استاندار چهارمحال و بختیاری:
رونق اقتصادی در گرو معرفی برندهای استانی و حفظ اشتغال واحدهای تولیدی است
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: نمایشگاه "کالای ایرانی، نشان استانی، اقتصاد مقاومتی"در شهرکرد با هدف معرفی برندهای استانی و حفظ اشتغال واحدهای تولیدی می تواند در جلوگیری از بیکاری و رونق اقتصادی تأثیر مستقیم داشته باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشکات برین، قاسم سلیمانی دشتکی در نمایشگاه "کالای ایرانی، نشان استانی، اقتصاد مقاومتی" در شهرکرد گفت: برگزاری این نمایشگاه با ۷۰ غرفه نقش مهمی در معرفی محصولات واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری ایفا می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکات برین,وی افزود:نمایشگاه "کالای ایرانی، نشان استانی، اقتصاد مقاومتی" در شهرکرد با هدف معرفی برندهای استانی و حفظ اشتغال واحدهای تولیدی می تواند در جلوگیری از بیکاری و رونق اقتصادی تأثیر مستقیم داشته باشد.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: رونمایی از ۵۷ محصول جدید صنعتی واحدهای تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری در بخش های موکت، قطعات خودرو، مکمل غذایی، فرآورده نسوز، چادر مشکی و پارچه های جدید، آرد سوخاری، کیس کامپیوتر و قطعات جانبی آن در کنار این نمایشگاه می تواند باعث افزایش فروش و درآمد تولیدکنندگان و صنعتگران استان شود.
نمایشگاه "کالای ایرانی، نشان استانی، اقتصاد مقاومتی" در شهرکرد با هدف معرفی برندهای استانی و حفظ اشتغال واحدهای تولیدی تا بیستم بهمن امسال در مرکز خرید بازار امامزادگان دو خاتون (س) شهرکرد برپاست.
70 غرفه در برگزاری این نمایشگاه محصولات واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری را عرضه می کند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
ارسال دیدگاه