معاون بهداشت و درمان سپاه امام رضا (ع):
اجرای فاز دوم درمانگاه ولی عصر برای ارائه خدمات مطلوب تر به مراجعان انجام شد
معاون بهداشت و درمان سپاه امام رضا (ع) گفت: حجم خدمات باعث شد به فکر اجرای فاز دوم درمانگاه ولیعصر (عج) باشیم تا خدمات بهینهتر و بهروزتری را به همکاران و مراجعین داشته باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرستوها، سرهنگ پاسدار دکتر محمود توکلی راد در مراسم بهرهبرداری از فاز دوم درمانگاه ولیعصر(عج) ظهر امروز اظهار کرد: درمانگاه تاکنون در سهطبقه خدمترسانی میکرد و حجم مراجعه ها بیش از ظرفیت موجود را داشت به صورتی که تا حدودی برخی اوقات این تجمع باعث میشد خدمات به نحو مطلوبی انجام نشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها,معاون بهداشت و درمان سپاه امام رضا (ع) افزود: حجم خدمات باعث شد به فکر اجرای فاز دوم درمانگاه ولیعصر (عج) باشیم تا خدمات بهینهتر و بهروزتری را به همکاران و مراجعین داشته باشیم.
,سرهنگ توکلی راد بیان داشت: دستگاه قدیمی رادیولوژی به دیجیتال تبدیلشده ، همچنین تجهیزات ماموگرافی و سونوگرافی بهروز شده است.
,وی ادامه داد: تجهیزات تصویری برداری و سیتیاسکن نیز اضافه خواهد و رادیولوژی نیز همین امروز خدماتی را درشان مراجعین و کارکنان سپاه ارائه خواهد داد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه