logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کشف بیش از 100 کیلوگرم مواد اولیه فاسد از یک کارگاه شیرینی پزی در فراشبند

کشف بیش از 100 کیلوگرم مواد اولیه فاسد از یک کارگاه شیرینی پزی در فراشبند
در بازرسی از یک کارگاه شیرینی پزی در فراشبند بیش از 100 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و نامرغوب همچون ژله، رنگ خوراکی و مواد اولیه تولید شیرینی، کشف و معدوم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نخل بیدار، کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه فراشبند با اعلام این خبر گفت: حین بازرسی بازرسان بهداشت محیط شبکه فراشبند از یک کارگاه شیرینی پزی واقع در شهر فراشبند بیش از 70 کیلوگرم ژله تاریخ گذشته و 30 کیلوگرم مغز گردوی فاسد و مقداری رنگهای غیر مجاز خوراکی کشف و پرونده متخلف برای اجرای ماده 13 قانون به مراجع قضایی تحویل داده شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نخل بیدار,

, ,

مهندس "اکبر نوشادی" با هشدار در مورد بیماری های ناشی از آلودگی مواد غذایی در اثر عدم رعایت اصول بهداشتی بویژه در زمینه بهداشت فردی، ابزار کار، محل تولید و فرآوری محصولات غذایی و همچنین استفاده از انواع مواد اولیه  نامرغوب، از صاحبان مشاغل و صنوف حساس خواست در قبال سلامت شهروندان، همواره احساس مسئولیت داشته باشند.

,

 وی افزود: نخستین رسالت کارشناسان بهداشت، آموزش به اقشار مختلف مردم، اصناف و اطلاع رسانی درست و علمی به آنان است ولی در عین حال کارشناسان بهداشت محیط، به عنوان متولی سلامت جامعه، از هیچگونه تخلف بهداشتی، چشم پوشی نمی کنند.

,

نوشادی به شهروندان توصیه کرد: از تهیه و خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که مورد تأیید مراجع بهداشتی نیست، خودداری کنند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مرتبط با  موادغذایی بویژه اصناف حساس همچون رستوران ها، قنادی ها، مراکز تهیه و عرضه فست فود و نان فانتزی، مراتب را به سامانه 1490 اطلاع  دهند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه