نظام جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف حضور دارند که از جمله این نقش ها، نقش پرستاری است که مسئولان باید به این قشر توجه بیشتری داشته باشند.

,

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/1444beef1ad82e67ffd4e87c047a78f7466.jpg src=../uploads/images/1444beef1ad82e67ffd4e87c047a78f7466.jpg

, http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/1444beef1ad82e67ffd4e87c047a78f7466.jpg src=../uploads/images/1444beef1ad82e67ffd4e87c047a78f7466.jpg,

امام جمعه دلیجان اضافه کرد: مردم با بصیریت ایران اسلامی با حضور گسترده خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر اتحاد و وحدت ملی را دشمنان نشان خواهند داد.

,

وی با بیان اینکه اقتدار نظام جمهوری اسلامی در داشتن نیروهای مسلح و تجهیز شدن در برابر استکبار جهانی است، گفت: در این راستا امروز نیز توان نظامی و موشکی ایران اسلامی باید تقویت و مورد توجه قرار گیرد.

,

امام جمعه جاورسیان:

,

دستور ترامپ مبنی بر منع ورود اتباع کشورهای اسلامی فقط یک بازی سیاسی است

, دستور ترامپ مبنی بر منع ورود اتباع کشورهای اسلامی فقط یک بازی سیاسی است,

امام جمعه شهر جاورسیان گفت: حضور مردم در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن فرصتی برای اعلام حضور و تجدید عهد با آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از  پایگاه خبری نسیم خنداب، حجت‌الاسلام علیرضا احمدی، امام جمعه‌ جاورسیان در خطبه های نماز جمعه این شهرستان ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار را به این قشر زحمت‌کش تبریک گفت و به این مناسبت، به تبیین برخی خصائص و ویژگی‌های بانوی بزرگ اسلام پرداخت.

, دیار آفتاب, به نقل از  پایگاه خبری نسیم خنداب، حجت‌الاسلام علیرضا احمدی، امام جمعه‌ جاورسیان در خطبه های نماز جمعه این شهرستان ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار را به این قشر زحمت‌کش تبریک گفت و به این مناسبت، به تبیین برخی خصائص و ویژگی‌های بانوی بزرگ اسلام پرداخت., پایگاه خبری نسیم خنداب,

امام جمعه‌ی جاورسیان تأکید کرد: زندگی فردی و اجتماعی آحاد جامعه در تمام ابعاد و زمینه‌ها باید بر اساس آموزه‌های، رفتاری اهل بیت(ع) طراحی و تنظیم گردد و از پیروی رسوم اشتباه که عده‌ای جاهل پایه‌گذار آن بودند پرهیز شود.

, امام جمعه‌ی جاورسیان تأکید کرد: زندگی فردی و اجتماعی آحاد جامعه در تمام ابعاد و زمینه‌ها باید بر اساس آموزه‌های، رفتاری اهل بیت(ع) طراحی و تنظیم گردد و از پیروی رسوم اشتباه که عده‌ای جاهل پایه‌گذار آن بودند پرهیز شود.,

حجت‌الاسلام احمدی، با استناد به فرمایشات بنیانگدار جمهوری اسلامی ایران، رمز شکل‌گیری و پیروزی انقلاب اسلامی را تغییر رویکرد مردم از روحیه‌ ظلم‌پذیری به ظلم‌ستیزی دانست و تأکید کرد: این روحیه باید زنده بماند تا انقلاب بیمه باشد.

, حجت‌الاسلام احمدی، با استناد به فرمایشات بنیانگدار جمهوری اسلامی ایران، رمز شکل‌گیری و پیروزی انقلاب اسلامی را تغییر رویکرد مردم از روحیه‌ ظلم‌پذیری به ظلم‌ستیزی دانست و تأکید کرد: این روحیه باید زنده بماند تا انقلاب بیمه باشد.,

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/14842fef02ed76b077fdcd4e5e7043c372f.jpg src=../uploads/images/14842fef02ed76b077fdcd4e5e7043c372f.jpg

, http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/14842fef02ed76b077fdcd4e5e7043c372f.jpg src=../uploads/images/14842fef02ed76b077fdcd4e5e7043c372f.jpg,

امام جمعه‌ی جاورسیان، حضور مردم در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن را فرصتی برای اعلام حضور و تجدید عهد با آرمان‌های انقلاب اسلامی برشمرد.

, امام جمعه‌ی جاورسیان، حضور مردم در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن را فرصتی برای اعلام حضور و تجدید عهد با آرمان‌های انقلاب اسلامی برشمرد.,

حجت الاسلام احمدی در واکنش به دستور ترامپ رئیس جمهوری تازه‌کار آمریکا مبنی بر به تعلیق درآوردن ورود اتباع  ۷ کشور اسلامی از جمله ایران به کشور آمریکا، گفت: قطعاً این تصمیم به دلیل ترس از ورود نیروهای داعش به ایالات متحده است و در نظر گرفتن این حکم برای تمام اتباع ۶ کشور و ضمیمه کردن ایران فقط صحنه سازی و بازی سیاسی است.

, حجت الاسلام احمدی در واکنش به دستور ترامپ رئیس جمهوری تازه‌کار آمریکا مبنی بر به تعلیق درآوردن ورود اتباع  ۷ کشور اسلامی از جمله ایران به کشور آمریکا، گفت: قطعاً این تصمیم به دلیل ترس از ورود نیروهای داعش به ایالات متحده است و در نظر گرفتن این حکم برای تمام اتباع ۶ کشور و ضمیمه کردن ایران فقط صحنه سازی و بازی سیاسی است.,

خطیب جمعه جاورسیان در ادامه، پیام رهبر انقلاب در واکنش به حادثه‌ی پلاسکو، را حاوی چهار محور عمده معرفی کرد: پرهیز از حاشیه‌سازی، لزوم توجه مسؤلان به وظایف اصلی، تقدیر از حماسه‌آفرینان، تقدیر از همدردی مردم قدرشناس از جمله محورهای مهم این پیام بود.

, خطیب جمعه جاورسیان در ادامه، پیام رهبر انقلاب در واکنش به حادثه‌ی پلاسکو، را حاوی چهار محور عمده معرفی کرد: پرهیز از حاشیه‌سازی، لزوم توجه مسؤلان به وظایف اصلی، تقدیر از حماسه‌آفرینان، تقدیر از همدردی مردم قدرشناس از جمله محورهای مهم این پیام بود.,

حجت الاسلام احمدی در پایان، درگذشت نابهنگام حسن جوهرچی بازیگر نام‌آشنا و ارزشی سینما و تلوزیون را به جامعه‌ی هنرمندان تسلیت گفت.

, حجت الاسلام احمدی در پایان، درگذشت نابهنگام حسن جوهرچی بازیگر نام‌آشنا و ارزشی سینما و تلوزیون را به جامعه‌ی هنرمندان تسلیت گفت.,

امام جمعه خنداب:

,

ملت ایران با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمنان را ناامید می‌کنند

, ملت ایران با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمنان را ناامید می‌کنند,

امام جمعه خنداب گفت: مردم ایران با حضور هر چه باشکوه تر خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن با دیگر پشتیبانی خود را از خط امام، انقلاب و رهبری و آرمان های امام و شهدا اثبات می‌کنند.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، حجت‌الاسلام مجدی‌زاده کرمانی امام جمعه شهر خنداب در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خنداب گفت: مردم ایران با حضور هر چه باشکوهتر در راهپیمایی ۲۲ بهمن مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی خواهند زد و ثابت میکنند، همواره پشتیبان خط امام، انقلاب و رهبری هستند و از آرمان های امام و شهدا دفاع می کنند.

, دیار آفتاب, پایگاه خبری نسیم خنداب, حجت‌الاسلام مجدی‌زاده کرمانی امام جمعه شهر خنداب در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خنداب گفت: مردم ایران با حضور هر چه باشکوهتر در راهپیمایی ۲۲ بهمن مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی خواهند زد و ثابت میکنند، همواره پشتیبان خط امام، انقلاب و رهبری هستند و از آرمان های امام و شهدا دفاع می کنند.,

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/148edc153483c082bfd2e65910878b035bb.jpg src=../uploads/images/148edc153483c082bfd2e65910878b035bb.jpg

, http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/148edc153483c082bfd2e65910878b035bb.jpg src=../uploads/images/148edc153483c082bfd2e65910878b035bb.jpg,

وی افزود: در روزهای آینده با همکاری و مساعدت های مردمی کار ساخت مصلی شهرستان خنداب آغاز می شود.

, وی افزود: در روزهای آینده با همکاری و مساعدت های مردمی کار ساخت مصلی شهرستان خنداب آغاز می شود., ,

خطیب جمعه شهر خنداب، با اشاره به درخواست مردم شهرستان برای احداث بیمارستان هسته ای گفت: در جلساتی با حضور مسئولین موضوع مطرح شد ولی آنان ساخت این بیمارستان را به صلاح شهرستان خنداب نمی دانند.

, خطیب جمعه شهر خنداب، با اشاره به درخواست مردم شهرستان برای احداث بیمارستان هسته ای گفت: در جلساتی با حضور مسئولین موضوع مطرح شد ولی آنان ساخت این بیمارستان را به صلاح شهرستان خنداب نمی دانند.,

وی در پایان افزود: مسئولین معتقدند این بیمارستان باید در مرکز استان و در کنار یک بیمارستان مجهز ساخته شود تا ضمن زیر پوشش قرار دادن چند استان مجاور، زمینه مناسب برای ارائه خدمات به مشکلات سوختگی و ارجاع به مراکز درمانی بهتر را فراهم سازد.

, وی در پایان افزود: مسئولین معتقدند این بیمارستان باید در مرکز استان و در کنار یک بیمارستان مجهز ساخته شود تا ضمن زیر پوشش قرار دادن چند استان مجاور، زمینه مناسب برای ارائه خدمات به مشکلات سوختگی و ارجاع به مراکز درمانی بهتر را فراهم سازد.,

خطیب جمعه زرندیه:

,

جمهوری اسلامی ایران الگوی مقاومت و حق طلبی/عشق به حضرت زینب(س) مرز نمی‌شناسد

, جمهوری اسلامی ایران الگوی مقاومت و حق طلبی/عشق به حضرت زینب(س) مرز نمی‌شناسد,

امام جمعه زرندیه گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی به الگوی مقاومت و ایستادگی و الگوی حق طلبی و دفاع از حقوق مسلمانان تبدیل شده است.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از زر خبر، حجت الاسلام حسین ابراهیمی امام جمعه زرندیه در خطبه های این هفته نماز عبادی سیاسی جمعه این شهرستان ضمن تبریک به مناسبت ایام‌الله دهه فجر و روز میلاد باسعادت بزرگ بانوی صحرای کربلا گفت: پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا، پرچم‌دار نهضت پس از شهادت حسین(ع) است.

, دیار آفتاب, زر خبر,

وی با اشاره به علت نامگذاری این روز به نام روز پرستار گفت: علت نامگذاری این روز به نام «روز پرستار» این است که حضرت زینب پرستاری امام زمانش امام سجاد(ع) و دیگر بیماران و مصیبت زدگان اهل بیت(ع) را برعهده داشت و در کنار این وظیفه، رسالت مهم نگهداری و تبلیغ از نهضت حسینی را به خوبی انجام داد.

,

حجت‌الاسلام ابراهیمی تصریح کرد: جوانان مسلمان شیعه و سنی از کشورهای اسلامی به محبت این بانوی بزرگوار سال‌هاست که با گروه های تروریستی به سرکردگی آمریکا می جنگند.

,

http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/IMG0ebb3c9a4d9a52862f32dc5f5a61c3d1.jpg src=../uploads/images/IMG0ebb3c9a4d9a52862f32dc5f5a61c3d1.jpg

, http://www.diyareaftab.ir/t/t.php? data-cke-saved-src=../uploads/images/IMG0ebb3c9a4d9a52862f32dc5f5a61c3d1.jpg src=../uploads/images/IMG0ebb3c9a4d9a52862f32dc5f5a61c3d1.jpg,

امام جمعه زرندیه در بخشی از سخنان خود به ایام الله فجر اشاره کرد و گفت: ملت بزرگ ایران اسلامی به برکت انقلاب اسلامی ،شخصیت اسلامی و ملی یافت؛ ملتی که در زمان طاغوت پلی برای آمریکا در رسیدن به اهداف شوم شده بود امروز به برکت انقلاب اسلامی به الگوی مقاومت و ایستادگی و الگوی حق طلبی و دفاع از حقوق مسلمانان تبدیل شده است.

,

آمریکا با همه ادعای خود از اقتدار ایران وحشت دارد

, آمریکا با همه ادعای خود از اقتدار ایران وحشت دارد, آمریکا با همه ادعای خود از اقتدار ایران وحشت دارد,

وی افزود: انقلاب اسلامی چنان عظمتی و اقتداری در جهان به ملت ایران بخشیده است که آمریکا با همه ادعای ابرقدرتی خود از کودک ۵ساله ایرانی تبار وحشت دارد  و در مقابل عظمت ملت ایران احساس حقارت می کند.

,

حجت‌الاسلام ابراهیمی ادامه داد: همین احساس حقارت باعث شده تا رئیس جمهور جدید آمریکا ممنوعیت مهاجرت  چند کشور از جمله ایران را به این کشور ممنوع کند. همه ملت می داند که آمریکا شیطان بزرگ است و رفتن به خانه شیطان بزرگ آرزوی ایرانی ها نیست.

,

انتهای پیام/ک

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه