رئیس اداره راه و شهرسازی هشترود:
تلاش راهداران برای مسیرگشائی در ۱۵۰ روستای محاصره شده در برف/ تردد در محورهای اصلی به کندی صورت می گیرد
علیرضا اوشال گفت: تردد در محور این شهرستان به مراغه و آزادراه پیامبر اعظم به دلیل بارش برف و کولاک کند بوده و با زنجیر چرخ میسر است. همچنین تردد در محورهای هشترود به قره چمن، میانه، تبریز و قره آغاج نیز بازبوده اما تردد در این محورها نیز به کندی صورت می گیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا اوشال در گفت و گو با خبرنگار پیک هشترود، گفت: بارش برف و کولاک که از عصر روز گذشته در منطقه حاکم شده موجب مسدود شدن راه ارتباطی ۱۵۰ روستای هشترود با مرکز این شهرستان شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود,,
وی اظهار داشت: در صورت فروکش کردن کولاک، بیشتر راه های روستایی تا عصر امروز بازگشایی خواهند شد.
,,
اوشال افزود: تردد در محور این شهرستان به مراغه و آزادراه پیامبر اعظم به دلیل بارش برف و کولاک کند بوده و با زنجیر چرخ میسر است. همچنین تردد در محورهای هشترود به قره چمن، میانه، تبریز و قره آغاج نیز بازبوده اما تردد در این محورها نیز به کندی صورت می گیرد.
,,
وی از آماده باش کامل نیروهای راهداری در محورها خبر داد و تاکید کرد: هفت اکیپ راهداری در راه های روستایی و پنج۵ اکیپ در راه های اصلی مشغول برف روبی مسیرها هستند.
,
رئیس اداره راه و شهرسازی هشترود با تاکید بر اینکه رانندگان برای تردد در جاده ها باید به زنجیر چرخ، سوخت کافی و لباس گرم مجهز بوده و از سالم بودن خودروی خود اطمینان حاصل کنند، افزود: رانندگان به منظور کاهش خطرات احتمالی در جاده ها از تردد غیرضروری خودداری کرده و در صورت ضرورت سفر علاوه بر داشتن تجهیزات زمستانی قبل از سفر از طریق سامانه ۱۴۱ و شماره تلفن های ۰۴۱۵۲۶۲۲۲۸۸ و ۰۴۱۵۲۶۲۲۱۲۹ و ۰۴۱۵۲۶۲۶۰۵۵ از وضعیت راه ها آگاه شوند.
,
پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه