اعلام آمادگی اقشار مختلف مردم خراسان شمالی برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

اعلام آمادگی اقشار مختلف مردم خراسان شمالی برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
در آستانه 22 بهمن روز پیروزی انقلاب اسلامی، مردم خراسان شمالی بر ضرورت حضور باشکوه در راهپیمایی بزرگ این روز تاکید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، جمعی از مردم انقلابی و ولایت مدار خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار عصر اترک با اعلام آمادگی برای حضور در راهپیمایی دشمن شکن 22 بهمن، این حضور را وظیفه ملی و تکلیف شرعی خود دانستند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , عصر اترک، , جمعی از مردم انقلابی و ولایت مدار خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار عصر اترک با اعلام آمادگی برای حضور در راهپیمایی دشمن شکن 22 بهمن، این حضور را وظیفه ملی و تکلیف شرعی خود دانستند. ,

محمدی از جوانان شهرستان بجنورد گفت: یوم الله 22 بهمن نماد عزت، اقتدار و سرافرازی ملت ایران است و ما به عنوان سرباز کوچک وظیفه داریم در این راهپیمایی شرکت کنیم. 
وی افزود: تنها راه رهایی از فشارها و تهدیدهای استکبار حضور گسترده مردم در صحنه و حمایت همه جانبه از انقلاب اسلامی است. 
یک دانشجوی بجنوردی هم گفت: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن نه تنها ابراز قدردانی از پدیدآورندگان این حماسه بزرگ و ادای وظیفه ملی است، که نقش خنثی کنندگی در بسیاری از توطئه ها علیه مردم ایران نیز دارد. 
حصاری اظهار کرد: عزت و سرافرازی که امام راحل برای ملت ایران به یادگار گذاشت تامین کننده سعادت دنیوی و اخروی این ملت است و بر همگان واجب است برای تحقق آرمان های امام بزرگوار از انقلاب پاسداری کرده و همیشه در صحنه باشند. 
یکی از بازاریان نیز گفت: حضور دشمن شکن ملت ایران در راهپیمایی وحمایت از نظام اسلامی، دشمنان را ناامید و توطئه های آنان را خنثی می کند. 
احمد براتی اظهار کرد: حضور حماسی ملت ایران در جشن پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن هر سال بیانگر پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب خویش بوده و نسبت به آن بی تفاوت نیستند. 
وی افزود: آرمان والای انقلاب اسلامی با منافع قدرت های زورگو سازگار نیست و به همین دلیل دشمنی و خصومت های استکبار با ملت ایران ادامه خواهد یافت. 
احمدی از جانبازان دوران دفاع مقدس می‌گوید: تاریخ انقلاب را با تمام فراز و نشیب‌هایش دیده‌ام، سختی‌ها و جنگ را، پیروزی و شادی‌های مقاطع مختلف در کشورم را لمس کرده‌ام، در هر حالی که بودیم، تمام این سال‌ها مشت‌های گره‌کرده من با فریادهایم بر سر استکبار فرود آمده است و هنوز هم فرود می‌آید، من آزادگی خود را به هیچ بهایی از دست نمی‌دهم و به دلیل اینکه یک انقلابی‌ام در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور خواهم داشت.
این یادگار دوران دفاع مقدس با اشاره به یاوه‌گویی‌های ترامپ رییس‌جمهور جدید آمریکای جهانخوار و سران استکبار اظهار داشت: ملت آزادیخواه ایران اسلامی هیچ‌گاه از تهدیدات دشمن ترسی به دل راه نداده و پاسخ اقدامات اخیر آمریکا در برابر شهروندان هفت کشور مسلمان و وضع تحریم های جدید را با حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن خواهد داد.
قدرتی از دانش آموزان شیروان گفت: 22 بهمن یادآور روزهای سختی است که ملت ایران از آن سربلند بیرون آمدند و گرامی داشت این ایام در واقع به منزله تجلیل از رشادت‌هایی است که توسط ملت قهرمان ایران انجام شده است.
وی افزود: در این میان نسل جدید باید از انقلاب و هدف آن اطلاع پیدا کند و برپایی این مراسم یادآور حماسه و دلیری آزادمردان است، بنابراین وظیفه همه ماست که نسل جدید انقلاب را با اهداف انقلاب و دستاوردهای مهم آن، در تحقق این آرمان‌ها راهنمایی کنیم.
یک روحانی نیز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: موفقیت‌های ایران در منطقه، از جمله در عراق، سوریه، یمن، افغانستان، جنوب لبنان و فلسطین دال بر این است که مدیریت ایران به شکل قدرتمندی می‌درخشد، اقدامات ترامپ هم از سر جنون و عصبانیت است.
وی با اشاره به فعالیت 250 شبکه فارسی زبان علیه جمهوری اسلامی ایران برای تغییر نگرش مردم، یادآور شد: با همه این توصیفات امسال قطعاً یکی از پرشورترین راهپیمایی‌های 22 بهمن را شاهد خواهیم بود زیرا کسانی که تاکنون بی‌تفاوت بودند ماهیت خبیث آمریکا برایشان مشخص شد. 
انتهای پیام/

, محمدی از جوانان شهرستان بجنورد گفت: یوم الله 22 بهمن نماد عزت، اقتدار و سرافرازی ملت ایران است و ما به عنوان سرباز کوچک وظیفه داریم در این راهپیمایی شرکت کنیم. ,
, وی افزود: تنها راه رهایی از فشارها و تهدیدهای استکبار حضور گسترده مردم در صحنه و حمایت همه جانبه از انقلاب اسلامی است. ,
, یک دانشجوی بجنوردی هم گفت: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن نه تنها ابراز قدردانی از پدیدآورندگان این حماسه بزرگ و ادای وظیفه ملی است، که نقش خنثی کنندگی در بسیاری از توطئه ها علیه مردم ایران نیز دارد. ,
, حصاری اظهار کرد: عزت و سرافرازی که امام راحل برای ملت ایران به یادگار گذاشت تامین کننده سعادت دنیوی و اخروی این ملت است و بر همگان واجب است برای تحقق آرمان های امام بزرگوار از انقلاب پاسداری کرده و همیشه در صحنه باشند. ,
, یکی از بازاریان نیز گفت: حضور دشمن شکن ملت ایران در راهپیمایی وحمایت از نظام اسلامی، دشمنان را ناامید و توطئه های آنان را خنثی می کند. ,
, احمد براتی اظهار کرد: حضور حماسی ملت ایران در جشن پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن هر سال بیانگر پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب خویش بوده و نسبت به آن بی تفاوت نیستند. ,
, وی افزود: آرمان والای انقلاب اسلامی با منافع قدرت های زورگو سازگار نیست و به همین دلیل دشمنی و خصومت های استکبار با ملت ایران ادامه خواهد یافت. ,
, احمدی از جانبازان دوران دفاع مقدس می‌گوید: تاریخ انقلاب را با تمام فراز و نشیب‌هایش دیده‌ام، سختی‌ها و جنگ را، پیروزی و شادی‌های مقاطع مختلف در کشورم را لمس کرده‌ام، در هر حالی که بودیم، تمام این سال‌ها مشت‌های گره‌کرده من با فریادهایم بر سر استکبار فرود آمده است و هنوز هم فرود می‌آید، من آزادگی خود را به هیچ بهایی از دست نمی‌دهم و به دلیل اینکه یک انقلابی‌ام در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور خواهم داشت.,
, این یادگار دوران دفاع مقدس با اشاره به یاوه‌گویی‌های ترامپ رییس‌جمهور جدید آمریکای جهانخوار و سران استکبار اظهار داشت: ملت آزادیخواه ایران اسلامی هیچ‌گاه از تهدیدات دشمن ترسی به دل راه نداده و پاسخ اقدامات اخیر آمریکا در برابر شهروندان هفت کشور مسلمان و وضع تحریم های جدید را با حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن خواهد داد.,
, قدرتی از دانش آموزان شیروان گفت: 22 بهمن یادآور روزهای سختی است که ملت ایران از آن سربلند بیرون آمدند و گرامی داشت این ایام در واقع به منزله تجلیل از رشادت‌هایی است که توسط ملت قهرمان ایران انجام شده است.,
, وی افزود: در این میان نسل جدید باید از انقلاب و هدف آن اطلاع پیدا کند و برپایی این مراسم یادآور حماسه و دلیری آزادمردان است، بنابراین وظیفه همه ماست که نسل جدید انقلاب را با اهداف انقلاب و دستاوردهای مهم آن، در تحقق این آرمان‌ها راهنمایی کنیم.,
, یک روحانی نیز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: موفقیت‌های ایران در منطقه، از جمله در عراق، سوریه، یمن، افغانستان، جنوب لبنان و فلسطین دال بر این است که مدیریت ایران به شکل قدرتمندی می‌درخشد، اقدامات ترامپ هم از سر جنون و عصبانیت است.,
, وی با اشاره به فعالیت 250 شبکه فارسی زبان علیه جمهوری اسلامی ایران برای تغییر نگرش مردم، یادآور شد: با همه این توصیفات امسال قطعاً یکی از پرشورترین راهپیمایی‌های 22 بهمن را شاهد خواهیم بود زیرا کسانی که تاکنون بی‌تفاوت بودند ماهیت خبیث آمریکا برایشان مشخص شد. ,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه