مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی؛
حضور بانوان در راهپیمایی 22 بهمن، پاسخ دندان شکن به یاوه گوییهای ترامپ /آزادی و کرامت زنان ثمره انقلاب اسلامی است
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی گفت: از بانوان بسیجی و دیگر اقشار زنان متدین و انقلابی مشهد و شهرستانهای استان دعوت میکنم تا با حضور گسترده خود در راهپیمایی 22 بهمن پاسخ دندان شکنی به تهدیدات آمریکا بدهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه اسحاق قالیباف مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی در گفتکو با خبرنگار گوهرشادنیوز با بیان اینکه زنان در طول مبارزات انقلاب اسلامی و پس از آن در کنار مردان و گاهی جلوتر از آنها نقش آفرینی کردهاند، افزود: زنان با تربیت شیرمردان غیور و حمایت معنوی آنان در راه مبارزه با استکبار و طاغوت از اصلیترین ارکان پیروزی انقلای اسلامی بودهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گوهرشادنیوز, گوهرشادنیوز, با, , بیان, پس, , از, , آن, نقش, , آفرینی, کردهاند, با, , تربیت, شیرمردان, در, , راه, اصلیترین, انقلای, بودهاند,اسحاق قالیباف با بیان اینکه زنان در سالهای پس انقلاب نیز همواره مدافع رهبری و ولایت بودهاند، اظهار داشت: بانوان امروز نیز با اطاعت از امر رهبر و ولی خود با حضور گسترده خود در راهپیمایی 22 بهمن همچنان روحیه انقلابی و استکبار ستیز خود را حفظ کرده و پاسخ دندان شکنی به یاوه گویی های اخیر ترامپ خواهند داد.
, با, , بیان, سالهای, بودهاند, 22, استکبار, , ستیز, دندان, , شکنی, یاوه, , گویی, ترامپ,مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی از بانوان بسیجی و دیگر اقشار زنان متدین و انقلابی مشهد و شهرستانهای استان دعوت کرد تا با حضور گسترده خود در راهپیمایی 22 بهمن پاسخ دندان شکنی به تهدیدات آمریکا بدهند، اظهار داشت: به علاوه حضور زنان در چنین صحنههایی همراه با اعضای خانواده به تربیت نسل انقلابی منجر خواهد شد.
, شهرستانهای, 22, دندان, , شکنی, به, , علاوه, صحنههایی,وی با اشاره به جایگاه زنان در انقلاب اسلامی خاطرنشان شد: انقلاب اسلامی 57 موجب دستیابی زنان ایران به جایگاه انسانی و ارزشی خود شده و زنان امروز با آزادی و حفظ کرامت خود در تمامی صحنهها حضور دارند.
, 57, و, , زنان, صحنهها,مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی در پایان یادآور شد: مردم انقلابی ایران به ویژه زنان با لبیک به مقام عظمای ولایت بار دیگر با حضور حماسی خود در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، پاسخ دشمنیهای آمریکا و یاوه گویی های ترامپ را خواهند داد.
, به, , ویژه, یوم, , الله, 22, دشمنیهای, یاوه, , گویی, ترامپ,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه