همزمان با دهه فجر؛
عملیات اجرایی دو بانده کردن بخشی از محور شادمهر به کاشمر آغاز شد
با حضور فرماندار شهرستان کاشمر، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان با راه اندازی اولین کارخانه تولیدی بتن غلطکی rcc عملیات اجرایی بخشی از محور شادمهر به کاشمر آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر همزمان با دهه مبارک فجر با حضور فرهادی فرماندار شهرستان کاشمر، دکتر بنیادی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان با راه اندازی اولین کارخانه تولیدی بتن غلطکی rcc در استان خراسان رضوی در کاشمر عملیات اجرایی دو بانده شدن محور شادمهر به کاشمر آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر, rcc,محمدحسن فرهادی فرماندار شهرستان کاشمر در این رابطه اظهار داشت: اجرای پروژه دوبانده شدن محور شادمهر به کاشمر از خواسته های دیرینه مردم این شهرستان و از اولویتهای اصلی مدیریت اجرایی استان می باشد که با پیگیری های مکرر مسئولان و تأکید استاندار خراسان رضوی در بازدید از این محور، اقدامات خوبی در این راستا صورت گرفته است.
,فرهادی گفت: با راه اندازی این کارخانه عملیات اجرایی دوبانده شدن بخشی از این محور پرتردد و حادثه خیز به طول 8 کیلومتر آغاز می شود که امیدواریم با تلاش و جدیت پیمانکار و مسئولان ذیربط اجرای ادامه این محور تسریع پیدا کند تا شاهد حوادث تلخ و ناگوار برای همشهریان ومسافران و زائران ورودی به کاشمر نباشیم.
,فرماندار کاشمر خاطرنشان کرد: در مجموع با اقداماتی که از سوی شهرداری طبق تفاهمنامه ای که با استانداری و اداره راه و شهرسازی صورت گرفته است 9 کیلومتر از ابتدای ورودی شهر کاشمر تا پلیس راه شادمهر توسط شهرداری در حال اجرا می باشد و ادامه مسیر تا بهاریه به طول 8 کیلومتر توسط شرکت پوشش راه به روش بتن غلطکی اجرا خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه