مدرسه صدیقه کبری(س)؛
شرکت مسئولین شهرستان در جشنواره غذایی دانش آموزان فامنین+تصاویر
به مناسبت ایام مبارک دهه فجر، جشنواره غذایی دانش آموزان، با حضور مسئولین شهرستان در مدرسه شبانه روزی صدیقه کبری(س) فامنین برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای فامنین، جشنواره غذا به مناسبت ایام الله دهه فجر در مدرسه صدیقه کبری(س) فامنین برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای فامنین,,
در این جشنواره که با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و سالم برگزار شد، انواع غذاهای محلی و خانگی که اکثرا توسط معلمان و کادر آموزشی تهیه شده بود به نمایش گذاشته شد و با حضور مسئولین شهرستان داوری شد.
,,
عباس رجبی رئیس آموزش و پرورش شهرستان فامنین ضمن تبریک ایام الله دهه فجر در رابطه با برگزاری جشنواره غذا های سنتی و محلی اظهار داشت: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ پخت غذاهای سنتی و بازگشت غذاهای سالم و محلی بر سر سفره خانواده ها برگزار شد.
,,
وی افزود: به گفته کارشناسان تغذیه روی آوردن به غذاهای صنعتی و استفاده از غذاهای آماده و فست فودها سلامت افراد را به خطر انداخته و یکی از عوامل مهم در بروز بیماری ها می باشد.
,,
رجبی ادامه داد: با اهمیت دادن به ارزش تغذیه ای غذاهای محلی و آموزش تهیه و دستور پخت این نوع غذاهای خانگی، می توان سلامتی را دوباره به خانواده ها بازگرداند و از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد.
,,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه