رئیس مرکز کرمان شناسی مطرح کرد ؛
خانه ای که ۵۰ سال پیش با هزینه مردم ساخته شد /خانه شهر نیازمند نگاه مهربانانه مسئولین است
رئیس مرکز کرمان شناسی گفت : معتمدی استاندار وقت کرمان با اضافه کردن مبلغی پول بروی قبوض آب مردم توانست از جمع کردن پول اضافات خانه شهر کرمان را بسازد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی گلاب زاده رئیس مرکز کرمان شناسی در گفتگو با خبرنگار کرمان ۱۴۰۰ در رابطه با قدمت خانه شهر کرمان اظهار داشت: خانه شهر کرمان از ساختمان های ارزشمند به جا مانده از دوران پهلوی دوم است که در حدود دهه ۴۰ توسطط شخصی به نام محمد معتمدی استاندار وقت کرمان ساخته شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمدعلی گلاب زاده رئیس مرکز کرمان شناسی در گفتگو با خبرنگار , کرمان ۱۴۰۰, در رابطه با قدمت خانه شهر کرمان اظهار داشت: خانه شهر کرمان از ساختمان های ارزشمند به جا مانده از دوران پهلوی دوم است که در حدود دهه ۴۰ توسطط شخصی به نام محمد معتمدی استاندار وقت کرمان ساخته شد.,وی گفت : معتمدی با اضافه کردن مبلغی پول بروی قبوض آب توانست از جمع کردن پول اضافات مردم خانه شهر را بسازد.
, وی گفت : معتمدی با اضافه کردن مبلغی پول بروی قبوض آب توانست از جمع کردن پول اضافات مردم خانه شهر را بسازد.,
گلاب زاده افزود : خانه شهر کرمان در طول ۵۰ سال به عنوان یکی از مراکز مورد توجه مردم کرمان مطرح بوده است و بیش از انقلابب همیشه مراسم اعیاد و مقامات رسمی در این محل برگزار می شد و مجموعه ای متعلق به همه مردم کرمان بود و بیشتر مراسمات دولتی در این محل برگزار می شد.
, گلاب زاده افزود : خانه شهر کرمان در طول ۵۰ سال به عنوان یکی از مراکز مورد توجه مردم کرمان مطرح بوده است و بیش از انقلابب همیشه مراسم اعیاد و مقامات رسمی در این محل برگزار می شد و مجموعه ای متعلق به همه مردم کرمان بود و بیشتر مراسمات دولتی در این محل برگزار می شد.,
این پژوهشگر کرمانی خاطر نشان کرد : بعد از انقلاب هم مدتی از این مکان به عنوان دادگاه انقلاب استفاده می شد و بعد از آن همم در اختیار شورای شهر و شهرداری قرار گرفت و اکنون هم استفاده ای را که در حال حاضر شاهد آن هستیم از آن به عمل می آید .
, این پژوهشگر کرمانی خاطر نشان کرد : بعد از انقلاب هم مدتی از این مکان به عنوان دادگاه انقلاب استفاده می شد و بعد از آن همم در اختیار شورای شهر و شهرداری قرار گرفت و اکنون هم استفاده ای را که در حال حاضر شاهد آن هستیم از آن به عمل می آید .,
وی در خصوص نمای خانه شهر عنوان کرد : نمای خانه شهر یکی از کارهای شادروان مهندس نظریان می باشد که در کرمان انجامم شده است بنابراین از نظر ساختمانی و سنتی شاید چندان مورد توجه نباشد اما نمای ظاهری و بخشی از این ساختمان همیشه مورد توجه مردم بوده و هست .
, وی در خصوص نمای خانه شهر عنوان کرد : نمای خانه شهر یکی از کارهای شادروان مهندس نظریان می باشد که در کرمان انجامم شده است بنابراین از نظر ساختمانی و سنتی شاید چندان مورد توجه نباشد اما نمای ظاهری و بخشی از این ساختمان همیشه مورد توجه مردم بوده و هست .,
گلاب زاده با اشاره به طرح تخریب خانه شهر یادآور شد : متاسفانه طرح تخریب این مجموعه در زمان استانداران سابق اتخاذ شدهه است و در صورت جلساتی آن زمان خود شورای شهر با این طرح موافقت کرده است و استاندار وقت نیز حاضر شده است مبلغی را برای ساخت یک خانه شهر مناسب در جای دیگر در اختیار شورای شهر قرار دهد.
, گلاب زاده با اشاره به طرح تخریب خانه شهر یادآور شد : متاسفانه طرح تخریب این مجموعه در زمان استانداران سابق اتخاذ شدهه است و در صورت جلساتی آن زمان خود شورای شهر با این طرح موافقت کرده است و استاندار وقت نیز حاضر شده است مبلغی را برای ساخت یک خانه شهر مناسب در جای دیگر در اختیار شورای شهر قرار دهد.,
رئیس مرکز کرمان شناسی بیان کرد:بنابراین این سوال وجود دارد که چرا ساختمان استانداری این طوری ساخته شده است که این بنا باید تخریب شود و چرا در گذشتهه کسی به فکر نبوده است.
, رئیس مرکز کرمان شناسی بیان کرد:, بنابراین این سوال وجود دارد که چرا ساختمان استانداری این طوری ساخته شده است که این بنا باید تخریب شود و چرا در گذشتهه کسی به فکر نبوده است.,
وی توضیح داد : حال باید گفت که چرا طراحان این طرح به این نکته توجه نداشتند که حداقل از خود این مجموعه به عنوان بخشی ازز استانداری و یا سالن همایشهای استانداری استفاده کنند بنابراین تا آنجا که من مطلع هستم شورای شهر در گذشته با تخریب خانه شهر موافقت کرده است و این که اکنون چه اتفاقی خواهد افتاد بستگی به نظر مسئولین شهری و شورای شهر دارد.
, وی توضیح داد : حال باید گفت که چرا طراحان این طرح به این نکته توجه نداشتند که حداقل از خود این مجموعه به عنوان بخشی ازز استانداری و یا سالن همایشهای استانداری استفاده کنند بنابراین تا آنجا که من مطلع هستم شورای شهر در گذشته با تخریب خانه شهر موافقت کرده است و این که اکنون چه اتفاقی خواهد افتاد بستگی به نظر مسئولین شهری و شورای شهر دارد.,
انتهای پیام/م
, انتهای پیام/م]
ارسال دیدگاه