logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

معاون پارلمانی رئیس جمهور:

مردم سرمایه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند

مردم سرمایه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند
معاون پارلمانی رئیس جمهور با تاکید بر راز و رمز پایداری انقلاب اسلامی گفت: همه انقلاب ها در چند دهه اول خود جز سایه و قالبی تهی چیزی از آنها باقی نمی ماند اما به یمن حضور مردم این انقلاب در حال پیشرفت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور ضمن تقدیر از حضور مردم استان در بزرگداشت 39 سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: حضور امروز مردم شهرکرد احساس مسئولیت نسبت به نظام و انقلاب و پیگیری منویات رهبر انقلاب و آرمان های امام راحل (ره)، آن هم در آستانه شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه الزهرا سلام الله علیها اولین شهید دفاع از ولایت و امامت بود.

امیری با اشاره به نقش امام در بیداری ملت ها گفت: آزادی خواهان دنیا با نفس گرم امام با انقلاب و رهبری های حکیمانه امام از خواب غفلت بیدار شدند و به هدف خلقت خود که تعالی و کمال انسان بود پی بردند.

وی ادامه داد: امام راحل با رهبری تاثیرگذار خود همه ی ملت های آزادی خواه بدون قید رنگ و پوست و ملیت را به تفکر واداشت که بموجب آن انقلاب اسلامی همه جهان را تکان داد و معادلات سیاسی دنیا را بهم ریخت.

امیری با اشاره به نقش مردم در پایداری نظام و انقلاب بیان داشت: اسلام و نظام هرگاه به حضور مردم برای دفاع از آرمان ها و و اصول خود احتیاج داشت مردم حضور داشتند چه در هشت سال دفاع مقدس که جانانه جنگیدند چه اکنون که قدرت های استکباری ایران را تهدید می کنند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با تاکید بر راز و رمز پایداری انقلاب اسلامی اضافه کرد: از همه انقلاب ها در چند دهه اول خود جز سایه و قالبی تهی چیزی باقی نمی ماند اما به یمن حضور مردم این انقلاب در حال پیشرفت است.

وی افزود: این نظام نتیجه مطالبه و دعای مردمی است که از خدا دولت کریمه را می خواستند و خدا آنان را اجابت کرد.

امیری ادامه داد: انقلاب در بهمن 57 به استبداد داخلی و استکبار جهانی پایان داد چون مبنای آن الهی و اعتقادی بود و اکنون نیز شعارها همان شعارهای انقلاب 57 است

وی ادامه داد: امروز دنیا دچار افراط و تفریط شده است چه در چهره خشنی که اسلام در حال نشان دادن است و چه شعار حقوق بشری که از غرب بلند است اما نظام جمهوری اسلامی ایران مصداق اعتدال است.

حسینعلی امیری خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی دستاردهای بلند بالایی چه در زمینه اقتصادی، سیاسی، آموزشی پزشکی و درمان، محیط زیست و... داشته است اما کشور اکنون نیاز به مستحکم کردن پایه های وضعیت اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم است که روند دولت در سال های آینده منجر به رونق اقتصادی و بهبود و ضعیت معیشتی مردم می شود.

در پایان این مراسم قطعنامه ای به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب قرائت شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه