در بازدید از مرکز ترک اعتیاد تله سیاه مطرح شد؛
ترک اعتیاد آغاز راه برای تشکیل زندگی نو/ برگزاری کارگاه های آموزشی برای مددجویان
جانشین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان صبح امروز از مرکز باز پروری معتادین در زاهدان بازدید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دادمردان، جانشین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان صبح امروز دوشتبه از مرکز باز پروری معتادین در زاهدان بازدید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دادمردان,در این بازدید رسول نامی ضمن سرکشی از قسمتهای مختلف مرکز در بین افراد حاضردر کمپ حضور پیدا کرده و از نزدیک با مشکلات و برنامههای آنها آشنا شد.
,وی با اشاره به نقش خانواده در بهبودی و عدم لغزش این افراد ، بیان کرد: باید نگاه جامعه به فرد معتاد تغییر کند تا فرد معتاد بعد از پاک شدن بتواند در خانواده، جامعه و اجتماع بدون دغدغه حضور پیدا کند.
,نامی با بیان اینکه ترک اعتیاد آغاز راه برای تشکیل زندگی جدید است، افزود: مراکز آموزشی باید ضمن آگاهی و هشدار به فرزندان و جوانان آنان را از خطرات اعتیاد و مصرف مواد مخدر آگاه کنند در واقع باید اصل پیشگیری در خصوص مواد مخدر مد نظر همه قرار گیرد.
,جانشین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گفت: کمک وهمیاری خانواده ها عامل موثر برای بازگشت معتادین به آغوش جامعه است و از طرفی باید کمپ های ترک اعتیاد نیز برای بعد از خروج این افراد برنامه هایی در نظر بگیرد.
,وی در پایان خاطر نشان کرد: در راستای ایجاد اشتغال برای این افراد از این پس در کمپ های ترک اعتیاد برای مددجویان کارگاه های آموزشی که سبب اشتغال این افراد می شود برگزار خواهد شد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه