جوان مریوانی قهرمان اوپن شطرنج معتبر زنجان شد
هیمن فتحی از مریوان در مسابقات آماتورهای ایران، بزرگترین اتفاق تاریخ شطرنج مریوان را با قهرمانی یک اوپن معتبر کشور رقم زد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زریوار خبر، اولین دوره مسابقات آماتورهای ایران در بهمن ماه به میزبانی هیأت شطرنج استان زنجان و با حضور ۲۵۰ شرکت کننده از ۲۶ استان کشور برگزار شد.
,
در این مسابقات 5 نفر از مریوان در مسابقات تیمی شرکت کرده بودند که بعد از 9 دور، هیمن فتحی با 7 امتیاز قهرمان مسابقات، محمد آلتونی با 6 امتیاز کسب ریتینگ 1792، اسماعیل فتحی با 5/5 کسب ریتینگ 1700 ، عبید فتحی و شاهو محمدی به ترنتیب با 4 و 3 امتیاز را کسب کردند.
,
مسابقات قهرمانی آماتوری ایران در بخش ریتینگ زیر 2000 هیمن فتحی از مریوان با 7 امتیاز قهرمان شد. دانیال افزون، مرتضی محرابی ، فرهام صمصام و داود وحدتیان با همین امتیاز در رده های بعدی قرار گرفتند. در بخش ریتینگ زیر 1700 روزبه روندی با 8 امتیاز قهرمان شد و حسین بیطرف با همین امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت.
,
گفتنی است بزرگترین اتفاق تاریخ شطرنج مریوان برای اولین بار رخ داد و یک نفر از مریوان فاتح یک اوپن معتبر کشوری شد.
,
,

, ,

]
ارسال دیدگاه