logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی ایرانشهر خبر داد:

3 محور جنوب سیستان و بلوچستان همچنان مسدود

3 محور جنوب سیستان و بلوچستان همچنان مسدود
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی ایرانشهر گفت: درحال حاضر9 مسیر فرعی و روستایی جنوب سیستان و بلوچستان همچنان به دلیل بارش های پنج شنبه و جمعه گذشته مسدود هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم جاوشیری در گفت وگو با خبرنگار حوادث عصرهامون افزود: در حال حاضر محور های فنوج-رمشک، فنوج-اسپکه و نیکشهر-چاهان-زرآباد مسدود هستند و راهداران برای بازگشایی این محورها درحال تلاش می باشند.
وی در خصوص ریزش کوه روز گذشته نیز گفت: ریزش کوه در 54 کیلومتری محور چابهار – ایرانشهر – زاهدان که از جمله محورهای شریانی و ترانزیتی است باعث مسدود شدن مسیر شد.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی ایرانشهر اظهار کرد: بلافاصله نیروهای راهداری در این مکان حضور یافتند و ساعتی بعد این مسیر یک طرفه و تردد به سختی در این مسیر با توجه به اینکه این محور جایگزین دیگری ندارد آغاز شد.
جاوشیری بیان کرد: نیروهای راهداری با دو دستگاه لودر، یک دستگاه بیل مکانیکی، 7 دستگاه کامیون و 30 نفر نیرو در این مسیر مشغول به کار هستند تا هر چه سریع تر این محور را بازگشایی کنند.
وی خاطرنشان کرد: علت ریزش کوه هم سست شدن آن به دلیل بارندگی های اخیر بوده است.
این مسئول خاطر نشان کرد: در این بارندگی، 13مسیر فرعی و روستایی مسدود شده بودند که با تلاش انجام شده راهداران این اداره کل، 10مسیر فرعی و روستایی مسدود شده بازگشایی شده اند.
وی در پایان افزود: رانندگان باید در تردد خود در حوزه جنوب استان، با نهایت احتیاط و با توجه به علائم انتظامی واخطاری به طی مسیر بپردازند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه