راه اندازی کمپین "من انقلابی ام" در شهر مرزی اصلاندوز مغان+تصاویر

راه اندازی کمپین "من انقلابی ام" در شهر مرزی اصلاندوز مغان+تصاویر
در آستانه راهپیمایی یوم الله 22 بهمن قشرهای مختلف مردم و عشایر پرشور شهر اصلاندوز به کمپین "من انقلابی ام" پیوستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ارس تبار،مردم و عشایر شهر مرزی اصلاندوز مغان همزمان با سراسر کشور روز 22 بهمن پاسخ تهدیدات آمریکا و یاوه گویی رییس جمهور آمریکا را با نمایش اقتدار و ایستادگی خود خواهند داد و اینک در آستانه یوم الله 22 بهمن به شکرانه این انقلاب و نعمت استقلال ، آزادی منسجم تر و با شکوه تر از سال های گذشته حضور خود را در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ماه اعلام میدارند و بار دیگر همبستگی،یکپارچگی خود را همراه با مردم سایر نقاط میهن اسلامی به نمایش می گذارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار,

مردم انقلابی بخصوص بانوان عشایر و نوجوانان با بصیرت و پرشور اصلاندوز در آستانه راهپیمایی 22 بهمن،با پیوستن به کمپین "من انقلابی ام" اعلام  داشتند که پیرو آرمانهای امام (ره) و شهدا هستند و به عنوان یک ایرانی و انقلابی و مطیع ولایت فقیه برای حفظ ارزشهای اسلامی و وطن خود در مقابل هر ابرقدرت شرق و غرب ایستادگی می کنند.

,

بر همین اساس سایت خبری ارس تبار،موجی تحت عنوان "من انقلابی ام" را راه اندازی کرده است ؛ هدف از انجام این کار حفظ ارزش ها و یادآوری روزهای انقلاب برای نسل جوان و نوجوان است.

,

 

,

, , ,
 
 
,
 
 
,
 
 
,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
 
,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
 
,
,
, , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه