برگزاری نشست فرهنگیان بسیجی بهارستان در ایامالله دهه فجر+تصاویر
رمضانیان: هدف دشمنان تفرقهافکنی و دور کردن مردم از اسلام است/خائنان داخلی و دشمنان خارجی برخی مشکلات را به اسلامی بودن انقلاب ربط میدهند
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان با بیان اینکه هدف دشمنان تفرقهافکنی و دور کردن مردم از اسلام است، گفت: خائنان داخلی و دشمنان خارجی برخی مشکلات را به اسلامی بودن انقلاب ربط میدهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، همزمان با ایام الله دهه فجر، نشست فرهنگیان بسیجی ناحیه یک بهارستان با هدف تجدید بیعت با انقلاب و آرمان های امام راحل و گسترش فرهنگ انقلابی در شهرستان بهارستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه,حجت الاسلام والمسلمین مرتضی صفایی امام جمعه شهر گلستان، رمضانیان مسئول بسیج فرهنگیان کشور، حسین حبیبی جانشین فرمانده سپاه بهارستان، خانواده های شهدای شهرستان و جمعی دیگر از مسئولان و بسیجیان بهارستان از جمله حاضران این نشست بودند که در کانون شهید مطهری برگزار شد.
,,

, ,
رمضانیان، مسئول بسیج فرهنگیان کشور برای شرکت کنندگان در این مراسم سخنرانی کرد، وی ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و اشاره به اهمیت این دهه در جهان اسلام بیان داشت: انقلاب سبب رها شدن ملت و کشور از سلطه استکبارگران جهان شد، که خود به الگویی برای سایر کشئر های مسلمان جهان تبدیل شد.
,

, وی در ادامه هدف دشمنان ایران و انقلاب را تفرقه افکنی و دور کردن مردم از اسلام دانست و گفت: دشمنان داخلی و خائنین خارجی سعی دارند تا ناکامی ها و برخی مشکلات را به اسلامی بودن انقلاب و کشور ربط بدهند، که با اندکی دقت و تامل هر انسانی توانایی فهم و درک این موضوع را خواهد داشت.
,رمضانیان با اشاره به اینکه به انحراف کشیدن جوانان در رأس اهداف دشمنان انقلاب است، تصریح کرد: برخی سعی دارند به جوانان این باور را بدهند، که اگر در حرکت مردمی سال ۵۷ و قبل تر از آن اسلام نبود، کشور بعد از انقلاب به رشد همه جانبه و پیشرفت سریعتر میرسید، در حالی که موانع اصلی پیشرفت خود این اشخاص هستند.
,

, مسئول بسیج فرهنگیان کشور در پایان با توجه به تاثیر مؤمن بودن ذاتی ایرانیان در پیشرفت کشور و موفقیت ها، افزود: امروز دستاورد ها و پیشرفت هایی که حاصل شده است، از ناحیه همین طیف بوده است، و بدون درنظر گرفتن عده ای ظاهر گرا هیجکس نمی تواند منکر تاثیر مؤمن بودن مدیران و مسئولان در پیشرفت کشور باشد، و کسانی که حقوق های نجومی می خواهند همان ظاهر گرا ها و گمراهان هستند.
,گفتنی است، جانشین فرمانده سپاه بهارستان نیز در ابتدای این همایش ضمن عرض تبریک ایام الله دهه فجر به تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت.
,انتهای پیام/م 30
]
ارسال دیدگاه