با امضای تفاهم‌نامه‌ای صورت گرفت؛

آغاز همکاری دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دانشگاه خاتم‌النبیین افغانستان + تصاویر

آغاز همکاری دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دانشگاه خاتم‌النبیین افغانستان + تصاویر
به‌منظور توسعه و ارتقای سطح همکاری علمی و فرهنگی بین دانشگاه‌ها تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گناباد و دانشگاه خاتم‌النبیین کشور افغانستان امضا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای گناباد، به‌منظور توسعه و ارتقای سطح همکاری علمی و فرهنگی بین دانشگاه‌ها، مراکز علمی و پژوهشی و نیز بهره‌گیری از امکانات بهینه موجود در جهت تحقق اهداف مشترک، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گناباد و دانشگاه خاتم‌النبیین کشور افغانستان صبح امروز در گناباد امضا شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  ندای گناباد,

توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و بهداشتی و درمانی، همکاری و مشارکت در نشر فرهنگ، اتحاد و انسجام اسلامی و بهره‌مندی متقابل از ظرفیت و امکانات‌ و توسعه ارتباطات علمی اساتید و دانشجویان ازجمله اهداف امضای این تفاهم‌نامه همکاری است.

,

همکاری جهت برگزاری دوره‌های علمی دانشجویان علوم پزشکی، همکاری مشترک در برگزاری دوره‌های مجازی، تبادل تجارب، انجام پروژه‌های مشترک پژوهشی در حوزه پزشکی، برگزاری همایش‌ها و اجلاس‌های علمی مشترک و همکاری در جهت توسعه سلامت مبتنی بر شواهد بخش از تعهدات طرفین این تفاهم‌نامه همکاری است.

,

این تفاهم‌نامه مابین رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و سید عبدالقیوم سجادی رئیس دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) کشور افغانستان امضا شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه