logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بخشدار مرکزی اسکو:

حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن تجدید بیعت با امام راحل و رهبری است

حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن تجدید بیعت با امام راحل و رهبری است
بخشدار مرکزی اسکو گفت: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن خنثی کننده توطئه های دشمنان و تجدید میثاق با آرمان های امام راحل و مقام معظم رهبری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اوشکایا،احد ماهری بخشدار مرکزی شهرستان اسکو در مراسم جشن انقلاب روستای دیزج امیرمدار با گرامیداشت ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر ضرورت حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال تأکید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشکایا،,

وی راهپیمایی ۲۲ بهمن را میعادگاهی برای تجدید بیعت با امام، نظام، امامت و ولایت دانست و تأکید کرد: مردم با حضورشان می‌توانند انقلاب را از بسیاری از انحرافات حفظ کنند.

,

بخشدار مرکزی اسکو خاطرنشان کرد: مردم ایران اسلامی باید با انگیزه تر از سال های گذشته در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن حضور پیدا کنند و حمایت و پشتیبانی خود را از ولایت فقیه و آرمان های امام راحل و شهدا به همه مردم دنیا نشان دهند.
گفتنی است در اولین روز دهه فجر سه پروژه عمرانی در روستای دیزج امیرمدار شامل جدول گذاری،زیرسازی و آسفالت معابر روستا به مساحت ۱۸ هزار و پانصد متر مربع با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال افتتاح شد.
همچنین کلنگ زنی ساختمان دهیاری با زیربنای ۲۳۰ متر مربع در ۲ طبقه با اعتبار اولیه ۱ میلیارد ریال و سالن چند منظوره ورزشی با اعتبار اولیه ۱۴ میلیارد ریال که از محل خودیاری خیرین محترم و تسهیلات دولتی کلنگ زنی شد.

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه