logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

امام جمعه مراغه :

کتاب قرآن هدایتگر جامعه بشری و شفاعت کننده روز قیامت است

کتاب قرآن هدایتگر جامعه بشری و شفاعت کننده روز قیامت است
عضو خبرگان رهبری گفت : کتاب قرآن هدایتگر جامعه بشری به سوی کمال و رستگاری است و در روز قیامت یکی از شفاعت کنندگان به شمار می رود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  رصدمراغا ؛ امام جمعه مراغه در محفل انس با قرآن که در جوار امامزاده سید محمد(ع) برگزار شد گفت : قرآن مجید مهم ترین معجزه پیامبر اسلام و بهترین دلیل نبوت آن حضرت است که مختص یک زمان نیست بلکه جاویدان و همیشگی است .
حجت الاسلام و المسلمین محمد تقی پورمحمدی افزود: قرآن نسخه شفا بخش بشریت است به شرطی که آنگونه که پیامبر و اهل بیت علیهم السلام گفته اند خوانده شود و به آن عمل شود.
وی اظهار کرد: به برکت انقلاب اسلامی تکنولوژی در خدمت دین قرار گرفته است و جوانان به راحتی می توانند به معارف قرآن دست بیابند که باید قدردان چنین نعمت هایی شد.
وی با اشاره به روایتی از امام زین العابدین علیه السلام گفت : حضرت زین العابدین (ع) در روایتی با اشاره به اهمیت قران مجید فرمودند : اگر همه مردمی که ما بین مشرق و مغرب هستند بمیرند من از تنهایی هراس نکنم بعد از آن که قرآن با من باشد.
امام جمعه مراغه ادامه داد : مردم بخصوص جوانان  باید با کلام الهی مأنوس باشند و از معارف والای این معجزه الهی استفاده کنند و به آن عمل کنند.
وی اضافه کرد : با ترویج قرآن در بین اقشار مختلف جامعه به خصوص نسل جوان می توان در برابر تهیدیدات و معضلات اجتماعی ایستاد .
عضو خبرگان رهبری با بیان این که یکی از شفاعت کنندگان قیامت قرآن است گفت : قرآن در قیامت عده ای را شفاعت خواهد کرد و آن ها را راهی بهشت خواهد کرد.
وی افزود : بر اساس تأکیدات رهبر انقلاب باید جلسات قرآنی و محافل انس با این کتاب الهی رونق پیداکرده و جوانان در عمق و معانی آیات آن تفکر کرده و از آن بهره‌مند شوند.
وی ادامه داد: برگزاری محافل انس با قرآن نقش مهمی در ترویج فرهنگ قرآنی داشته وقاریان قرآن نیز با قرائت زیبای آیات این کتاب آسمانی موجب ترویج فرهنگ قرآنی می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدمراغا ,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه