فرمانده ناحیه حضرت رسول (ص) شهرستان کرمان:
هدف از برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی نمایش و فروش محصولات خانگی است
فرمانده ناحیه حضرت رسول (ص) شهرستان کرمان گفت : هدف از برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی نمایش و فروش محصولات خانگی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کرمان۱۴۰۰ ؛ همزمان با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی با همت بسیج سازندگی و فرهنگی ناحیه مقاومت حضرت رسول (ص) شهرستان کرمان در حسینیه ثارالله کرمان در حال برگزاری است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرمان۱۴۰۰, ؛ همزمان با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی با همت بسیج سازندگی و فرهنگی ناحیه مقاومت حضرت رسول (ص) شهرستان کرمان در حسینیه ثارالله کرمان در حال برگزاری است .,این نمایشگاه که دارای غرفه هایی از صنایع تولیدی و تبدیلی اقتصاد مقاومتی، مشاوره رایگان اقتصاد مقاومتی و کشاورزی، صنایع دستی، مواد غذایی، ترشیجات و شیرینی جات، انواع عرقجیات، پوشاک، سوغات کرمان ، عرضه لوام خانگی و فروشگاه کتاب می باشد و به مدت یک هفته از ۱۶ بهمن تا ۲۲ بهمن آماده ارائه خدمات به بازدیدکنندگان می باشد .
,علی اسدی فرمانده ناحیه حضرت رسول (ص) شهرستان کرمان در گفتگو با خبرنگار ما در رابطه با هدف از برپایی این نمایشگاه اظهار داشت : مقام معظم رهبری در چند سال گذشته همواره پیرامون اقتصاد مقاومتی و خرید کالاهای ایرانی بسیار تاکید داشته اند بنابراین سپاه با لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری در عرصهه تولیدات داخلی و اقتصاد مقاومتی حضوری فعال پیدا کرده است.
,وی گفت : سپاه با ارائه تسهیلات و وام های هر چند کم به بسیجیان و همچنین آموزش های لازم پیرامون مسائل و محصولات خانگی در بحث اشتغال و از بین بردن بیکاری و اقتصاد فعالیت کرده است .
,فرمانده ناحیه حضرت رسول (ص) شهرستان کرمان خاطر نشان کرد : امسال هم به مناسبت دهه فجر ناحیه حضرت رسول (ص) بر این شد تا نمایشگاه اقتصاد مقاومتی را در حسینیه ثارالله برگزار کند و در راستای اشتغال ، نمایش و فروش محصولات خانگی قدم هایی را بر دارد .
,اسدی ادامه داد : در این نمایشگاه برخی غرفه ها مختص خانواده هایی بی بضاعت و بانوان سرپرست خانوار بود تا این خانواده ها بتوانند تا حدودی با شرکت در نمایشگاه درآمدی را کسب نمایند و در کنار تبلیغ محصولات خود آن ها را هم به فروش برسانند و در مجموع برگزاری این نمایشگاه نتایج خوبی در بر داشت.
,وی با اشاره به غرفه های موجود در این نمایشگاه بیان کرد : در این نمایشگاه غرفه لوازم خانگی ایرانی ، صنایع دستی ، مواد غذایی ، پوشاک و دام و طیور وجود دارد که در غرفه صنایع دستی بسیجیان کارهای خود را به نمایش گذاشته اند .
,این مسئول در ادامه عنوان کرد : این نمایشگاه برای اولین بار توسط ناحیه حضرت رسول (ص) در کرمان برگزار شده است و امیدواریم در مناسبت ها و برنامه های دیگر هم بتوانیم این محصولات بسیجیان را به نمایش بگذاریم تا تبلیغاتی برای فروش محصولات این افراد باشد.
,,
,
انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه