حاج عباس عابدینی، دامدار و کشاورز نمونه آذربایجان شرقی:
با افزایش تولید کمر تحریم ها را خواهیم شکست/ گاوهای گوشتی به هنگام ذبح 400، 500 کیلوگرم گوشت دارند
حاج عباس عابدینی یک کشاورز نمونه مرندی است که در روستای دولت آباد شهرستان مرند با همت و پشتکار و اعتماد به نفس بالا توانسته است در راستای اقتصاد مقاومتی در 150 هکتار زمین کشاورزی، دامداری و مرغداری ایجاد کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار، حاج عباس عابدینی یک کشاورز نمونه 68 ساله مرندی است که در روستای دولت آباد شهرستان مرند با همت و پشتکار و اعتماد به نفس بالا توانسته است یک فرد نمونه در زندگی و به ویژه در تولید محصولات کشاورزی باشد و مجتمع کشت و صنعت روستای دولت آباد را راه اندازی کند. عابدینی با اینکه مویی در این عرصه سفیده کرده اما همچنان به فعالیت خویش امیدوارانه ادامه می دهد. وی توانسته است با حرکتی جهادی شیوه های نوین کشاورزی را با تجربیات خود و پدرانش در هم بیامیزد و زمین های کشاورزی اش را به مجموعه های مدرن کشت و صنعت تبدیل کند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, , به نقل از تبریز بیدار، , به نقل از , تبریز بیدار, تبریز بیدار, تبریز بیدار, حاج عباس عابدینی یک کشاورز نمونه 68 ساله مرندی است که در روستای دولت آباد شهرستان مرند با همت و پشتکار و اعتماد به نفس بالا توانسته است یک فرد نمونه در زندگی و به ویژه در تولید محصولات کشاورزی باشد و مجتمع کشت و صنعت روستای دولت آباد را راه اندازی کند., , عابدینی با اینکه مویی در این عرصه سفیده کرده اما همچنان به فعالیت خویش امیدوارانه ادامه می دهد. وی توانسته است با حرکتی جهادی شیوه های نوین کشاورزی را با تجربیات خود و پدرانش در هم بیامیزد و زمین های کشاورزی اش را به مجموعه های مدرن کشت و صنعت تبدیل کند.,,
,
حاج عباس 150 هتکار زمین کشاورزی دارد
, حاج عباس 150 هتکار زمین کشاورزی دارد,حاج عباس عابدینی با بیان اینکه کل مساحت زمین هایش 150 هکتار است می گوید: این 150 هکتار شامل زمین های کشاورزی، گاوداری، مرغداری و غیره می شود.
,,
وی در ادامه می افزاید: مساحت مزرعه گندم 30 هکتار است که به طور مکانیزه کشت شده و آبیاری بارانی می شود.
,,
حاج عباس عابدینی در خصوص استفاده از آبیاری بارانی می گوید: با این حجم از آبی که الان داریم قبلا فقط می توانستیم یک باغ 14 هکتاری را آبیاری کنیم ولی از وقتی که از آبیاری بارانی تحت فشار استفاده می کنیم می توانیم 80 هکتار زمین را آبیاری کنیم.
,,
بخش دیگر فعالیت های حاج عباس گاوداری است که شامل گاوهای شیرده و گوشتی می شود
, بخش دیگر فعالیت های حاج عباس گاوداری است که شامل گاوهای شیرده و گوشتی می شود,حاج عباس با اشاره به اینکه 130 رأس گاو دارد می گوید: 70 رأس گاو شیری دارم و 50 رأس بقیه شامل گاوهای نر، گاوهای گوشتی و گوساله می شود.
,,
وی می افزاید: تولید شیر روزانه گاوهای شیرده 500 کیلوگرم در روز است.
,,
عابدینی در خصوص گاوهای گوشتی نیز می گوید: بعضی از گاوهای گوشتی به هنگام ذبح 400، 500 کیلوگرم گوشت دارند.
,,

, حاج عباس یک مزرعه 25 هکتاری آفتابگردان نیز زیر کشت دارد
, حاج عباس یک مزرعه 25 هکتاری آفتابگردان نیز زیر کشت دارد,وقتی از حاج عباس می پرسیم که نظرش درباره تحریم ها چیست، می گوید: در مقابل تحریم ها، تولید را در کشورمان افزایش می دهیم تا بهره برداری و سود بیشتری بکنیم. با افزایش تولید و بهره وری کمر تحریم ها را خواهیم شکست.
,,
حاج عباس مرغداری 30 هزار قطعه ای ایجاد کرد
, حاج عباس مرغداری 30 هزار قطعه ای ایجاد کرد,همزمان با هفته جهاد کشاورزی، حاج عباس عابدینی یک تولیدی دیگر نیز به مزرعه کشت و صنعت خودش اضافه کرد.
,,
مهری، رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه یک واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 30 هزار قطعه مرغ در مزرعه کشت و صنعت حاج عباس راه اندازی شده است، می گوید: برای راه اندازی این مرغداری نزدیک یک میلیارد و 200 میلیون هزینه شده است که 50 درصد توسط خود بهره بردار محترم و 50 درصد از تسهیلات تکلیفی صندوق توسعه بخش کشاورزی تأمین شده است.
,,
حاج عباس عابدینی علاوه بر این ها در مجموعه اش کلزا، شبدر، ذرت، سیفی جات و سیب درختی نیز کاشته و تولید می کند. میزان تولید سالانه این مجموعه کشت و صنعت 200 هزار تن است.
,|
میزان تولید سالانه کل |
200.000 تن |
|
میزان تولید سالانه گندم |
135.000 تن |
|
میزان تولید سالانه شبدر |
570 تن |
|
میزان تولید سالانه آفتابگردان |
36 تن |
|
میزان تولید سالانه گوشت مرغ |
285 تن |
میزان تولید سالانه کل
200.000 تن
میزان تولید سالانه گندم
135.000 تن
میزان تولید سالانه شبدر
570 تن
میزان تولید سالانه آفتابگردان
36 تن
میزان تولید سالانه گوشت مرغ
285 تن
میزان تولید سالانه کل
200.000 تن
میزان تولید سالانه کل
میزان تولید سالانه کل
, میزان تولید سالانه کل,200.000 تن
200.000 تن
, 200.000 تن,میزان تولید سالانه گندم
135.000 تن
میزان تولید سالانه گندم
میزان تولید سالانه گندم
,135.000 تن
135.000 تن
,میزان تولید سالانه شبدر
570 تن
میزان تولید سالانه شبدر
میزان تولید سالانه شبدر
,570 تن
570 تن
,میزان تولید سالانه آفتابگردان
36 تن
میزان تولید سالانه آفتابگردان
میزان تولید سالانه آفتابگردان
,36 تن
36 تن
,میزان تولید سالانه گوشت مرغ
285 تن
میزان تولید سالانه گوشت مرغ
میزان تولید سالانه گوشت مرغ
,285 تن
285 تن
,همچنین حاج عباس عابدینی با بیان اینکه تصمیم دارد یک گاوداری 200 رأسی جدید نیز ایجاد کند می گوید: تقاضای ایجاد این گاوداری جدید را هم داده ام. با توکل بر خدا هر روز در حال پیشرفت هستیم.
,,
این کشاورز نمونه چندین سال متوالی است که به عنوان کشاورز نمونه در استان انتخاب شده است و امسال نیز به خاطر افزایش تولید و مکانیزه کردن مجموعه کشت و صنعت خود باز هم کشاورز نمونه شده است.
,,
,
,
,
,
مهری، رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در خصوص تعداد افراد فعال در بخش کشاورزی اظهار می کند: حدود 243 هزار نفر بهره بردار در عرصه های مختلف اعم از دامی، زراعی، باغی و به طور عام تولیدکنندگان بخش کشاورزی در استان وجود دارد.
,

, وی در ادامه افزود: این تعداد از فعالین در بخش کشاورزی اعم از زراعی، باغی، دامی و لبنیاتی حدود 5 میلیون تن محصول را در استان تولید می کنند.
,,
گفتنی است دولتآباد یکی از روستاهای آذربایجان شرقی است که در دهستان دولتآباد بخش مرکزی شهرستان مرند واقع شده است. این دهستان که در حال تبدیل شدن به شهر است و در حدود16000نفر جمعیت دارد.
,-----------------------------------------
,بازنویسی و تنظیم مجدد: مصطفی علیمردانی
, بازنویسی و تنظیم مجدد: مصطفی علیمردانی, بازنویسی و تنظیم مجدد: ,]
ارسال دیدگاه