رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان دماوند خبر داد:

ورود سامانه بارشی جدید به شهرستان دماوند/ آماده‌باش کامل راهداران شهرستان دماوند در راه‌ها و محورهای مواصلاتی

ورود سامانه بارشی جدید به شهرستان دماوند/ آماده‌باش کامل راهداران شهرستان دماوند در راه‌ها و محورهای مواصلاتی
رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان دماوند، با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید بر اساس اطلاعیه سازمان هواشناسی، از آماده‌باش کامل عوامل راهداری در راه‌ها و محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شورش احمدی خطیر در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود، بابیان این‌که در سال جاری شاهد زمستان پربارشی در شهرستان دماوند بودیم اظهار کرد: بر اساس اطلاعیه سازمان هواشناسی با ورود سامانه بارشی جدید به کشور، طی روزهای آتی شاهد بارش برف در منطقه می‌باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,

وی افزود: با این وجود، راهداران شهرستان دماوند در جاده‌ها حضور شبانه‌روزی داشته و با انواع دستگاه‌های سبک و سنگین برف‌روب و نمک‌پاش مکانیزه، لودر و گریدر در جاده‌های تحت حوزه استحفاظی به‌صورت آماده‌باش کامل می‌باشند.

,

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان دماوند بابیان این‌که در نقاطی ازجمله گردنه سرهار و اوزنه، امکان بارش شدید برف و کولاک وجود دارد، تصریح کرد: متأسفانه به علت بی‌توجهی هم‌وطنان به اطلاعیه‌های سازمان راهداری و پلیس‌راه مبنی بر نامساعد بودن شرایط جوی، سخت شدن تردد و لزوم لغو مسافرت‌های غیرضروری، این بی‌توجهی موجب درراه ماندن آن‌ها و ایجاد مخاطرات برای خانواده‌شان می‌گردد.

,

احمدی در پایان، داشتن زنجیر چرخ را برای خودروهای عبوری از جاده‌های کوهستانی و برف‌گیر الزامی خواند و یادآور شد: رانندگانی که قصد تردد از مسیرهای ارتباطی دماوند به‌ویژه گردنه‌های کوهستانی و برف‌گیر رادارند، حتماً خودروی خود را به وسایل گرمایشی، زنجیر چرخ و وسایل ایمنی زمستانی مجهز کنند.

,

وی گفت: از پلیس‌راه نیز انتظار می‌رود حساسیت بیشتری نسبت به کنترل تردد خودروها به ویژه در شرایط جوی بحرانی داشته باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه