بر اساس پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی؛

احتمال بارش رحمت الهی در روز جمعه همزمان با جشن پیروزی ۲۲ بهمن/ هوا پاک‌تر می‌شود

احتمال بارش رحمت الهی در روز جمعه همزمان با جشن پیروزی ۲۲ بهمن/ هوا پاک‌تر می‌شود
بر اساس پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی فعالیت سامانه بارشی در استان همزمان با جمعه 22 بهمن ماه جاری بارش برف و باران را در اغلب شهرهای استان در پی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، بر اساس پیش‌بینی سامانه‌های  هواشناسی خراسان رضوی فعالیت سامانه بارشی همزمان با جمعه ۲۲ بهمن ماه جاری بارش برف و باران را در اغلب شهرهای استان در پی دارد که بر اساس این گزارش هوای مشهد در این روز از  نیمه ابری تا ابری و مه آلود، در برخی ساعات همراه با بارش پراکنده باران از اواخر وقت بارش باران و برف گاهی وزش باد نسبتا شدید همراه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, صبح توس,

 

,

همچنین گزارش های هواشناسی حاکی از آن است که اغلب شهرهای استان شاهد بارش برف و باران همراه با وزش باد نسبتا شدید همراه خواهد بود.

,

 

,

پیش بینی های هواشناسی همچنین وضعیت هوای روز پنج شنبه ۲۱ بهمن ماه را صاف تا کمی ابری  گاهی وزش باد نسبتا شدید و در اواخر وقت افزایش ابر را نشان می دهد.

,

 

,

همچنین پیش بینی ها نشان می دهد شاخص های کیفیت هوای مشهد که در دو روز گذشته حاکی از ناسالم بودن هوا بوده است با ورود سامانه بارشی و ورزش باد نسبتا شدید در روز جمعه ۲۲ بهمن ماه بر روی وضعیت سالم قرار می گیرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه