logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارشناس فرهنگی:

تهدید های فضای مجازی را به فرصت تبدیل کنیم

تهدید های فضای مجازی را به فرصت تبدیل کنیم
افراد هر سرزمین که می خواهند از ظرفیت های فضای مجازی استفاده کنند باید به خاستگاه های فرهنگی جامعه و کشورشان توجه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکترمحمد باقر فرهند کارشناس فرهنگی و استاد دانشگاه در گفتگو با کرج رسانه گفت: فرهنگ مجموعه ای از ارزش ها،باید ها و نباید ها و باورهاست و در دنیایی که به سرعت درحال پیشرفت و تغییر است بشر با عصر اطلاعات و ارتباطات روبرو است.در این عصر کوچک عمیق شدن درکنار سریع و دقیق شدن مفهوم پیدا می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرج رسانه,

وی افزود: افراد هر سرزمین که می خواهند از ظرفیت های فضای مجازی استفاده کنند باید به خاستگاه های فرهنگی جامعه و کشورشان توجه کنند.ما به عنوان یک ایرانی یک پایگاه دینی، ایرانی و اسلامی و یک خاستگاه انقلابی داریم که باید قبل از استفاده از ظرفیت های ایجاد شده در فضای مجازی به این فرهنگ و پایگاه توجه کنیم.بسیار زیباتر می شود که همه فناوری هایی که در خدمت انسان قرار می گیرد عاملی برای پیشرفت آن جامعه باشد و هیچ پیشرفتی هم بدون تکیه بر این ارزش ها محقق نمی شود و هیچ زمانی خانواده به عنوان کوچک ترین عنصر مدیریتی نباید آسیب ببیند.

,

این استاد دانشگاه در ادامه به ظرفیت های فضای مجازی اشاره کرد و گفت: این ظرفیت عاملی است برای به اشتراک گذاشتن دانش، برقراری یک ارتباط موثر، تبیین نقاط قوت، کمک به جامعه برای توسعه و پیشرفت و کمک به قدرت گرفتن سرمایه های اجتماعی مثل نشاط و مسئولیت پذیری اجتماعی که هریک می تواند جامعه ای رو به پیشرفت رهنمون کند.

,

وی در پایان گفت: این فرصت های فراوان استفاده از فضای مجازی می تواندتهدید هایی را به همراه داشته باشد که به فرد و جامعه آسیب برساند که ازجمله آن ها می توان به تهدید و تخریب کیان خانواده، برقراری روابط ناسالم اجتماعی، لطمه زدن به شخصیت اشخاص در قالب ترور شخصیتی، ایجاد شایعات و ... اشاره کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه