فرمانده دوران هشت سال دفاع مقدس در یاسوج/

عظمت و اقتدار کشور مرهون از خودگذشتگی شهدا است/ دلاوری های شهید اورنگ در نبل و الزهرا بر کسی پوشیده نیست

عظمت و اقتدار کشور مرهون از خودگذشتگی شهدا است/ دلاوری های شهید اورنگ در نبل و الزهرا بر کسی پوشیده نیست
فرمانده دوران هشت سال دفاع مقدس عظمت و اقتدار کشور را مرهون از خودگذشتگی شهدا عنوان کرد و گفت: امروز به واسطه تفکر شهدا و رزمندگان ،ملت ایران اسلامی عزت دنیا و فخر اسلام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازبویرخبر،سردارمحمد جعفراسدی در نخستین یادواره و یکمین سالگرد شهید حاج ستار اورنگ نخستین شهید مدافع حرم استان که  هم اکنون در حسینیه عاشقان ثارالله یاسوج با حضور فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولان و قشرهای مختلف مردم استان در حال برگزاری است، اظهار کرد: امروز به همت رزمندگان اسلام خط دفاع از اسلام آن سوی دریای مدیترانه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بویرخبر,

همرزم شهید اورنگ خطاب به پاسداران و حاضران گفت:امروز جهان استکبار قبول کرده است که شما ابر قدرت جهان هستید.

,

وی ادامه داد :اگر امروز ابر قدرتیم این نه به واسطه کلاهک و ناوگان هواپیما بر و ایستادن در برابر قدرت نظامی کشورهای دیگر است، بلکه بواسطه محبت اهل بیت است.

,
اسدی با بیان اینکه چهل سال پیش کسی ما را عددی حساب نمی کرد،ابراز داشت:در آن دوران بد تاریخ یک نوکر سرسپرده ای بر ما حکومت می کرد و دست نشانده آنان بود. 
,
 
,
هم رزم شهید اورنگ بیان کرد: امروز به واسطه تفکر شهدا و رزمندگان ،ملت ایران اسلامی عزت دنیا و فخر اسلام  است.
,
 
,
اسدی افزود: عزت و عظمت امروز ما بواسطه شهیدانی از جمله  سردار شهید یزدانپناه و سردار شهید اورنگ است.
,
 
,
این فرمانده دوران هشت سال دفاع مقدس ابراز داشت:امروز اگر این فرهنگ ایثار شهادت و دفاع نبود بمبی که در بغداد منفجر می شد باید درتهران و تبریز منفجر می شد.
,
 
,
رزمنده هشت سال دفاع مقدس، دلاوری های شهید اورنگ را نمونه یک جهادگر واقعی دانست و گفت:  امروز ملت ایران هرچه دارد از محروم و صفر و اهل بیت امام حسین است که این عزت را به ما داده است.
,
 
,
اسدی با ذکر خاطره ای از شهید اورنگ گفت: دلاوری شهید اورنگ در حلب و نبل الزهرا بر کسی پوشیده نیست.
,
 
,
 
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه