فرماندار کرمان:
گران فروشی ، احتکار و واسطه گری عامل اصلی افزایش قیمت و ایجاد تنش در بازار
فرماندار کرمان گفت : احتکار و واسطه گری از جمله موضوعاتی هستند که تأثیر مستقیم در افزایش قیمت ها و ایجاد تنش در بازار دارد و از مسئولین متولی می خواهم با اینگونه از افراد که حق مردم را پایمال می کنند و زحمات سایر کسبه را زیر سئول می برند برخورد قاطع کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرمان کرمان؛ محمدعلی توحیدی در رابطه با نظیم بازار و آرد و نان شهرستان کرمان با توجه به ضرورت تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در ایام قبل از سال جدید به خبرنگار ما گفت : بخش قابل توجهی از پرتقال شمال کشور در اثر سرمازدگی از بین رفته و در حال حاضر تأمین پرتقال مورد نیاز مردم در شب سال یکی از دغدغه های ماست و باید تدابیر لازم برای ذخیره سازی میوه شب عید مردم اندیشیده شود .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان کرمان,وی با تأکید به وظیفه اصلی مسئولین امر در تأمین نیازهای اساسی مردم در شب سال خواستار رصد دقیق و واقعی قیمت ها در طول سال به ویژه ایام پایانی سال شد و افزود : قیمت اجناس وکالاهای اساسی و ضروری مردم بطور دقیق توسط کارشناسان دستگاه های متولی رصد شود و در جلسات جهت اتخاذ تصمیمات مناسب مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد .
,فرماندار کرمان افزود : گزارشات تحلیلی همکاران در سایر ادارات درخصوص روند قیمت اجناس و کالاهای اساسی و برخی از کالاهایی که قابل پیش بینی نیست بسیار مهم و ضروری است ،معاونت برنامه ریزی و عمرانی هرچند یکبار بایستی این گزارشات را دریافت کند تا در جلسات مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد و جهت اخذ تصمیمات نهایی به مقامات استانی اعلام گردد .
,توحیدی انعکاس واقعیت قیمت ها را از اهم موضوعات دانست و با اشاره به تصمیمات مسئولین کشور بر مبنای همین آمار و اطلاعات ارسالی ابراز داشت : باید واقعیات جامعه را بطور دقیق و صحیح به مراجع بالاتر اعلام کنیم تا مسئولین استان و حتی کشور در تصمیمات دچار اشتباه نشوند و در فرصت باقیمانده بتوانند چاره اندیشی لازم را انجام دهند وظیفه تک تک ماست که در تنظیم و کنترل بازار تمام تلاش خود را به کار بگیریم ،ما مدیر اجرایی و صفی هستیم و خودمان باید وارد عمل شویم و تمامی جوانب را بسنجیم ،امسال نیاز است مدیرانی که بیشتر با معیشت مردم سر و کار دارند با دقت بیشتری عمل کنند .
,وی گران فروشی ،احتکار و واسطه گری را از جمله موضوعاتی عنوان کرد که تأثیر مستقیم در افزایش قیمت ها و ایجاد تنش در بازار دارد و از مسئولین متولی خواست با اینگونه از افراد که حق مردم را پایمال می کنند و زحمات سایر کسبه را زیر سئول می برند برخورد قاطع کنند.
,وتوحیدی نقش واسطه های بازار در افزایش قیمت ها را از جمله موضوعاتی دانست که نیاز به برنامه ریزی دقیق برای حذف آنها دارد افزایش قیمت کالاها هیچ مبلغی به جیب تولید کننده نمی رود فقط جیب واسطه ها را پر می کند .
,وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح وضعیت آرد و نان شهرستان و شهر کرمان پرداخت و خواستار نظارت هرچه بیشتر سازمان صنعت ، معدن و تجارت در این زمینه شد.
,فرماندار کرمان با قیاس واحدهای نانوایی دولتی با واحدهای آزادپز ، تمایل نانوائی های دولتی جهت تبدیل به آزادپز را نتیجه عدم نظارت کافی متولیان کار دانست و اظهار داشت : درآمد واحدهای نانوایی دولتی قابل قیاس با آزادپز نیست ،سازمان صنعت ،معدن و تجارت واقعیات را ببیند و براساس واقعیت نظارت کند و تصمیم بگیرد .
,توحیدی از اتحادیه نانوایان خواست واحدهای نانوایی فاقد جواز را سریعاً طی نامه به اتاق اصناف معرفی کند تا پس معرفی به اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی اقدام قاطع و قانونی برای پلمپ نمودن این واحدها انجام دهد و تا زمان دریافت جواز از مراجع ذیصلاح همچنان این واحدها را بسته نگه دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه