فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تایباد:
انقلاب اسلامی، انسانهای گمگشته جاهلیت عصر مدرن را به بازگشتی دوباره به معنویت فراخواند
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تایباد گفت: امام راحل با انقلاب اسلامی که در ایران بوجودآورد، انسانهای گمگشته جاهلیت عصر مدرن را به بازگشتی دوباره به معنویت فراخواند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن نعمتی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تایباد در گفتگو با تایبادخبر ضمن تبریک فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، عنوان کرد: بنیانگذار این انقلاب با قیام خود، غرور ملتهای مستضعفی را که سالیانی مدید مورد ظلم قرارگرفته بودند، به آنان برگرداند. ایشان نهتنها سرنوشت کشور ما را تغییر داد بلکه انسانهای گمگشته جاهلیت عصر مدرن را به بازگشتی دوباره به معنویت فراخواند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,,
وی در ادامه با اشاره به اینکه در طول نیمقرن گذشته هیچ حادثهای بهاندازه انقلاب اسلامی نتوانسته به حیثیت بینالمللی آمریکا ضربه وارد کند، گفت: جنایات و ستمگریهای آمریکا نسبت به مردم ایران چه قبل و چه بعد از انقلاب آنقدر زیاد هست که امام خمینی (ره) از آمریکا بهعنوان شیطان بزرگ یاد میکردند. به همین جهت مبارزه با این غول استعمارگر همواره یکی از اصول عمده سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در طول مبارزات ملت قهرمان ایران بوده است.
,,
وی بیان کرد: فرهنگ شهادت، مبارزه همیشگی با باطل، طاغوت ستیزی، اصل پیروی از رضایت خداوندی و مصالح مسلمانان و نیز فرهنگ نظارت عمومی و امربهمعروف و نهی از منکر، از ویژگیهای مؤثر فرهنگ عاشورا بر انقلاب ایران است.
,,
سرهنگ نعمتی ادامه داد: دشمنان خارجی و داخلی انقلاب از ابتدا تلاش میکردند بهناحق به مردم القا کنند که انقلاب اسلامی دستاوردی نداشته است، پس برما واجب است تا این گوهر استثنایی را در دنیای زور و استکبار امروز، بهتر و بیشتر دریابیم و بااحساس مسئولیت عمیقتری، قدردان موهبت استقلال جمهوری اسلامی باشیم.
,,
وی در پایان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران برای رسیدن به پیروزی، آزمایشهای سخت و مراحل دشواری را گذرانده است و حفظ و نگهداری و استمرار آن بهمراتب مشکلتر بوده و نیاز به شناخت، هوشیاری، مقاومت، تلاش و همت بیشتری دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه