رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی فریمان:

جداسازی انشعاب گاز کتابخانه شهید مطهری فریمان نیازمند حمایت مسئولان است

جداسازی انشعاب گاز کتابخانه شهید مطهری فریمان نیازمند حمایت مسئولان است
رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی فریمان اظهارکرد: در حال حاضر، تنها مشکل کتابخانه شهید مطهری فریمان جداسازی انشعاب گاز آن از اداره ارشاد اسلامی است که به حمایت مسئولان و خیرین شهرستان نیازدارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قادری، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی فریمان در گفتگو با خبرفریمان اظهارکرد: در حال حاضر، تنها مشکل کتابخانه شهید مطهری فریمان جداسازی انشعاب گاز کتابخانه شهید مطهری فریمان از اداره ارشاد اسلامی است که به حمایت مسئولان و خیرین شهرستان نیاز‌دارد.


قادری افزود: با توجه به هزینه بالای قبوض، با جداسازی این انشعاب گامی بسیار مهم در صرفه‌جویی مصرف گاز انجام می‌شود.


وی خاطرنشان‌کرد: با رئیس اداره گاز فریمان از چند ماه پیش در این‌باره رایزنی‌شده و قول مساعدت برای نصب علمک در محل اداره کتابخانه‌ها داده‌اند و در حال حاضر پیگیر دریافت مجوز از شهرداری هستیم.


قادری با بیان این‌که اعتبار مورد برای انجام این طرح صد میلیون ریال برآورد می‌شود، از خیرین نیکوکار و مسولان شهرستان خواست در این زمینه یاری‌کنند.


رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی فریمان خاطرنشان کرد: به منظور زیباسازی فضای کتابخانه و همچنین جذب اعضا دو طرح جدید در کتابخانه شهید مطهری تا هفدهم اسفند سالروز تاسیس نهاد کتابخانه ها اجرا می‌شود.


قادری رنگ‌آمیزی کتابخانه و طراحی فضای ورودی کتابخانه برای بخش نشریات، نمایش کتاب‌های جدید، راهنمایی تصویری بخش‌های کتابخانه را از جمله این طرح‌ها برشمرد.

انتهای پیام/

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرفریمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه