جبهه مردمی انقلاب اسلامی استان در گذشت ماشاءالله کازرونی را تسلیت گفت

جبهه مردمی انقلاب اسلامی استان در گذشت ماشاءالله کازرونی را تسلیت گفت
جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان بوشهر به مناسبت در گذشت مبارز انقلابی شادروان حاج ماشاءالله کازرونی تسلیتی را صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز  جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان بوشهر به مناسبت در گذشت مبارز انقلابی شادروان حاج ماشاءالله کازرونی تسلیتی را صادر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گام نیوز ,

متن پیام بدین شرح است:

,

بسم الله الرحمن الرحیم
در ایام خاطره انگیز دهه ی مبارک فجر که یادآور مبارزات و جان فشانی های مردم متدین ایران اسلامی در دوران رژیم ستمشاهی است، یکی از دلیرمردان عرصه ی مبارزه با طاغوت و از شیفتگان انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری سرافرازانه به دیار باقی شتافت.
مرحوم مغفور حاج ماشاءالله کازرونی از زمانی که خود را شناخت و با بی عدالتی های مزمن و جانفرسای رژیم طاغوت آشنا گردید در مبارزه با این رژیم سفاک لحظه ای از پای ننشست و در برهه های مختلف پرچم مبارزه علیه رژیم طاغوت را به دست گرفت ودین خود را به انقلاب اسلامی ومردم همیشه در صحنه ایران اسلامی ادا نمود. مرحوم کازرونی در اوج مبارزات مردم ایران علیه حاکمیت دیوصفتان و جلادان نظام شاهنشاهی، با تأسی از امام و رهبرش خمینی کبیر و با پیروی از روحانیت مبارز و همیشه در صحنه، تمامی وجود خود را وقف انقلاب اسلامی نمود. آن مبارز خستگی ناپذیر با پیروزی انقلاب اسلامی کمیته ی انقلاب اسلامی را در استان راه اندازی کرد تا  بتواند با تمام وجود از نهال نوپای نظام مقدس اسلامی در برابر تند باد حوادث و درگیری های ضد انقلاب پاسداری کند. مرحوم کازرونی  هم زمان با جنگ تحمیلی از جمله اولین کسانی بود که با همراهی همرزمانش در کمیته انقلاب اسلامی، به جبهه های نبرد شتافت و با حضور در جنگ های نامنظم به فرماندهی سردار سرافراز اسلام شهید دکتر مصطفی چمران با بعثیون  به مبارزه پرداخت و در این راه به مقام جانبازی نائل آمد . او با نثار فرزند خود در راه دفاع از انقلاب اسلامی به پدر شهید بودن نیز مفتخر گردید. ساده زیستی و دوری از زرق و برق دنیا از ویژگی های این انسان بزرگ بود.
این مبارز انقلابی در فاصله ی 38 سال پس از پیروزی انقلاب از هیچ تلاش قدمی و قلمی برای دفاع از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی فروگذار نکرد و لحظه ای در تبعیت از امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری کوتاهی نکرد. او عاشق امام و رهبری بود و در این مسیر پرشکوه هیچ وقت تردید به خود را نداد. نه از سرزنش بدخواهان نگران بود و نه سختی معیشت و مشکلات خانوادگی توانست  او را از پای درآورد یا موجب سستی او گردد.  ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ی شهیدان انقلاب اسلامی، یاد و خاطره این یار همیشگی نظام و انقلاب را گرامی می داریم و درگذشت ایشان را به مردم حماسه آفرین استان بوشهر به ویژه مردم شهید پرور دشتستان خاصه خانواده ی داغدار ایشان تسلیت عرض می نماییم.

,
,
,
,


جبهه ی مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان بوشهر

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه