وزیر تبلیغات یمن:

اسرائیل قصد دارد با استقرار داعش در باب المندب،چین و مصر را تحت فشار قرار دهد/ هدف از جنجال رسانه ای دشمن انحراف نگاه ها از دشمن واقعی به دشمن خیالی یعنی ایران است

اسرائیل قصد دارد با استقرار داعش در باب المندب،چین و مصر را تحت فشار قرار دهد/ هدف از جنجال رسانه ای دشمن انحراف نگاه ها از دشمن واقعی به دشمن خیالی یعنی ایران است
وزیر تبلیغات یمن، طی سخنانی از قصد آمریکا و اسرائیل برای استقرار داعش و القاعده در باب المندب جهت فشار بر چین و مصر پرده برداشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  هرمز؛ احمد حامد، وزیر تبلیغات یمن، امروز یکشنبه، طی سخنانی از قصد آمریکا و اسرائیل برای استقرار داعش و القاعده در باب المندب جهت فشار بر چین و مصر پرده برداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  هرمز, ؛ احمد حامد، وزیر تبلیغات یمن، امروز یکشنبه، طی سخنانی از قصد آمریکا و اسرائیل برای استقرار داعش و القاعده در باب المندب جهت فشار بر چین و مصر پرده برداشت.,

وی همچنین هدف از جنجال رسانه ای پیرامون دخالت ایران در یمن را، سرپوش گذاشتن بر دخالت های مستقیم رژیم صهیونیستی در باب المندب دانست.

,

احمد حامد، خلال مصاحبه با خبرگزاری رسمی سبا اعلام کرد: اسرائیل قصد دارد با استقرار داعش در گذرگاه باب المندب، چین و مصر و سایر کشورها تحت فشار قرار دهد.

,


این وزیر یمنی افزود: هدف از جنجال رسانه ای پیرامون دخالت ایران در یمن، تلاش در جهت سرپوش گذاشتن بر دخالت های مستقیم رژیم صهیونیستی در باب المندب و مناطق ساحلی یمن است.

,
,


وی همچنین اظهار داشت: دشمن صهیونیستی نقش برجسته ای در اقدامات خصمانه سعودی-آمریکایی علیه کشور یمن ایفا می کند. و تمام این اقدامات برای تحقق سیطره بر باب المندب است. از همین رو با اتکا به دروغ های رسانه ای قصد دارند نگاه ها را از دشمن واقعی به دشمن خیالی یعنی ایران متوجه کنند.

,
,

 

,

منبع: المسیره

,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه