در راهپیمایی 22 بهمن؛
دانشجویان و اساتید دانشگاه های پیام نور هرمزگان به صحنه می آیند
سرپرست دانشگاه پیام نور هرمزگان در اطلاعیه ای از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای ساحل؛ عبدالکریم قائدی در اطلاعیه ای با اشاره به ایام دهه مبارکه فجر اظهار کرده است: پیروزی انقلاب اسلامی در ایران تنها یک حادثه داخلی برای تغییر یک رژیم سیاسی نبود. بلکه همانگونه که بسیاری از دولتمردان آمریکائی، اسرائیلی و اروپائی در خاطرات خود از آن روزها تعبیر کردهاند، انقلاب از دیدگاه آنان واقعه ای بزرگ برای پایان سلطه غرب و آغاز بیداری اسلامی بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , ندای ساحل؛ ,وی در این پیام خود تصریح کرده است: نهضتی که امامخمینی(ره) پرچمدار و پایهگذار آن بود، توانست غبار از چهره اسلام زدوده و سیمای حقیقی آن را پس از ۱۴ قرن به جهان تشنه عدالت بنمایاند. به همین دلیل است که انقلاب اسلامی ایران در جهان اسلام به عنوان «انقلاب امامخمینی» شناخته شده است.
,سرپرست دانشگاه پیام نور هرمزگان عنوان می کند: به همین علت است که تاکنون هیچ یک از طرحهای سیاسی و اقتصادی و نظامی آمریکا علیه ایران که غالباً با حمایت یا سکوت متحدان منطقهای و جهانی آن کشور همراه بوده، به نتیجه نرسیده است.
,قائدی می افزاید: نهضتی که در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رسید، امروزه برای بسیاری از ملل جهان چراغ راه زندگی است.
,خاطرنشان می شود، راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در بندرعباس ساعت ۹ صبح از بلوار ساحلی ابتدای بلوار بهادر شمالی تا ساختمان استانداری قدیم بر گزار می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه