رئیس اداره حفاظت از محیط زیست سرپلذهاب خبر داد :

برگزاری گشت مشترک یگانهای حفاظت سرپلذهاب و ثلاث باباجانی در منطقه شکار ممنوع قراویز

برگزاری گشت مشترک یگانهای حفاظت سرپلذهاب و ثلاث باباجانی در منطقه شکار ممنوع قراویز
رئیس اداره حفاظت از محیط زیست سرپلذهاب از برگزاری گشت مشترک یگانهای حفاظت از محیط زیست شهرستانهای سرپلذهاب و ثلاث باباجانی در منطقه شکار و تیراندازی ممنوع قراویز خبر داد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا شهرام مظفری زاده در گفتگو با بازی دراز، اظهار داشت: گشت و کنترل مشترک ادارات حفاظت محیط زیست شهرستان های سرپلذهاب و ثلاث باباجانی در منطقه شکارو تیراندازی ممنوع قراویز با هدف هم افزایی در جهت کنترل مناطق و دستیابی به اهداف و نقاط مشترک ماموریتی در حوزه زیست محیطی برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,

وی افزود : با توجه به کمبود نیرو انسانی در یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سرپلذهاب این نهاد به‌صورت شبانه‌روزی در حالت آماده باش بوده و برای حفظ حقوق زیست محیطی مردم تلاش می‌کند.

,

 

,

وی یادآور شد: در این ماموریت مشترک یک مین ضد نفر در منطقه قراویز در حوزه استحفاظی سرپلذهاب کشف گردید که با توجه به اینکه منطقه قراویز از یادمانهای دفاع مقدس می باشد همواره در حین گشت زنی دراین مناطق تعدادی خمپاره و مین های به جا مانده از آن دوران کشف می شود.

,

 

,

رئیس اداره محیط زیست شهرستان بیان داشت: با توجه به جمع آوری تعداد کثیری از مهمات خنثی نشده در این منطقه برآن هستیم تا این موضوع در شورای تامین شهرستان مطرح شود که در اسرع وقت گروه های پاکسازی مرکز مین زدایی نسبت به پاکسازی، خنثی سازی و جمع آوری این مهمات عمل نکرده اقدام کنند تا شاهد انفجار و حوادث ناگواری درمنطقه نباشیم.

,

 

,

شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه